Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz
Napisano
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta. adres: luk_777@wp.pl Pozdrawiam Łukasz
  • Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
14 minut temu, Gość Łukasz napisał:

Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta. adres: luk_777@wp.pl Pozdrawiam Łukasz

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

Gość robert
Napisano
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres robertburiak@gmail.com Z góry dziękuję!
Napisano
Godzinę temu, Gość robert napisał:

Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres robertburiak@gmail.com Z góry dziękuję!

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam.

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres damian.zaskorski1@gmail.com 

Pozdrawiam 

Napisano

WitamBardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Judyta oraz kosztorysu na adres : edjan.car@wp.pl

dziekuje i pozdrawiam 

Napisano
16 godzin temu, Gość Damian napisał:

Witam.

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres damian.zaskorski1@gmail.com 

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
51 minut temu, Gość Edyta napisał:

WitamBardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Judyta oraz kosztorysu na adres : edjan.car@wp.pl

dziekuje i pozdrawiam 

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres hkronik@wp.pl Z góry dziękuję!
Napisano
12 godzin temu, Gość Hubert napisał:

Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres hkronik@wp.pl Z góry dziękuję!

Dzień dobry,

Rysunki szczegółowe, tabelka z podstawowym podziałem kosztów budowy oraz zestawienie materiałów do stanu otwartego zostały wysłane na podany adres.

Szczegółowe kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie.

Pozdrawiam

Napisano
12 godzin temu, Gość Hubert napisał: Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu projektu Judyta na adres hkronik@wp.pl Z góry dziękuję!
Dzień dobry, Rysunki szczegółowe, tabelka z podstawowym podziałem kosztów budowy oraz zestawienie materiałów do stanu otwartego zostały wysłane na podany adres. Szczegółowe kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam

Witam, niestety materiały nie dotarły na moją pocztę, czy mogę prosić o ponowne ich wysłanie? Proszę o podanie ceny za kosztorys szczegółowy do tego projektu oraz informację w oparciu o jaki okres cen rynkowych został oparty, jestem zainteresowany jego zakupem.
Napisano
21 godzin temu, Gość Hubert napisał:
Dzień dobry, Rysunki szczegółowe, tabelka z podstawowym podziałem kosztów budowy oraz zestawienie materiałów do stanu otwartego zostały wysłane na podany adres. Szczegółowe kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam

Witam, niestety materiały nie dotarły na moją pocztę, czy mogę prosić o ponowne ich wysłanie? Proszę o podanie ceny za kosztorys szczegółowy do tego projektu oraz informację w oparciu o jaki okres cen rynkowych został oparty, jestem zainteresowany jego zakupem.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane w dniu dzisiejszym. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki), kosztorys został sporządzony w połowie 2017 roku. Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Napisano
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu wykończonego projektu Judyta na paulina.uscilowska@gmail.com Z góry dziękuję!
Napisano
9 godzin temu, Gość Roza napisał:
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu wykończonego projektu Judyta na paulina.uscilowska@gmail.com Z góry dziękuję!

Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki).  Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam. 

Napisano

Witam. Bardzo ładny dom. Mógłbym prosić o wizualizację pozostałych pomieszczeń na e-mail lukasz.kulesza@yahoo.com  Z góry dziękuje. 

Napisano
W dniu 31.12.2018 o 15:45, Gość Łukasz napisał:

Witam. Bardzo ładny dom. Mógłbym prosić o wizualizację pozostałych pomieszczeń na e-mail lukasz.kulesza@yahoo.com  Z góry dziękuje. 

Dzień dobry, wszystkie dostępne wizualizacje wnętrz są na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. 

Gość Agnieszka
Napisano
Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres agnieszka.wajmer@gmail.com
  • 2 weeks later...
Gość Katarzyna
Napisano

Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu domu Judyta na adres kasia.sliwa03@interia.pl z góry dziękuję 

Napisano
3 godziny temu, Gość Katarzyna napisał:

Witam, chciałabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu domu Judyta na adres kasia.sliwa03@interia.pl z góry dziękuję 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Mam nadzieje, że przybliży to koszty budowy domu. Pozdrawiam. 

Gość Marzena
Napisano

Dzień dobry, proszę o wysłanie materiałów dotyczących projektu Judyta na adres email: esyfloresy123@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
10 godzin temu, Gość Marzena napisał:

Dzień dobry, proszę o wysłanie materiałów dotyczących projektu Judyta na adres email: esyfloresy123@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Gość Andrzej
Napisano

Witam

Prosił bym o wysłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów do projektu Judyta na adres andrewk38@interia.pl

Pozdrawiam Andrzej 

Napisano
12 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Witam

Prosił bym o wysłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów do projektu Judyta na adres andrewk38@interia.pl

Pozdrawiam Andrzej 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Gość Gość Kasia
Napisano

Dzień dobry,

Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem  domu Judyta na maila: kasiasawicka@onet.eu