Redaktor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Projekt domu Jeżyna Szczegółowy opis projektu domu Jeżyna znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jezyna Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Pozdrawiam Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jeżyna. Projekt powinien być gotowy w I połowie czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2017 Witam chce kupić projekt, prosba o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materialów na adres: maciej.dabrowski@caldo-izolacja.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam chce kupić projekt, prosba o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materialów na adres: maciej.dabrowski@caldo-izolacja.pl Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jeżyna. Projekt powinien być gotowy w połowie czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam Czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam Czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni? Pozdrawiam Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu. Zmiana o 5 stopni nie będzie wymagała dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, czy jest możliwość zrobić dodatkowo w tym projekcie poddasze użytkowe? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, czy jest możliwość zrobić dodatkowo w tym projekcie poddasze użytkowe? Witam W projekcie Jeżyna jest możliwość adaptacji poddasza. Wiąże się to z zaprojektowaniem ścianki kolankowej, ewentualną zmianą kąta nachylenia dachu, wygospodarowaniem miejsca na schody na parterze oraz ewentualną zmianą konstrukcji stropu i konstrukcji więźby dachowej. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2017 Witam chce kupić projekt, prosba o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materialów na adres: maciej.dabrowski@caldo-izolacja.pl Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jeżyna. Projekt powinien być gotowy w połowie czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Witam,czy projekt jest juz gotowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2017 Witam, czy projekt jest juz gotowy? Witam Projekt jest gotowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2017 Dzień dobry jestem zainteresowana tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres atomczyk85@o2.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2017 Dzień dobry jestem zainteresowana tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres atomczyk85@o2.pl ? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: jarol2002@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: jarol2002@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość daniel111 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: danielski1975@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: danielski1975@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jacek Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem jeżyna, jeśli to możliwe proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres:jacabs@wp.pl Pozdrawiam, Jacek Ł. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem jeżyna, jeśli to możliwe proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres:jacabs@wp.pl Pozdrawiam, Jacek Ł. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Jeżyna, jeśli to możliwe proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres:kwojcikiewicz@gtserwis.pl Dziękuje i pozdrawiam, Krzysztof Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Jeżyna, jeśli to możliwe proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres:kwojcikiewicz@gtserwis.pl Dziękuje i pozdrawiam, Krzysztof Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Jeżyna i proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: justynaaa.2310@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam, Justyna S. Cytuj
Gość Marcin Nowak Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rzutow budynku i zestawienia materialow na email: mnowak0510@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Jeżyna i proszę o przesłanie kosztorysu, rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres: justynaaa.2310@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam, Justyna S. witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rzutow budynku i zestawienia materialow na email: mnowak0510@op.pl Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi