Redaktor Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Projekt domu Dora I Szczegółowy opis projektu domu Dora I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/doraI Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość LP Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2017 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA III, wersja bez garazu sapper@poczta.fm. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA III, wersja bez garazu sapper@poczta.fm. Witam Projekt Dora III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Na obecną chwilę możemy udostępnić szczegółowe rysunki dal domu Dora I. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I, krzychu312@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I, krzychu312@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość LP Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2017 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: sapper@poczta.fm. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: sapper@poczta.fm. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcel Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I mar_cin_106@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I mar_cin_106@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcel Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I mar_cin_106@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków DORA I mar_cin_106@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość agnes Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: magnes_art@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: magnes_art@op.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość maciej Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: zima_1989@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 Proszę o przesłanie rzutów projektu DORA I na adres: zima_1989@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2018 Witam jestem zainteresowany projektem domu Dora I. Proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń oraz wstępny kosztorys. mrogalskim4@gmail.com Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2018 Witam jestem zainteresowany projektem domu Dora I. Proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń oraz wstępny kosztorys. mrogalskim4@gmail.com Z góry dziękuje za odpowiedz. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Albert Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2018 Witam Decyzja Padła będzie Dora 1 Pytanko mogę prosić o przesłanie rzutów projektu . Drugie pytanie czy jest możliwość powiększenia salonu ( całego domu ) jest idealny tylko ten salon tak 34 żeby miał alibi152@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Witam Decyzja Padła będzie Dora 1 Pytanko mogę prosić o przesłanie rzutów projektu . Drugie pytanie czy jest możliwość powiększenia salonu ( całego domu ) jest idealny tylko ten salon tak 34 żeby miał alibi152@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem można dokonać zmiany polegającej np. na wydłużeniu budynku. Nasza Pracowania wystawi bezpłatnie zgodę na realizację takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Wtam Czy można prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: backowska96@gmail.com? Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 15 godzin temu, Gość Karolina napisał: Wtam Czy można prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: backowska96@gmail.com? Z góry dziękuję Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 9 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2018 Dzień dobry Czy mogę prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: kasiekl@wp.pl Pozdrawiam Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2018 38 minut temu, Gość Katarzyna napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: kasiekl@wp.pl Pozdrawiam Katarzyna Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2019 Dzień dobry Czy mogę prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: agnieszkawroniecka@op.pl Pozdrawiam Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2019 5 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o wysłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres: agnieszkawroniecka@op.pl Pozdrawiam Agnieszka Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi