Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Karolina
Napisano

Witam poproszę o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna, jesteśmy zainteresowani. Email kjonik@poczta.fm 

Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Gość Robert Ś
Napisano

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie rysunku z rzutem ław fundamentowych z góry. Mój email to brickman.urb@gmail.com 

Pozdrawiam

Napisano
12 godzin temu, Gość Robert Ś napisał:

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie rysunku z rzutem ław fundamentowych z góry. Mój email to brickman.urb@gmail.com 

Pozdrawiam

Dzień dobry,

nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych przed zakupem projektu.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Agnieszka 88
Napisano

Witam.

Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu JEŻYNA. Mamy jednak pytanie dotyczące zmiany ścian zewnętrznych na gazobeton. Czy jest taka możliwość i czy to sie z czymś innym wiążę zmiana na gazobeton??  Poprosilibyśmy również o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna. adres email apiasecka123@onet.pl

Napisano
13 godzin temu, Gość Agnieszka 88 napisał:

Witam.

Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu JEŻYNA. Mamy jednak pytanie dotyczące zmiany ścian zewnętrznych na gazobeton. Czy jest taka możliwość i czy to sie z czymś innym wiążę zmiana na gazobeton??  Poprosilibyśmy również o szczegółowe rysunki projektu Jeżyna. adres email apiasecka123@onet.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Gość Blondie
Napisano

Witam. Zastanawiamy się nad kupnem tego projektu. Czy ktoś ma już wybudowany, bądź w trakcie i mógłby wysłać zdjęcia? :) Justyna.molas@gmail.com pozdrawiam :) 

Gość Blondie
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: Justyna.molas@gmail.com :)

Napisano
19 godzin temu, Gość Blondie napisał:

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: Justyna.molas@gmail.com :)

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Grzesiek
Napisano
W dniu 16.07.2020 o 10:23, Gość Karolina napisał:

Pani Ireno, czy skończyli Państwo budowę? Czy jest możliwość obejrzenia domu z zewnątrz?

My bydujemy w okolicach Lubartowa

Gość Dobry wieczór
Napisano

Ja również proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i rysunków na mój adres karolina.ustapiuk@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano

Jestesmy zainteresowani tym projektem domu czyli Jeżyna prosze o przesłanie materiałów itd na adres p.lucki@wp.pl 

Gość Łukasz
Napisano

Dzień dobry. Wraz z żoną jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna. Bardzo bym prosił o darmowe materiały na adres Lukash22@o2.pl

Napisano
3 godziny temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry. Wraz z żoną jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna. Bardzo bym prosił o darmowe materiały na adres Lukash22@o2.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Godzinę temu, martynamucha3001@gmail.com napisał:

Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: martynamucha3001@gmail.com ?

Z góry serdecznie dziękuję.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Napisano
18 godzin temu, martynamucha3001@gmail.com napisał:

Mam pytanie dotyczące tego projektu, czy jest możliwość częściowego podpiwniczenia budynku ( tj. nie więcej niż 60 m2 powierzchni ) i z jakimi kosztami wiąże się szacunkowy wzrost kosztów projektu? 

Dzień dobry,

zmiany można wprowadzać na dwa sposoby: u nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Zmiany są dodatkowo płatne. W sprawie wyceny zmian proszę przesłać zapytanie na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 months later...
  • 2 months later...
Gość Projekt Jeżyna
Napisano

Dzień dobry, chciałbym poprosić o rysunki szczegółowe i koszty budowy oraz zestawienie materiałów na adres: andrej-17@o2.pl  Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
Godzinę temu, Gość Projekt Jeżyna napisał:

Dzień dobry, chciałbym poprosić o rysunki szczegółowe i koszty budowy oraz zestawienie materiałów na adres: andrej-17@o2.pl  Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam