Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Weronika
Napisano

Podkarpackie

My ze świętokrzyskiego, to po sąsiedzku;) Czy w takim układzie gdyby Państwo wcześniej rozpoczęli prace budowlane, moglibyśmy z mężem zobaczyć Państwa budowę? Może nasunęły by nam się ewentualnie jakieś zmiany, nad którymi się zastanawiamy. A czy Państwo wprowadzili jakieś zmiany do projektu?

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Szymon i Gosia
Napisano

My również zaczynamy wiosną. Wszystkie pozwolenia już gotowe.

Jutro sciągamy humus i pomału przygotowujemy się do budowy.

Gość Krzysztof
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres: grosik76@gmail.com

Pozdrawiam.

Gość Krzysztof
Napisano

Witam, mam pytanie czy w projekcie jeżyna konstrukcja dachu jest wykonana z tradycyjnej więźby czy są to wiązary? Jeżeli jest możliwość zastosowania wiązarów to czy konieczne jest wykonanie stropu czy wystarczy jedynie wieniec ? Pozdrawiam Krzysztof. 

Napisano

Witam, mam pytanie czy w projekcie jeżyna konstrukcja dachu jest wykonana z tradycyjnej więźby czy są to wiązary? Jeżeli jest możliwość zastosowania wiązarów to czy konieczne jest wykonanie stropu czy wystarczy jedynie wieniec ? Pozdrawiam Krzysztof. 

Dzień dobry,

W projekcie Jeżyna została zastosowana tradycyjna, ciesielska więźba dachowa. Natomiast strop nad parterem jest żelbetowy. Nie mamy przygotowanego alternatywnego rozwiązania więźby prefabrykowanej dla tego projektu. Oczywiście chcąc zastosować w budynkach wiązary prefabrykowane nie stosujemy już stropu nad parterem. Wówczas dolny pas wiązara stanowi konstrukcję stropu.

Pozdrawiam

Gość Weronika
Napisano

A w jakiej miejscowości Państwo budują? Czy jakieś zmiany wprowadzaliscie do projektu?

Gość Dorota
Napisano

Dzień Dobry

Podaję maila budowadomu123@onet.pl

Proszę o odpisanie na maila to o wszystkim powiem gdzie co i jak ;)

Zmiany też mamy ale to już na maila

Pozdrawiam

Dorota

• 1 month later...
Gość Wiolentyna
Napisano

Witam, czy ktoś jest w trakcie budowy Jeżyny?

My budujemy ten dom w mazowieckim
Gość Diana
Napisano

Witam czy wysle mi Pan na emaila zdj pokoi moj email diana.krasuska1992@wp.pl.

Dziekuje

Gość Urszula
Napisano

Witam, my również będziemy budować ten dom, na razie jesteśmy na etapie załatwiania formalności...czy mogę zapytać jakimi materiałami Państwo budujecie dom, tymi zalecanymi jak w projekcie? i czy zdecydowali się Państwo na wentylację mechaniczną czy tradycyjną? dziękuję za odpowiedz

• 3 weeks later...
Gość Milena
Napisano

Witam,

jestem zainteresowana projektem Jeżyna.Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres:milenaulanowska@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam,

Milena M.

Napisano

Witam,

jestem zainteresowana projektem Jeżyna.Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres:milenaulanowska@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam,

Milena M.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

witam, chciałem zapytać Państwa, którzy zaczęli budowe lub już ją skończyli. Jaki jest koszt stanu surowego otwartego?

• 2 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam, my rowniez bedziemy budowac ten dom. Czy moge zapytac dokładniej gdzie w mazowieckim bedziecie Panstwo budowac?

Gość Krystian
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem Jeżyna.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: krystiansiek9@wp.pl

Pozdrawiam

Krystian S.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Wojtek
Napisano

Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam

Napisano

Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe oraz odpowiedź. Pozdrawiam!

Gość Andrzej
Napisano

Wstawię zdjęcia druga połowa maja jak będzie dach,narazie jesteśmy w trakcie murowania.

Czy mogę prosić o kontakt na mindmus@o2.pl? Również zakupiliśmy ten projekt i będziemy budować w okolicach Lublina :)