Gość Ewa Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu FabiaVII na adres e-mai sloneczko1367@interia.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 10 godzin temu, Gość Ewa napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu FabiaVII na adres e-mai sloneczko1367@interia.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 Otrzymałam materiały Fabii VIII, a czy mogę prosić o projekt Fabii VII na adres e-mai sloneczko1367@interia.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Ewa napisał: Otrzymałam materiały Fabii VIII, a czy mogę prosić o projekt Fabii VII na adres e-mai sloneczko1367@interia.pl ? Dzień dobry, przepraszam za pomyłkę. Materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Z Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2020 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego podaje maila mariuszzwierzchowski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 21 godzin temu, Gość Mariusz Z napisał: Witam Jestem zainteresowany tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego podaje maila mariuszzwierzchowski@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2021 Witam. Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów Fabia VII oraz FabiaX? m.tomaszewski@o2.pl Cytuj
Redaktor Napisano 31 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2021 2 godziny temu, Gość Marek napisał: Witam. Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów Fabia VII oraz FabiaX? m.tomaszewski@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Fabia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/555264522515413 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi