Gość Weronika Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Podkarpackie My ze świętokrzyskiego, to po sąsiedzku;) Czy w takim układzie gdyby Państwo wcześniej rozpoczęli prace budowlane, moglibyśmy z mężem zobaczyć Państwa budowę? Może nasunęły by nam się ewentualnie jakieś zmiany, nad którymi się zastanawiamy. A czy Państwo wprowadzili jakieś zmiany do projektu? Cytuj
Gość Szymon i Gosia Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 My również zaczynamy wiosną. Wszystkie pozwolenia już gotowe. Jutro sciągamy humus i pomału przygotowujemy się do budowy. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres: grosik76@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, mam pytanie czy w projekcie jeżyna konstrukcja dachu jest wykonana z tradycyjnej więźby czy są to wiązary? Jeżeli jest możliwość zastosowania wiązarów to czy konieczne jest wykonanie stropu czy wystarczy jedynie wieniec ? Pozdrawiam Krzysztof. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres: grosik76@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam, mam pytanie czy w projekcie jeżyna konstrukcja dachu jest wykonana z tradycyjnej więźby czy są to wiązary? Jeżeli jest możliwość zastosowania wiązarów to czy konieczne jest wykonanie stropu czy wystarczy jedynie wieniec ? Pozdrawiam Krzysztof. Dzień dobry, W projekcie Jeżyna została zastosowana tradycyjna, ciesielska więźba dachowa. Natomiast strop nad parterem jest żelbetowy. Nie mamy przygotowanego alternatywnego rozwiązania więźby prefabrykowanej dla tego projektu. Oczywiście chcąc zastosować w budynkach wiązary prefabrykowane nie stosujemy już stropu nad parterem. Wówczas dolny pas wiązara stanowi konstrukcję stropu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 A w jakiej miejscowości Państwo budują? Czy jakieś zmiany wprowadzaliscie do projektu? Cytuj
Gość Dorota Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Dzień Dobry Podaję maila budowadomu123@onet.pl Proszę o odpisanie na maila to o wszystkim powiem gdzie co i jak Zmiany też mamy ale to już na maila Pozdrawiam Dorota Cytuj
Gość Wiolentyna Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam, czy ktoś jest w trakcie budowy Jeżyny?My budujemy ten dom w mazowieckim Cytuj
Gość Diana Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2018 Witam czy wysle mi Pan na emaila zdj pokoi moj email diana.krasuska1992@wp.pl. Dziekuje Cytuj
Gość Urszula Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2018 My budujemy ten dom w mazowieckim Witam, my również będziemy budować ten dom, na razie jesteśmy na etapie załatwiania formalności...czy mogę zapytać jakimi materiałami Państwo budujecie dom, tymi zalecanymi jak w projekcie? i czy zdecydowali się Państwo na wentylację mechaniczną czy tradycyjną? dziękuję za odpowiedz Cytuj
Gość Milena Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Jeżyna.Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres:milenaulanowska@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam, Milena M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Jeżyna.Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres:milenaulanowska@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam, Milena M. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 witam, chciałem zapytać Państwa, którzy zaczęli budowe lub już ją skończyli. Jaki jest koszt stanu surowego otwartego? Cytuj
Gość Weronika Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Witam, czy ktoś jest już w trakcie budowy JEŻYNY? Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 My budujemy ten dom w mazowieckim Witam, my rowniez bedziemy budowac ten dom. Czy moge zapytac dokładniej gdzie w mazowieckim bedziecie Panstwo budowac? Cytuj
Gość Krystian Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Jeżyna.Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: krystiansiek9@wp.pl Pozdrawiam Krystian S. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Irena Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 My budujemy ten dom okolice Lublina Cytuj
Gość Weronika Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 A na jakim etapie Państwo są? Można prosić o jakieś zdj z budowy? Cytuj
Gość Weronika Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Można prosić jakieś zdjęcia z budowy Jeżyny? ?? Cytuj
Gość Irena Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2018 Wstawię zdjęcia druga połowa maja jak będzie dach,narazie jesteśmy w trakcie murowania. Cytuj
Gość Wojtek Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2018 Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2018 Witam jestem zainteresowany projektem jeżyna. Chciałbym bym zapytać jakie wymiary ma wykusz w salonie i czy istnieje możliwość jego zlikwidowania? Prosił bym tez o szczegółowe rysunki na maila wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe oraz odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Andrzej Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2018 Wstawię zdjęcia druga połowa maja jak będzie dach,narazie jesteśmy w trakcie murowania. Czy mogę prosić o kontakt na mindmus@o2.pl? Również zakupiliśmy ten projekt i będziemy budować w okolicach Lublina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi