Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry. Czy jest możliwa zmiana umiejscowienia kominka tak żeby znajdował się na tej samej ścianie nośnej co kącik tv w salonie. Z góry dziękuje

witam

W sprawie możliwości wprowadzenia zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 278
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Przemysław
Napisano

Witam, czy jest możliwość zlikwidowania gabinetu aby powiększyć salon? Czy jest możliwość usunięcia balkonu?

Napisano

Witam, czy jest możliwość zlikwidowania gabinetu aby powiększyć salon? Czy jest możliwość usunięcia balkonu?

Witam, usunięcie balkonu będzie możliwe, natomiast likwidacja ściany nośnej dzielącej salon z gabinetem będzie wymagała konsultacji z konstruktorem. Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres ewa_libionka@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres ewa_libionka@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres fhumw@wp.eu

Pozdrawiam.

Napisano

Witam,

Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres fhumw@wp.eu

Pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam,

Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2.

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres angelika.ochalek@wp.pl?

Czy jest możliwość usunięcia balkonu, zmiany drzwi garażowych na okno oraz dodania drzwi pomiędzy pokojem na parterze a pomieszczeniem gospodarczym?

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Witam

Czy posiada ktoś zdjęcia z realizacji tego projektu a może ktoś widział ten dom gdzieś na podkarpaciu? Podoba mi się ten projekt ale obawiam się czy przez to że garaż jest w jednej płaszczyźnie z domem nie bedzie w realu wyglądał troche jak stodoła...

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Napisano

Witam czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres kwk.bobrek@interia,pl projektu Maksymilian 2. Dziękuje 

Napisano

Witam, Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres angelika.ochalek@wp.pl? Czy jest możliwość usunięcia balkonu, zmiany drzwi garażowych na okno oraz dodania drzwi pomiędzy pokojem na parterze a pomieszczeniem gospodarczym? Pozdrawiam serdecznie

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji – nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie, czy na poddaszu (piętrze) istnieje możliwość budowy ścianek działowych z bloczków zamiast g-k?

pozdrawiam

Tomek

Napisano

Witam serdecznie, czy na poddaszu (piętrze) istnieje możliwość budowy ścianek działowych z bloczków zamiast g-k? pozdrawiam Tomek

Dzień dobry,

Konstrukcja budynku przeliczana jest przez konstruktora dla ścian z płyt g-k, chęć zmiany na bloczki wiąże się ze sprawdzeniem jej przez architekta adaptującego podczas adaptacji. 

Pozdrawiam

Gość Magdalena Płachta
Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres magdaP11a@op.pl.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres mirekwolfik@wp.pl Dziekuje!!

• 1 month later...
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres wojtekmm13@gmail.com Dziekuje!!