Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 16 godzin temu, Gość Kasia napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna w wersji podstawowej na adres: fiedurka@interia.pl? Pozdrawiam. Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sergiy Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 16 godzin temu, Gość Kasia napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna w wersji podstawowej na adres: fiedurka@interia.pl? Pozdrawiam. Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna w wersji podstawowej na adres: ista.sergiy@gmail.com? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 11 godzin temu, Gość Sergiy napisał: Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna w wersji podstawowej na adres: ista.sergiy@gmail.com? Pozdrawiam. Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna (lustro) na adres: aleksandra.sekula@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 14 godzin temu, Gość Ola napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna (lustro) na adres: aleksandra.sekula@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Marta Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami oraz zestawienia materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 10 godzin temu, Marta napisał: Witam Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami oraz zestawienia materiałów. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres email, na który mamy wysłać materiały. Pozdrawiam Cytuj
Marta Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 Witam Mój adres martilu@o2.pl. Czy projekt Jeżyna III jest już gotowy? Jeżeli tak to prosiłabym o podobny zestaw dokumentów dot. Jeżyna III. Pozdrawiam :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 5 minut temu, Marta napisał: Witam Mój adres martilu@o2.pl. Czy projekt Jeżyna III jest już gotowy? Jeżeli tak to prosiłabym o podobny zestaw dokumentów dot. Jeżyna III. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe natomiast projekt Jeżyna III jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 Witam, czy jest możliwość przesunięcia wykuszu w stronę kuchni (chodzi mi o trzpienie, które są w ścianie), w celu skondensowania strefy kuchenno-jadalnianej i powiększenia strefy pokoju dziennego? Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 14 minut temu, Gość Kasia napisał: Witam, czy jest możliwość przesunięcia wykuszu w stronę kuchni (chodzi mi o trzpienie, które są w ścianie), w celu skondensowania strefy kuchenno-jadalnianej i powiększenia strefy pokoju dziennego? Pozdrawiam! Dzień dobry, zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2018 Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów w szczególności zestawienie pustaków na ściany konstrukcyjne 24cm i działowe 12cm na adres marek_jacak@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2018 51 minut temu, Gość Marek napisał: Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów w szczególności zestawienie pustaków na ściany konstrukcyjne 24cm i działowe 12cm na adres marek_jacak@op.pl Dzień dobry, materiały zostaną wysłane w poniedziałek. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów Ew. Zdjęć z budowy/realizacji jeśli Państwo posiadają na adres: monikaxxx19@poczta.fm Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Monika napisał: Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów Ew. Zdjęć z budowy/realizacji jeśli Państwo posiadają na adres: monikaxxx19@poczta.fm Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dorota i Michał Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani tym projektem (jeżyna) i mamy pytanie, czy istnieje możliwość przesłania kosztorysu, rysunku wraz z wymiarami, zestawienie materiałów do budowy na adres: dm.budowa@wp.pl Dziękujemy i pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 58 minut temu, Gość Dorota i Michał napisał: Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani tym projektem (jeżyna) i mamy pytanie, czy istnieje możliwość przesłania kosztorysu, rysunku wraz z wymiarami, zestawienie materiałów do budowy na adres: dm.budowa@wp.pl Dziękujemy i pozdrawiam, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na podany adres: ojaskot@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 2 godziny temu, Gość Ola napisał: Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na podany adres: ojaskot@wp.pl. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Przemek Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2019 Witam Proszę o informację jeśli ktoś realizuje lub zrealizował projekt domu Jeżyna. Z góry dziękuje. anprzemek7@wp.pl Cytuj
Gość Zbyszek Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres zbyszek.kurczyk@gmail.com. Jaki wymiar ma salon i wykusz? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Zbyszek napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres zbyszek.kurczyk@gmail.com. Jaki wymiar ma salon i wykusz? Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Wszystkie potrzebne wymiary odczyta Pan z rysunków, w razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Przemek Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 Witam. Czy ktoś zrealizował ten projekt domu lub jest w trakcie? Dzięki. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 13 godzin temu, Gość Przemek napisał: Witam. Czy ktoś zrealizował ten projekt domu lub jest w trakcie? Dzięki. Pozdrawiam Dzień dobry, nie mamy informacji na ten temat. Zachęcamy inwestorów dzieleniem się doświadczeniami na naszym forum. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anido Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 Witam. Jesteśmy zainteresowana projektem domu Jerzyna. Czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów na maila anita.wdowska@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi