Gość Ewa Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com Cytuj
Gość Paweł Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 Dzień dobry czy planują Państwo wersję projektu w pewnym pomniejszeniu ? Np. ok 100 m2 powierzchni użytkowej uzyskanej poprzez zmniejszenie powierzchni reprezentacyjnej budynku oraz likwidacja jednej z łazienek (+ garaż 2 stanowiskowy ) ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 54 minuty temu, Gość Ewa napisał: Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 49 minut temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry czy planują Państwo wersję projektu w pewnym pomniejszeniu ? Np. ok 100 m2 powierzchni użytkowej uzyskanej poprzez zmniejszenie powierzchni reprezentacyjnej budynku oraz likwidacja jednej z łazienek (+ garaż 2 stanowiskowy ) ? Pozdrawiam Dzień dobry, niestety nie posiadamy takiej wersji projektu. Można jednak wprowadzać zmiany w projektach, na etapie adaptacji lub zlecając je naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail elentari@outlook.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2019 11 godzin temu, Gość Iza napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail elentari@outlook.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2020 Dzień dobry, czy jest możliwość zaprojektowania antresoli w tym domu? Dziękuję. Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2020 Witam Czy ktoś ma pomysł gdzie ulokowac pralkę i suszarkę ? czy można zainstalować pompę ciepła w garażu i kosztem tego zorganizowac małą pralnię w pomieszczeniu gospodarczym? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2020 12 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam Czy ktoś ma pomysł gdzie ulokowac pralkę i suszarkę ? czy można zainstalować pompę ciepła w garażu i kosztem tego zorganizowac małą pralnię w pomieszczeniu gospodarczym? Pozdrawiam Dzień dobry, tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2020 14 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień dobry, czy jest możliwość zaprojektowania antresoli w tym domu? Dziękuję. Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Mariusz9999 Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail mmkorab@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 3 godziny temu, Mariusz9999 napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail mmkorab@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość DUNKAN Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 Jestem zainteresowany budową tego domu i proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres krzysztof@czlowieksukcesu.pl . Zależy mi na wielkości dachu od strony południowej i zachodniej (wejście to północ) ze względu na fotowoltaika. Proszę też o namiary na projektanta w celu wprowadzania zmian. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2020 11 godzin temu, Gość DUNKAN napisał: Jestem zainteresowany budową tego domu i proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres krzysztof@czlowieksukcesu.pl . Zależy mi na wielkości dachu od strony południowej i zachodniej (wejście to północ) ze względu na fotowoltaika. Proszę też o namiary na projektanta w celu wprowadzania zmian. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmiany w projektach Od wtorku do czwartku, w godz. 8.00 - 16.00. tel. 730 605 997 e-mail: zmiany@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dunkan Napisano 3 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2020 Jestem zainteresowany projektem domu Dunkan. Proszę o przesłanie wszystkich możliwych szczegółowych materiałów na adres piotrek.kijak@interia.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2020 1 godzinę temu, Gość Dunkan napisał: Jestem zainteresowany projektem domu Dunkan. Proszę o przesłanie wszystkich możliwych szczegółowych materiałów na adres piotrek.kijak@interia.pl. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Amarylis Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2020 Jestem zainteresowana projektem Dunkan. Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres aneta271@yahoo.com. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2020 Godzinę temu, Gość Amarylis napisał: Jestem zainteresowana projektem Dunkan. Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres aneta271@yahoo.com. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Dunkan lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/2947214682228068 Cytuj
Gość Pekaes Napisano 31 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2022 Proszę o wszystkie dostępne informacje nt. projektu na pati.kielar@gmail.com Dziękuję. Cytuj
Redaktor Napisano 1 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2022 12 godzin temu, Gość Pekaes napisał: Proszę o wszystkie dostępne informacje nt. projektu na pati.kielar@gmail.com Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń Dzień dobry. Ile kopii projektu otrzymuje się po zakupie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń W dniu 5.01.2024 o 12:45, Gość Projekt napisał: Dzień dobry. Ile kopii projektu otrzymuje się po zakupie? Dzień dobry, po zakupie projektu otrzymuje się: - 3 egzemplarze projektu architektoniczno-budowlanego - 3 egzemplarze projektu technicznego - 1 egzemplarz Materiałów Pomocniczych Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/artykul,co-zawiera-projekt-domu.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi