Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2018 Marzena, dnia 14 Sty 2018 - 5:32 PM, napisał: Witam Proszę o podanie wymiarów wykusza w projekcie Kalina. Pozdrawiam Witam Wymiary podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam Wymiary zewnętrzne wykusza to 80x300cm. Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy rysunek z dokładnymi wymiarami budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbigniew Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. paw1198@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. paw1198@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. frutka17[@]buziaczek.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. frutka17[@]buziaczek.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEL Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. milosz252013@wp.pl Pozdrawiam Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. milosz252013@wp.pl Pozdrawiam Paweł Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. jaroo5@poczta.fm Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. jaroo5@poczta.fm Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 witam czy ktos wybudował lub buduje dom kalina ? Cytuj
Gość NN Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 witam czy ktos wybudował lub buduje dom kalina ? Dołączam się do pytania, bo również ciekawi mnie jak dom prezentuje się na żywo ;-) Cytuj
Gość Ilona Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych z wymiarami na adres ilona.szymanska@onet.pl. Z wcześniejszych postów w temacie wynika, że istnieje możliwość likwidacji wykusza - czy można to zrobić w ramach adaptacji projektu przez Państwa firmę? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych z wymiarami na adres ilona.szymanska@onet.pl. Z wcześniejszych postów w temacie wynika, że istnieje możliwość likwidacji wykusza - czy można to zrobić w ramach adaptacji projektu przez Państwa firmę? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wykusz można zlikwidować na etapie adaptacji projektu – we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi bezpłatną zgodę na realizację takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Dołączam się do pytania, bo również ciekawi mnie jak dom prezentuje się na żywo ;-) Ja również jestem zainteresowany obejrzeniem domu Kalina jak prezentuje się w realu,może ktoś buduje bądź zbudował ów dom w okolicach Warszawy. Cytuj
Gość Ela Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2018 Witam ktoś budował już Kaline i podzieli się opiniami. mój mail e_ruda@interia.pl Cytuj
Gość Radek Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres 53radek@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres 53radek@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ULA Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2018 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów domu i wnętrz oraz jeśli to możliwe kosztorysu, dla projektu Kalina i Jeżyna na adres : cent77@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów domu i wnętrz oraz jeśli to możliwe kosztorysu, dla projektu Kalina i Jeżyna na adres : cent77@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2018 Chcielibyśmy zakupić projekt KALINA. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (wymiary) możliwie w DWG na adres przemek.kamecki@gmail.com Czy posiadają Państwo może zdjęcia tej inwestycji z jakiejś realizacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 Chcielibyśmy zakupić projekt KALINA. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (wymiary) możliwie w DWG na adres przemek.kamecki@gmail.com Czy posiadają Państwo może zdjęcia tej inwestycji z jakiejś realizacji? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym - będą to pliki w formacie jpg. Plików dwg nie udostępniamy. Niestety na obecną chwilę nie mamy zdjęć z budowy domu Kalina - Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 Witam , jestem zainteresowana kupnem projektu kalina lub kalina 2, ale interesuje mnie kosztorys. Podaje meila doris.d@wp.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 Witam , jestem zainteresowana kupnem projektu kalina lub kalina 2, ale interesuje mnie kosztorys. Podaje meila doris.d@wp.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam Materiały dla domu Kalina prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2018 Proszę o przesłanie rzutów na adres: betisot@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2018 Proszę o przesłanie rzutów na adres: betisot@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi