Gość Ewa Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem, czy można prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres : ewa_pogoda@op.pl Pozdrawiam Ewa Flak Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem, czy można prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres : ewa_pogoda@op.pl Pozdrawiam Ewa Flak Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam! Zastanawiamy się z żoną nad kupnem projektu Celina. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres: freaker@o2.pl Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Witam! Zastanawiamy się z żoną nad kupnem projektu Celina. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres: freaker@o2.pl Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2018 Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Dokonywaliście Państwo zmian w projekcie? Czy można prosić o przesłanie zdjęć z budowy? freaker@o2.pl Cytuj
Gość remiq Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2018 prosze powiedziec czy istnieje mozliwosc zmiany katu dachu ma 45stopni?oraz o podanie dokladnych wymiarow pomieszczen Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2018 prosze powiedziec czy istnieje mozliwosc zmiany katu dachu ma 45stopni?oraz o podanie dokladnych wymiarow pomieszczen Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Czy można prosić o rysunki szczegółowe na emaila js69@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2018 Czy można prosić o rysunki szczegółowe na emaila js69@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
mat_PL Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2018 Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Witam.. Mam pytanie odnośnie samego projektu. Czy zmienialiście coś państwo w projekcie? Na jakim etapie budowy jesteście? Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 Witam czy można prosić rysunki szczegółowe ? Mail joannabradlo@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Joanna napisał: Witam czy można prosić rysunki szczegółowe ? Mail joannabradlo@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, Prześlemy na wskazany adres mailowy rysunki szczegółowe dotyczące projektu Celina. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2018 Witam.Jestem zainteresowana projektem Celina, czy ktoś już wybudował ten domek i może podzielić się rzeczywistymi kosztami jak również zdjęciami:D e-mail- janiczekaga@gmail.com Cytuj
Gość Jacek Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Mail: vicia81@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 7 godzin temu, Gość Jacek napisał: Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Mail: vicia81@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
JarekiPaulina Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 Witam, Proszę o przesłania na adres p.and@op.pl szczegółowych rysunków pomieszczeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 1 godzinę temu, JarekiPaulina napisał: Witam, Proszę o przesłania na adres p.and@op.pl szczegółowych rysunków pomieszczeń. Dzień dobry, Rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: m.bankowska89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 15 godzin temu, Gość Małgorzata napisał: Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: m.bankowska89@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2019 Witam Poprosimy kosztorys oraz rzuty na maila nk.baranowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2019 56 minut temu, Gość Natalia napisał: Witam Poprosimy kosztorys oraz rzuty na maila nk.baranowska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolina Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 Czy macie jakieś realne zdjęcia realizacji tego projektu? Dla przykładu firma "archon" zbiera takowe od inwestorów. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 11 godzin temu, Gość Karolina napisał: Czy macie jakieś realne zdjęcia realizacji tego projektu? Dla przykładu firma "archon" zbiera takowe od inwestorów. Dzień dobry, Wszystkie zdjęcia z realizacji naszych projektów jakie zdecydowali się przekazać nam nasi klienci umieszczamy tutaj: https://www.dobredomy.pl/projekty/zdjecia-z-realizacji/sortuj-nazwa,rosnaco/ Niestety żaden z budujących dom wg projektu Celina nie udostępnił nam zdjęć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 Witam Proszę o kosztorys oraz rzuty na maila damian886@mail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 25 minut temu, Gość Damian napisał: Witam Proszę o kosztorys oraz rzuty na maila damian886@mail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki oraz tabelka z podziałem na podstawowe koszty budowy zostały wysłane na podany adres. Szczegółowe kosztorysy są natomiast dostępne do zakupienia w naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi