Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu

Dziękuję.

• Odpowiedzi 137
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu Dziękuję.

Witam

Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Nadal czekamy na wyceny kosztorysowe - powinny być gotowe na początku sierpnia.

Pozdrawiam

Gość Rafał
Napisano

Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam!

Napisano

Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam!

Witam, projekt Kalina trzeba zmniejszyć, aż o 16m2. W swojej ofercie posiadamy mniejszą wersję tego projektu - Lukrecja III, powierzchnia zabudowy wynosi  189,20m2. Pozdrawiam.

Gość Marzena
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys wraz ze szczegółowymi rysunkami na adres marzenkalbk@wp.pl Dziękuję.

Napisano

Witam,

czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na anna-budzynska88@wp.pl ? Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres monant(at)tlen.pl Dziękuję.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Michał. szulkowskim@gmail.com

Gość RafałPomorze
Napisano

Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres rafal@s3pro.pl  Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Arek. smali87@wp.pl

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych.

mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie?

anna.jankowskaa@gmai.com

Pozdrawiam,

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie? anna.jankowskaa@gmai.com Pozdrawiam,

witam

Niestety w swojej ofercie nie mamy takiej kombinacji - możemy udostępnić materiały dla Kaliny i Kaliny II. Jeśli jest Pani zainteresowana - proszę o kontakt na info@dobredomy.pl

Samo wnętrze (układ pomieszczeń na parterze) można przeprojektować na etapie adaptacji projektu, jest to prosty zabieg i nie wymaga zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres cmarcinek(at)wp.pl Dziękuję. 

Gość Nicponim
Napisano

Witam czy ktoś już z Państwa rozpoczął budowę tego projektu? Będę bardzo, bardzo wdzięczny za możliwość zobaczenia go w realu. Pozdrawiam!

• 4 weeks later...