Gość gosia s Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Dzień dobry, czy mogła bym prosić o przesłanie rzutów domu wraz z wymiarami na adres : gosia.stanuch@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 7 godzin temu, Gość gosia s napisał: Dzień dobry, czy mogła bym prosić o przesłanie rzutów domu wraz z wymiarami na adres : gosia.stanuch@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość krzyspk Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2019 Witam, Proszę o podanie wymiarów okna kuchennego lub przesłanie szczegołowych rzutów na adres: krzys.pk@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 30.04.2019 o 21:38, Gość krzyspk napisał: Witam, Proszę o podanie wymiarów okna kuchennego lub przesłanie szczegołowych rzutów na adres: krzys.pk@wp.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość krzyspk Napisano 27 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2019 Witam, Czy mogę poprosić o przesłanie schematu rozprowadzenie rur kanalizacji na adres: krzys.pk@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2019 1 godzinę temu, Gość krzyspk napisał: Witam, Czy mogę poprosić o przesłanie schematu rozprowadzenie rur kanalizacji na adres: krzys.pk@wp.pl Dzień dobry, nie udostępniamy takich rysunków przed zakupem projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2020 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I na adres: lewandowskitomasz01@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2020 5 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I na adres: lewandowskitomasz01@gmail.com. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomo Napisano 4 Listopad 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2023 Good morning, can I ask you to send the building plans with dimensions to the following address: tomo.barac898@gmail.com. Is there another variant of the house? I prefer a slightly larger living room. Regards, Tomo Cytuj
Gość Jakub Napisano 5 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: igggoh@proton.me Dziękuję bardzo i podrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 22 godziny temu, Gość Jakub napisał: Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: igggoh@proton.me Dziękuję bardzo i podrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi