Gość Arleta Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na maila a.sobantka88@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2020 12 godzin temu, Gość Arleta napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na maila a.sobantka88@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2020 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: natalia.drzazaga@gmail.com Dziękuję Cytuj
Gość Darek Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2020 Dzień dobry, mam gorącą prosbę o wysyłkę szczegółowych rysunków tego projektu na darek.grudzinski@gmail.com Z góry uprzejmie dziękuję i życzę Wesołych Świąt! Darek Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2020 15 godzin temu, Gość Natalia napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: natalia.drzazaga@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2020 Godzinę temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry, mam gorącą prosbę o wysyłkę szczegółowych rysunków tego projektu na darek.grudzinski@gmail.com Z góry uprzejmie dziękuję i życzę Wesołych Świąt! Darek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mpruszak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2021 W dniu 2.01.2021 o 18:00, Gość Marek napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mpruszak@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie wszelkich dostępnych przed zakupem projektu materiałów na adres: natalia.zadzilko@gmail.com. Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 53 minuty temu, Gość Natalia napisał: Witam, uprzejmie proszę o wysłanie wszelkich dostępnych przed zakupem projektu materiałów na adres: natalia.zadzilko@gmail.com. Pozdrawiam, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi