Gość Weronika Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2018 Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Czekam z niecierpliwością na zdj Cytuj
Gość Kasia Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2018 Witam, czy mogliby Państwo przesłać dokładny kosztorys oraz rysunki szczegółowe na adres: anteczka1@wp.pl? Pozdrawiam, Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2018 Witam, czy mogliby Państwo przesłać dokładny kosztorys oraz rysunki szczegółowe na adres: anteczka1@wp.pl? Pozdrawiam, Katarzyna Witam. Bezpłatne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Irena Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Czekam z niecierpliwością na zdj Proszę o maila to wstawię zdjęcia. Cytuj
Gość Weronika Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2018 Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Czekam z niecierpliwością na zdj Proszę o maila to wstawię zdjęcia. E-mail do zdjęć : walczykweronika92@interia.pl Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Witam Proszę o bezpłatne materiały , rysunki na email : ced@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość Grzegorz napisał: Witam Proszę o bezpłatne materiały , rysunki na email : ced@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość Grzegorz napisał: Witam Proszę o bezpłatne materiały , rysunki na email : ced@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Ok! Dziękuję Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: gregor.novak@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość Grzesiek napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem domu Jezyna, dlatego tez prosze o przeslanie bezplatnych materialow i rysunkow na adres e mail: gregor.novak@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Natalia Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 Witam proszę o przesłanie materiałów bezpłatnych na adres eko-reed@wp.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 42 minuty temu, Gość Natalia napisał: Witam proszę o przesłanie materiałów bezpłatnych na adres eko-reed@wp.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jusdud Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2018 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: jusdudzinska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2018 6 godzin temu, Gość Jusdud napisał: Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: jusdudzinska@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kubq Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres jakubjasiak@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2018 57 minut temu, Gość Kubq napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres jakubjasiak@interia.pl Witam, Oczywiście prześlemy do Pana materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Przemek Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 Witam Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres anprzemek7@wp.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2018 12 godzin temu, Gość Przemek napisał: Witam Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres anprzemek7@wp.pl Dziękuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres langner_monika@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 14 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres langner_monika@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotrek Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem "Jeżyna", proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: aurelka2@interia.pl za co "z góry" dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 6 godzin temu, Gość Piotrek napisał: Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem "Jeżyna", proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: aurelka2@interia.pl za co "z góry" dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość karmako Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem "Jeżyna", proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: karmako@karmako.pl .Bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 11 godzin temu, Gość karmako napisał: Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem "Jeżyna", proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: karmako@karmako.pl .Bardzo dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych projektu Jeżyna w wersji podstawowej na adres: fiedurka@interia.pl? Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi