Redaktor Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Projekt domu Tuliusz Nowy Szczegółowy opis projektu domu Tuliusz Nowy znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tuliuszNowy Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na email: ewelkaj22Awp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na email: ewelkaj22Awp.pl Witam Projekt Tuliusz Nowy aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ewa Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 witam jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 witam jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Dzień dobry, projekt Tuliusz Nowy jest w fazie koncepcji, z której wynika, że ścianka kolankowa po wykończeniu będzie miała wysokość: 56cm. Dokumentacja techniczna projektu zostanie opracowana po zamówieniu przez pierwszego Klienta. Dlatego ostateczna wysokość może ulec zmianom. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asmarek Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 No to czekamy na pierwszego klienta ,ja też jestem zainteresowana tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu, lecz chciałabym uprzednio zobaczyć szczegółowe rysunki i kosztorys. Czy mogę prosić o przesłanie ich na adres: m.te@onet.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu, lecz chciałabym uprzednio zobaczyć szczegółowe rysunki i kosztorys. Czy mogę prosić o przesłanie ich na adres: m.te@onet.pl ? Dzień dobry, dokumentacja techniczna tego projektu właśnie została zakończona. W dniu dzisiejszym prześlę Pani rysunki szczegółowe. Natomiast koszty budowy będą dopiero opracowane i za około 2 tygodnie pojawią się w tabelce "KOSZTY" na stronie internetowej. Pełne kosztorysy w naszej ofercie są odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jadzia Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Witam. Czy ja również mogę poprosić o rysunki szczegółowe projektu na jadziamr@gmail.com ? Bardzo mi się podoba :-) Jeszcze moje pytanie - powierzchnia użytkowa na poddaszu liczona jest w jaki sposób? Czy można prosić o powierzchnię użytkową i po podłodze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Witam. Czy ja również mogę poprosić o rysunki szczegółowe projektu na jadziamr@gmail.com ? Bardzo mi się podoba :-) Jeszcze moje pytanie - powierzchnia użytkowa na poddaszu liczona jest w jaki sposób? Czy można prosić o powierzchnię użytkową i po podłodze? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na rzucie poddasza podane są powierzchnie użytkowe oraz po podłodze dla każdego z pomieszczeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jadzia Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam. Czy ja również mogę poprosić o rysunki szczegółowe projektu na jadziamr@gmail.com ? Bardzo mi się podoba :-) Jeszcze moje pytanie - powierzchnia użytkowa na poddaszu liczona jest w jaki sposób? Czy można prosić o powierzchnię użytkową i po podłodze? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na rzucie poddasza podane są powierzchnie użytkowe oraz po podłodze dla każdego z pomieszczeń. Pozdrawiam Witam ponownie. Dziękuję za otrzymane materiały. Mam jednak jeszcze kilka pytań: czy wysokość ścianki kolankowej -tak jak wcześniej pisaliście- wynosi 56 cm? Czy posiadacie ten projekt również w wersji bez wykuszu na dole? Od jakiej wysokości liczona jest powierzchnia użytkowa na poddaszu? Czy dostępny jest już wstępny kosztorys tego projektu?Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam ponownie. Dziękuję za otrzymane materiały. Mam jednak jeszcze kilka pytań: czy wysokość ścianki kolankowej -tak jak wcześniej pisaliście- wynosi 56 cm? Czy posiadacie ten projekt również w wersji bez wykuszu na dole? Od jakiej wysokości liczona jest powierzchnia użytkowa na poddaszu? Czy dostępny jest już wstępny kosztorys tego projektu? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Witam czy wysokość ścianki kolankowej -tak jak wcześniej pisaliście- wynosi 56 cm? - ścianka kolankowa wysoka jest na 76,5cm Czy posiadacie ten projekt również w wersji bez wykuszu na dole? - projekt podobny, ale bez wykusza to Tuliusz Od jakiej wysokości liczona jest powierzchnia użytkowa na poddaszu? - możemy przyjąć, że powierzchnia użytkowa to powierzchnia, przy której wysokość pomieszczeń nie schodzi poniżej 1,9m Czy dostępny jest już wstępny kosztorys tego projektu? - wyceny kosztorysowe powinny być gotowe do końca czerwca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu, lecz chciałbym uprzednio zobaczyć szczegółowe rysunki i kosztorys. Czy mogę prosić o przesłanie ich na adres: michal.czeczotka@gmail.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu, lecz chciałbym uprzednio zobaczyć szczegółowe rysunki i kosztorys. Czy mogę prosić o przesłanie ich na adres: michal.czeczotka@gmail.com? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy pokazowe materiały. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem Tuliusz Nowy. Czy mógłbym prosić o dostępne materiały tego projektu na adres: kaszu2@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem Tuliusz Nowy. Czy mógłbym prosić o dostępne materiały tego projektu na adres: kaszu2@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksandra Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres aleksandra.brozyna@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres aleksandra.brozyna@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Witam, czy można prosić kosztorys i wszystkie materiały do projektu pod adres: cianek1991@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Witam, czy można prosić kosztorys i wszystkie materiały do projektu pod adres: cianek1991@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maja Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres maja.chodasewicz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres maja.chodasewicz@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani pokazowe materiały. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość d. Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres martens83@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres martens83@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mark Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie dostępnych materiałów na m.zembron86@10g.pl DZIĘKUJĘ jaki jest czas oczekiwania na projekt po zakupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi