Gość Gość Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam Prosze o przeslanie zestawienia materialow i szczegolowych rysunkow na adres: mnowak0510@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam Prosze o przeslanie zestawienia materialow i szczegolowych rysunkow na adres: mnowak0510@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra W. Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, Jestem zainteresowana projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres wojciechowska.aleksandra@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, Jestem zainteresowana projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres wojciechowska.aleksandra@onet.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Jeżyna. Czy jest opcja domu z adaptacją poddasza? E-mail: aneta.kasprzykowska@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Jeżyna. Czy jest opcja domu z adaptacją poddasza? E-mail: aneta.kasprzykowska@gmail.com. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W swojej ofercie nie posiadamy domu Jeżyna w wersji z poddaszem. Można ewentualnie na etapie adaptacji dokonać zmian w projekcie – nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech M. Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres milewski-wojciech@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres milewski-wojciech@wp.pl Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 witam jestem zainteresowana projektem.proszę o przesłanie materiałów na adres ewelinka150@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 witam jestem zainteresowana projektem.proszę o przesłanie materiałów na adres ewelinka150@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Prosił bym bardzo o przesłanie rysunków szczegółowych na adres lisek_9@wp.pl .serdecznie pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Prosił bym bardzo o przesłanie rysunków szczegółowych na adres lisek_9@wp.pl .serdecznie pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Jeżyna. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: aniack5@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Jeżyna. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: aniack5@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Dzień dobry,jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres mindmus@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Dzień dobry,jestem zainteresowany projektem Jeżyna. Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres mindmus@o2.pl. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jaro Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Jeżyna lub projektem Kalina . Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: taborek3@wp.pl aby bardziej szczegółowo zapoznać się i dokonać wyboru Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Jeżyna lub projektem Kalina . Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: taborek3@wp.pl aby bardziej szczegółowo zapoznać się i dokonać wyboru Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres: marek_jacak@op.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres: marek_jacak@op.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, czy ktoś jest w trakcie budowy Jeżyny? Cytuj
Gość Dorota Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Witam, czy ktoś jest w trakcie budowy Jeżyny? Cześć my zaczynamy budować ten dom na wiosnę Cytuj
Gość Weronika Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Witam, czy ktoś jest w trakcie budowy Jeżyny? Cześć my zaczynamy budować ten dom na wiosnę My również planujemy rozpocząć budowę wiosną. A w jakim województwie pani Dorota buduje? Cytuj
Gość Weronika Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Cześć my zaczynamy budować ten dom na wiosnę W jakim województwie? My jesteśmy na etapie formalnościowym i również planujemy rozpocząć wiosną budowę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi