Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2019 3 godziny temu, Gość Sylwester napisał: Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Jeżyna na adres e-mail sylwac@gmail.com? Jeśli chodzi o poddasze, to w którym miejscu jest zaplanowane wejście? Rozumiem, że wejście poprzez otwierane schody? Pytanie też mam odnośnie podniesienia ścian kolankowych o wysokość jednego pustaka- czy jest to możliwe bez zmian w projekcie? pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Składane schody strychowe znajdują się w korytarzu. Taką zmianę trzeba nanieść do projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość karolinad Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres karaiba17@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2019 16 godzin temu, Gość karolinad napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres karaiba17@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
tjablonski2 Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Jeżyna na adres e-mail tjablonski2@gmail.com? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 3 godziny temu, tjablonski2 napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Jeżyna na adres e-mail tjablonski2@gmail.com? Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jarek Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2019 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów domu Jeżyna i innych dostępnych materiałów na adres: jarek1886@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2019 9 godzin temu, Gość Jarek napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów domu Jeżyna i innych dostępnych materiałów na adres: jarek1886@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Andrzej Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2019 Witam czy jest możliwość powiększenia salonu i zamknięcia kuchni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2019 15 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Witam czy jest możliwość powiększenia salonu i zamknięcia kuchni? Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość barb Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jeżyna, jeśli to możliwe to proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: bartwa@op.pl pozdrawiam Barbara Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 2 godziny temu, Gość barb napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jeżyna, jeśli to możliwe to proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: bartwa@op.pl pozdrawiam Barbara Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Jeżyna II.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: dptasznik@viaverde.com.pl pozdrawiam Darius Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2019 10 godzin temu, Gość Dariusz napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Jeżyna II.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: dptasznik@viaverde.com.pl pozdrawiam Darius Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
piotrlopuszynski1986@gmail Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: piotrlopuszynski1986@gmail.com Cytuj
piotrlopuszynski1986@gmail Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 Mam prośbę czy ktokolwiek rozpoczą budowę domu JEŻYNA ? Jeśli tak bardzo proszę o kontakt pod piotrlopuszynski1986@gmail.com, jestem bardzo zainteresowany obejrzeniem (oczywiście nie za darmo) domu jak i wysłuchania właścicieli odnośnie budowy.Gorąco pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 20 godzin temu, piotrlopuszynski1986@gmail napisał: Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: piotrlopuszynski1986@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Ś Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Jeżyna (lustro). Do wyceny robocizny fundamentowania (na palach) potrzebuję szczegółowy rysunek z wymiarami fundamentów i siłę nacisku ściany na 1 metr długości ławy. Po za tym proszę o zestawienie potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję! Mój adres to brickman.urb@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Robert Ś napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Jeżyna (lustro). Do wyceny robocizny fundamentowania (na palach) potrzebuję szczegółowy rysunek z wymiarami fundamentów i siłę nacisku ściany na 1 metr długości ławy. Po za tym proszę o zestawienie potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję! Mój adres to brickman.urb@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy przed zakupem projektu rysunków konstrukcyjnych. Wartość obciążeń na ławy wynosi od 70 do 95 kN/m. Pozdrawiam Cytuj
Gość magda Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2020 Witam. Jesteśmy zainteresowana projektem domu Jerzyna. Czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów na maila: magda_j92@wp.pl Pzdr Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2020 10 godzin temu, Gość magda napisał: Witam. Jesteśmy zainteresowana projektem domu Jerzyna. Czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów na maila: magda_j92@wp.pl Pzdr Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość magda Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2020 Witam Czy jest ktoś tutaj kto budował dom Jeżyna ?? Zaczynamy w tym roku i mam kilka pytań.. Bardzo proszę o wiadomość . Mój email: magda_j92@wp.pl Cytuj
AnPrzemek Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2020 Witam Chciałem zapytać czy ktoś realizuje lub zrealizował projekt domu "Jeżyna" w okolicy Rzeszowa lub w województwie podkarpackim? Z góry dziękuje za odzew. Pozdrawiam Przemek (anprzemek7@wp.pl) Cytuj
Gość Marcin Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2020 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: marcinn83-1983@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2020 13 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Jeżyna.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: marcinn83-1983@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Dnia 11.04.2018 o 18:56, Gość Irena napisał: My budujemy ten dom okolice Lublina Pani Ireno, czy skończyli Państwo budowę? Czy jest możliwość obejrzenia domu z zewnątrz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi