Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Gość Sylwia
Napisano

Witam,

proszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila: syl.tatar@gmail.com

Dziękuję 

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 4.11.2019 o 08:39, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry, kosztorys widoczny na stronie został sporządzony w III kwartale 2017 roku.

Pozdrawiam

Witam czy będzie może nowszy kosztorys ?

• 7 months later...
Napisano

Proszę o informację jakie dokładnie materiały zostały zastosowane na elewacji? Z jakiej firmy są płyty włókno-cementowe i drewniane profile.Z góry dziękuję.

Napisano
13 godzin temu, Gość mk13 napisał:

Proszę o informację jakie dokładnie materiały zostały zastosowane na elewacji? Z jakiej firmy są płyty włókno-cementowe i drewniane profile.Z góry dziękuję.

Witam

Nasze projekty bazują na materiałach firm współpracujących z nami.

Oto lista naszych partnerów:

http://www.dobredomy.pl/o-nas/nasi-partnerzy/

Gorąco polecamy skorzystanie z ofert wiodących firm na polskim i międzynarodowym rynku budowlanym.

Do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wykończenia wnętrza. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu.

Pozdrawiam

• 1 year later...
  • 6 months later...
Napisano

Dzien dobry

czy ktoś buduje lub już wybudował w okolicach Warszawy, Mińska Maz. , Siedlec , Białej Podl....... i okolice? Planuje budowę tego domu i chciałbym zasięgnąc kilku informacji / wskazówek 

Proszę o info na karo1511@onet.pl lub 882 142 958 

• 2 months later...
  • 6 months later...
Gość Aleksandra
Napisano

Witam wszystkich!

jestem zainteresowana budową tego domu, czy mogę prosić o zdjęcia realizacji? Będę bardzo wdzięczna. Moj adres e-mail aleksandra_jaron@wp.pl

• 4 months later...
Napisano

Witam

Prosze o przeslanie materialow na adres cristek99@onet.eu

Rowniez rozwazam projekt Weronika 2 wiec poprosze takze materialy do tego projektu

Dziekuje pozdrawiam 

Napisano
20 godzin temu, Gość Kris napisał:

Witam

Prosze o przeslanie materialow na adres cristek99@onet.eu

Rowniez rozwazam projekt Weronika 2 wiec poprosze takze materialy do tego projektu

Dziekuje pozdrawiam 

Dzień dobry, materiały do projektów Lilia oraz Weronika II zostały wysłane na podany adres. 

Napisano

Czy moge prosic o przeslanie tych materialow jeszcze raz na inny adres mailowy info@kpsteelcraft.co.uk

Mam problem z zalogowaniem na poprzednia poczte

Dziekuje pozdrawiam 

Napisano
19 godzin temu, Gość Kris napisał:

Czy moge prosic o przeslanie tych materialow jeszcze raz na inny adres mailowy info@kpsteelcraft.co.uk

Mam problem z zalogowaniem na poprzednia poczte

Dziekuje pozdrawiam 

Dzień dobry, materiały do projektów Lilia oraz Weronika II zostały wysłane na podany adres. 

• 7 months later...
Gość Grzegorz
Napisano
Dnia 16.04.2018 o 09:21, Gość KRZI napisał:

Witam . Budowa ok.lipca . Garaż powiększony o 20m2. Województwo pomorskie. Czy w pobliżu znajdzie się ktoś kto budował ten dom ?

Witam jestem zainteresowany tym projektem czy mogę prosić zdjęcie z koncepcją większego garażu :)