Gość Karolina Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Witam poproszę o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna, jesteśmy zainteresowani. Email kjonik@poczta.fm Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2020 13 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam poproszę o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna, jesteśmy zainteresowani. Email kjonik@poczta.fm Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Ś Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunku z rzutem ław fundamentowych z góry. Mój email to brickman.urb@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 12 godzin temu, Gość Robert Ś napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunku z rzutem ław fundamentowych z góry. Mój email to brickman.urb@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych przed zakupem projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka 88 Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2021 Witam. Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu JEŻYNA. Mamy jednak pytanie dotyczące zmiany ścian zewnętrznych na gazobeton. Czy jest taka możliwość i czy to sie z czymś innym wiążę zmiana na gazobeton?? Poprosilibyśmy również o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna. adres email apiasecka123@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2021 13 godzin temu, Gość Agnieszka 88 napisał: Witam. Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu JEŻYNA. Mamy jednak pytanie dotyczące zmiany ścian zewnętrznych na gazobeton. Czy jest taka możliwość i czy to sie z czymś innym wiążę zmiana na gazobeton?? Poprosilibyśmy również o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna. adres email apiasecka123@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Blondie Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2021 Witam. Zastanawiamy się nad kupnem tego projektu. Czy ktoś ma już wybudowany, bądź w trakcie i mógłby wysłać zdjęcia? :) Justyna.molas@gmail.com pozdrawiam :) Cytuj
Gość Blondie Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2021 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: Justyna.molas@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 19 godzin temu, Gość Blondie napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: Justyna.molas@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 W dniu 16.07.2020 o 10:23, Gość Karolina napisał: Pani Ireno, czy skończyli Państwo budowę? Czy jest możliwość obejrzenia domu z zewnątrz? My bydujemy w okolicach Lubartowa Cytuj
Gość Dobry wieczór Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 Ja również proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i rysunków na mój adres karolina.ustapiuk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2021 12 godzin temu, Gość Dobry wieczór napisał: Ja również proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i rysunków na mój adres karolina.ustapiuk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2021 Jestesmy zainteresowani tym projektem domu czyli Jeżyna prosze o przesłanie materiałów itd na adres p.lucki@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2021 5 godzin temu, Gość Witam napisał: Jestesmy zainteresowani tym projektem domu czyli Jeżyna prosze o przesłanie materiałów itd na adres p.lucki@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2021 Dzień dobry. Wraz z żoną jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna. Bardzo bym prosił o darmowe materiały na adres Lukash22@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2021 3 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry. Wraz z żoną jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna. Bardzo bym prosił o darmowe materiały na adres Lukash22@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
martynamucha3001@gmail.com Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2021 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: martynamucha3001@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2021 Godzinę temu, martynamucha3001@gmail.com napisał: Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: martynamucha3001@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
martynamucha3001@gmail.com Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2021 Mam pytanie dotyczące tego projektu, czy jest możliwość częściowego podpiwniczenia budynku ( tj. nie więcej niż 60 m2 powierzchni ) i z jakimi kosztami wiąże się szacunkowy wzrost kosztów projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2021 18 godzin temu, martynamucha3001@gmail.com napisał: Mam pytanie dotyczące tego projektu, czy jest możliwość częściowego podpiwniczenia budynku ( tj. nie więcej niż 60 m2 powierzchni ) i z jakimi kosztami wiąże się szacunkowy wzrost kosztów projektu? Dzień dobry, zmiany można wprowadzać na dwa sposoby: u nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Zmiany są dodatkowo płatne. W sprawie wyceny zmian proszę przesłać zapytanie na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Jeżyna lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/237824511254973 Cytuj
Gość Projekt Jeżyna Napisano 8 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2021 Dzień dobry, chciałbym poprosić o rysunki szczegółowe i koszty budowy oraz zestawienie materiałów na adres: andrej-17@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2021 Godzinę temu, Gość Projekt Jeżyna napisał: Dzień dobry, chciałbym poprosić o rysunki szczegółowe i koszty budowy oraz zestawienie materiałów na adres: andrej-17@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi