Gość Artur Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu Dziękuję. Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Nadal czekamy na wyceny kosztorysowe - powinny być gotowe na początku sierpnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam! Witam, projekt Kalina trzeba zmniejszyć, aż o 16m2. W swojej ofercie posiadamy mniejszą wersję tego projektu - Lukrecja III, powierzchnia zabudowy wynosi 189,20m2. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marzena Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys wraz ze szczegółowymi rysunkami na adres marzenkalbk@wp.pl Dziękuję. Cytuj
Gość Anna Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na anna-budzynska88@wp.pl ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys wraz ze szczegółowymi rysunkami na adres marzenkalbk@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na anna-budzynska88@wp.pl ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mon. Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres monant(at)tlen.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres monant(at)tlen.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Michał. szulkowskim@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Michał. szulkowskim@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość RafałPomorze Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres rafal@s3pro.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres rafal@s3pro.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek S Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Arek. smali87@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Arek. smali87@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mania Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania J. Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie? anna.jankowskaa@gmai.com Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie? anna.jankowskaa@gmai.com Pozdrawiam, witam Niestety w swojej ofercie nie mamy takiej kombinacji - możemy udostępnić materiały dla Kaliny i Kaliny II. Jeśli jest Pani zainteresowana - proszę o kontakt na info@dobredomy.pl Samo wnętrze (układ pomieszczeń na parterze) można przeprojektować na etapie adaptacji projektu, jest to prosty zabieg i nie wymaga zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres cmarcinek(at)wp.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres cmarcinek(at)wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nicponim Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam czy ktoś już z Państwa rozpoczął budowę tego projektu? Będę bardzo, bardzo wdzięczny za możliwość zobaczenia go w realu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marzena Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam Proszę o podanie wymiarów wykusza w projekcie Kalina. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam Proszę o podanie wymiarów wykusza w projekcie Kalina. Pozdrawiam Witam Wymiary podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi