Gość Marcin Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2017 Witam Projekt powinien być gotowy do końca tego tygodnia. Pozdrawiam Dzień dobry, czy projekt jest już gotowy? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy projekt jest już gotowy? Pozdrawiam Witam Projekt jest już gotowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: bingunio1@wp.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: bingunio1@wp.pl? Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Roksana Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Chmiel Prośba Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: bartekchmiel1990@wp.pl Cytuj
Gość Roksana Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: bartekchmiel1990@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata K. Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny, jeżeli jest już gotowa : akruz@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny, jeżeli jest już gotowa : akruz@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: ewelinadomagalik@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: ewelinadomagalik@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: m.kijewski88@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie rysunków oraz wyceny- jakub.s@autograf.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: m.kijewski88@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie rysunków oraz wyceny- jakub.s@autograf.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Rafał Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mariusz Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: mieszkajpiekniej@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: mieszkajpiekniej@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość remik Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2017 witam bardzo podoba mi sie ten projekt, czy jest mozliwe stworzenie poddasza uzytkowego nad czescia mieszkalna pozdrawiam -remko@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 witam bardzo podoba mi sie ten projekt, czy jest mozliwe stworzenie poddasza uzytkowego nad czescia mieszkalna pozdrawiam -remko@onet.eu Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość slawek Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: savmol@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi