Gość jk Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2018 Czekam na pozwolenie, liczę na start marzec kwiecień My już w lutym startujemy. Dokumenty w komplecie. Cytuj
Gość ZZZ Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 WITAM JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY W/W PROJEKTEM, PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH ORAZ KOSZTORYSU PROJEKTU LILIA NA ADRES g.rachwal2@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 WITAM JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY W/W PROJEKTEM, PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH ORAZ KOSZTORYSU PROJEKTU LILIA NA ADRES g.rachwal2@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Pytanie do tych z Państwa, którzy już zaczęli bądź ruszają z budową w najbliższym czasie. W jakiej części kraju budujecie? Jest może ktoś z podlasia? Cytuj
Gość khan Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2018 łódzkie, 2 dni temu decyzja wydana w połowie marca start zmiany istotne tylko w zakresie instalacji, reszta to kosmetyka Cytuj
Gość khan Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2018 łódzkie, 2 dni temu decyzja wydana w połowie marca start zmiany istotne tylko w zakresie instalacji, reszta to kosmetyka Cytuj
Gość Radek Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 WITAM JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY W/W PROJEKTEM, PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH ORAZ KOSZTORYSU PROJEKTU LILIA NA ADRES radekkaliszczuk@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość KRZI Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam . Budowa ok.lipca . Garaż powiększony o 20m2. Województwo pomorskie. Czy w pobliżu znajdzie się ktoś kto budował ten dom ? Cytuj
Khan82 Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2018 łódzkie, celuje z końcem surówki na wrzesień Cytuj
Gość KRZI Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2018 łódzkie, celuje z końcem surówki na wrzesień Posiada Pan / Pani jakieś fotki jak w realu wygląda ? Cytuj
Gość khan82 Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy Cytuj
Gość Jakub Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy Witam, mógłbym prosić o kontakt w sprawie projektu na adres amarelle10@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy Witam,Moglabym takze prosic o przeslanie kilku zdjec i jakies podpowiedzi z budowy:)emilia.bober@vp.plDziekuje Cytuj
Gość KRZI Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy Kasiunia6991@wp.pl Cytuj
Gość ZZZ Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy WITAM czy mógłbym również prosić o fotki z realizacji oraz pomocne podpowiedzi:) na adres g.rachwal2@wp.pl z góry dziękuję Cytuj
Gość khan82 Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2018 musiałem wyrzucić murarzy i nim znalazłem nowych trochę czasu zleciało i stąd tylko taki poziom 10 września zaczynają dachowcy https://tufotki.pl/FiK9h Cytuj
Gość kamil Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2018 KRZI zostaw kontakt to wyślę Ci parę zdjęć i wskaże znalezione błędy Witam,Moglabym takze prosic o przeslanie kilku zdjec i jakies podpowiedzi z budowy:)emilia.bober@vp.plDziekuje Witam, Mógłbym prosić o przesłanie kilku zdjęć i jakieś podpowiedzi z budowy no i oczywiście jak zakupić projekt.... azorek.89@wp.pl Cytuj
Gość kamil Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2018 musiałem wyrzucić murarzy i nim znalazłem nowych trochę czasu zleciało i stąd tylko taki poziom 10 września zaczynają dachowcy https://tufotki.pl/FiK9h proszę o kontakt mam kilka pytań. co do projektu, azorek.89@wp.pl Cytuj
Gość Mariusz Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres zywik1989@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 6 minut temu, Gość Mariusz napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres zywik1989@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Michał Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2018 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres jaskulski.mi@gmail.com. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres jaskulski.mi@gmail.com. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jakub Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2018 czy istnieje możliwość podpiwniczenia? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Jakub napisał: czy istnieje możliwość podpiwniczenia? Dzień dobry, Istnieje możliwość doprojektowania podpiwniczenia o ile pozwolą na to warunki wynikające z lokalizacji budowy. Taka zmianę najlepiej zrobić na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych. Wybrany przez Państwa architekt adaptujący będzie miał możliwość zapoznania się z wytycznymi dotyczącymi warunków gruntowych itp. Doprojektowanie piwnicy można zlecić również nam. W celu uzyskania wyceny i poznania terminu ewentualnej realizacji projektu ze zmianami proszę o przesłanie wiadomości z zapytaniem na nasz adres : info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi