Gość Marcin Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Witam, czy ja też mógłbym prosić o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem na adres e-mail mtprzybyla@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, czy ja też mógłbym prosić o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem na adres e-mail mtprzybyla@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 Witam, prośba o przesłanie dokumentacji projektowej na adres annaprofic@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 10 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, prośba o przesłanie dokumentacji projektowej na adres annaprofic@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość cooller11 Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2018 Dzień Dobry, proszę o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem oraz wysokością ścianki kolankowej na adres cooller11@vp.pl. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2018 13 godzin temu, Gość cooller11 napisał: Dzień Dobry, proszę o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem oraz wysokością ścianki kolankowej na adres cooller11@vp.pl. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość A.Martyniuk Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2019 Dzień dobry, poproszę o przesłanie dokumentacji projektowej na adres art.martyniuk@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2019 4 godziny temu, Gość A.Martyniuk napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie dokumentacji projektowej na adres art.martyniuk@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość krzysztof Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 Witam, czy ja też mógłbym prosić o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem na adres e-mail krzysiu.lider@interia.pl ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 14 minut temu, Gość krzysztof napisał: Witam, czy ja też mógłbym prosić o przesłanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem na adres e-mail krzysiu.lider@interia.pl ? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o informację jakiej wysokości jest ścianka kolankowa w tym projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2019 15 godzin temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o informację jakiej wysokości jest ścianka kolankowa w tym projekcie? Dzień dobry, Wysokość ścianki kolankowej (od poziomu wykończonej podłogi na poddaszu do skosu dachu) wynosi 71cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 Witam serdecznie, Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektów Emilia 2G na adres mariusz12312@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Mariusz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 37 minut temu, Gość Mariusz napisał: Witam serdecznie, Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektów Emilia 2G na adres mariusz12312@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Mariusz. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Justyna Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 Witam, Mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila- kamils4@poczta.onet.pl? Z góry dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość Gość Justyna napisał: Witam, Mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila- kamils4@poczta.onet.pl? Z góry dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Witam, proszę szczegółowe rzuty budynku na adres email lukasz280892@wp.pl . Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2019 13 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Witam, proszę szczegółowe rzuty budynku na adres email lukasz280892@wp.pl . Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość zainteresowany Sz.B Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2019 Witam. Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na email : szymek3338@gmail.com . Pozdrawiam Sz.B Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2019 9 godzin temu, Gość zainteresowany Sz.B napisał: Witam. Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na email : szymek3338@gmail.com . Pozdrawiam Sz.B Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2019 Witam. Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na email : lejkgrzegorz@gmail.com . Pozdrawiam Serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2019 2 godziny temu, Gość Grzegorz napisał: Witam. Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na email : lejkgrzegorz@gmail.com . Pozdrawiam Serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 Proszę o rysunki szczegółowe: cetmarc@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 11 godzin temu, Gość Gość napisał: Proszę o rysunki szczegółowe: cetmarc@interia.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2019 Mam prośbę o wysłanie szczegółowych rysunków na maila: a.maszner@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi