Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2020 2 godziny temu, Gość Kamila napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres nasaja@gazeta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość alittle@o2.pl Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2020 Ja realizuję Kaline, podniesioną o pustaka. W tej chwili mam prawie ssz. Czekam na okna. Mogę się podzielić zdjeciami. To prawie Kalina II tylko bez antresoli. Cytuj
Gość Kalina Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2020 Witam. Buduję Kalinę z drobnymi zmianami. Na priv e-mail mogę przesłać zdjęcia sylwek946398@wp.pl Cytuj
Gość Stefan Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2021 Dzień Dobry. Również jestem zainteresowany budową Kaliny. Proszę o wysłanie wszystkich dodatkowych darmowych informacji na mail stefkowal88@o2.pl Gdyby posiadali Państwo zdjęcia z realizacji jakiejś budowy Kaliny, to też byłyby wielce pomocne. Dziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 20 godzin temu, Gość Stefan napisał: Dzień Dobry. Również jestem zainteresowany budową Kaliny. Proszę o wysłanie wszystkich dodatkowych darmowych informacji na mail stefkowal88@o2.pl Gdyby posiadali Państwo zdjęcia z realizacji jakiejś budowy Kaliny, to też byłyby wielce pomocne. Dziękuję bardzo. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia.K Napisano 28 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina. Jeśli mogę prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały to będę bardzo wdzięczna . Mój adres to s.klajn@interia.pl . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2021 2 godziny temu, Gość Sylwia.K napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina. Jeśli mogę prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały to będę bardzo wdzięczna . Mój adres to s.klajn@interia.pl . Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym przesłaliśmy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Kalina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/781702432493707 Cytuj
Gość projekt kalina Napisano 28 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2021 Dzien Dobry witam wszystkich konina czy jest ktos kto buduje ten projekt w okolicy konina .Chcialbym obejrzec jesli jest taka mozliwosc.tomi147@onet.eu pozdrawiam Cytuj
Gość JacekB. Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2021 Dzień dobry. Jesteśmy na etapie wyboru projektu wymarzonego domu - wybraliśmy Kalinę. Bardzo proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: jb_auto@poczta.onet.pl Chcielibyśmy również obejrzeć już wybudowaną Kalinę - proszę właścicieli Kalin o info w jakiej części Polski można ewentualnie obejrzeć taką piękność. Dziękuję - Jacek. Cytuj
Redaktor Napisano 29 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2021 8 godzin temu, Gość JacekB. napisał: Dzień dobry. Jesteśmy na etapie wyboru projektu wymarzonego domu - wybraliśmy Kalinę. Bardzo proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: jb_auto@poczta.onet.pl Chcielibyśmy również obejrzeć już wybudowaną Kalinę - proszę właścicieli Kalin o info w jakiej części Polski można ewentualnie obejrzeć taką piękność. Dziękuję - Jacek. Dzień dobry, Prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cezar Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2023 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina. Jeśli mogę prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały to będę bardzo wdzięczny . Mój adres to cezare24@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2023 6 godzin temu, Gość Cezar napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina. Jeśli mogę prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały to będę bardzo wdzięczny . Mój adres to cezare24@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, Prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi