Gość Dzień dobry. Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2019 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie mi szczegółowych rysunków projektu Maksymilian II. z góry dziękuje. Mój adres: i.kurylo@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2019 11 godzin temu, Gość Dzień dobry. napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie mi szczegółowych rysunków projektu Maksymilian II. z góry dziękuje. Mój adres: i.kurylo@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2019 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kulpinski.pawel@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2019 W dniu 28.12.2019 o 09:36, Gość Paweł napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kulpinski.pawel@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2019 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres lukaszf87@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2019 18 minut temu, Gość Łukasz napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres lukaszf87@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość KamIl Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 Witam, Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami na adres kamil11e@vp.pl Z góry dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2020 13 godzin temu, Gość KamIl napisał: Witam, Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami na adres kamil11e@vp.pl Z góry dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sosenka Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2020 Dzień dobry, można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres centka22@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2020 Godzinę temu, Gość Sosenka napisał: Dzień dobry, można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres centka22@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość kris Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2020 Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2020 9 godzin temu, Gość kris napisał: Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karimatka Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2020 Jeśli to możliwe to również proszę o przesłanie rysunków i zestawienia. Mój adres: karimatka6@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2020 5 godzin temu, Gość Karimatka napisał: Jeśli to możliwe to również proszę o przesłanie rysunków i zestawienia. Mój adres: karimatka6@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość mArcin Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 Witam, proszę o przesłanie rysunków, rzutów zwymiarowanych na adres mundziuslk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 22 godziny temu, Gość mArcin napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków, rzutów zwymiarowanych na adres mundziuslk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość lpk Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 Witam, Czy mogę prosić o zestawienie materiałów projektu Maksymilian 2 na adres lpk@amorki.pl Dziekuje!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 3 godziny temu, Gość lpk napisał: Witam, Czy mogę prosić o zestawienie materiałów projektu Maksymilian 2 na adres lpk@amorki.pl Dziekuje!! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów, zestawienia materiałów oraz innych załączników do projektu na adres: kshaqq@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2020 5 godzin temu, Gość Michał napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów, zestawienia materiałów oraz innych załączników do projektu na adres: kshaqq@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Ptak Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów, zestawienia materiałów oraz innych załączników do projektu na adres: kamil__14@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2020 13 godzin temu, Gość Kamil Ptak napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów, zestawienia materiałów oraz innych załączników do projektu na adres: kamil__14@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2020 Witam, bardzo proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow projektu Maksymilian II na adres Aleksandra.miechplacuch@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 23 godziny temu, Gość Aleksandra napisał: Witam, bardzo proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow projektu Maksymilian II na adres Aleksandra.miechplacuch@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość wik Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie projektu (rzuty, przekroje) na mail: kaczor.wiktorpk@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi