Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: savmol@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzystof Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: krzysztof.zakowski@o2.pl. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: krzysztof.zakowski@o2.pl. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany Państwa projektem, prosiłbym o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: marmac151@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany Państwa projektem, prosiłbym o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: marmac151@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Pawłowicz Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: monalisa191@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Jakub K. Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam serdecznie, tak jak poprzednicy również jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji (szczegółowe projekty oraz kosztorys) na adres kwadratco@gmail.com oraz maila do osoby, z którą mógłbym porozmawiać w sprawie zmian. Pozdrawiam J.K. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: monalisa191@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam serdecznie, tak jak poprzednicy również jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji (szczegółowe projekty oraz kosztorys) na adres kwadratco@gmail.com oraz maila do osoby, z którą mógłbym porozmawiać w sprawie zmian. Pozdrawiam J.K. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arkadiusz Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: langusta77@tlen.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: langusta77@tlen.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Dzień dobry, bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres raszer@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Dzień dobry, bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres raszer@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Norbert Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam, bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres sevenek@icloud.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Witam, bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres sevenek@icloud.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kmucha Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: krzy.mucha@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: krzy.mucha@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane potrzebne materiały. Cytuj
Gość Jacek Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam. Proszé o wysanie kosztorysu na adres: jacek.mazur85@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tymoteusz Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Prosze o przesłanie rysunkow szczegolowych oraz kosztorysu na adres tymmic89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Prosze o przesłanie rysunkow szczegolowych oraz kosztorysu na adres tymmic89@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julita Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres sledzjulita@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres sledzjulita@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość wojciech Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 witam Czy jest dostępny z nachyleniem dachu 30 stopni Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 witam Czy jest dostępny z nachyleniem dachu 30 stopni Witam W swojej ofercie nie posiadamy takiej wersji domu, można jednak na etapie adaptacji projektu dokonać zmiany kąta nachylenia dachu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi