Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2017 Dzień dobry. Czy jest możliwa zmiana umiejscowienia kominka tak żeby znajdował się na tej samej ścianie nośnej co kącik tv w salonie. Z góry dziękuje witam W sprawie możliwości wprowadzenia zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość kama Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 WITAM CZY MOZNA PROSIĆ WYMIARY DOMU I RZUTU. NA MAILA dona113@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 WITAM CZY MOZNA PROSIĆ WYMIARY DOMU I RZUTU. NA MAILA dona113@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemysław Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, czy jest możliwość zlikwidowania gabinetu aby powiększyć salon? Czy jest możliwość usunięcia balkonu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, czy jest możliwość zlikwidowania gabinetu aby powiększyć salon? Czy jest możliwość usunięcia balkonu? Witam, usunięcie balkonu będzie możliwe, natomiast likwidacja ściany nośnej dzielącej salon z gabinetem będzie wymagała konsultacji z konstruktorem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres ewa_libionka@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres ewa_libionka@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam, Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres fhumw@wp.eu Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam, Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres fhumw@wp.eu Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam, Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres angelika.ochalek@wp.pl? Czy jest możliwość usunięcia balkonu, zmiany drzwi garażowych na okno oraz dodania drzwi pomiędzy pokojem na parterze a pomieszczeniem gospodarczym? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Daniel Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam Czy posiada ktoś zdjęcia z realizacji tego projektu a może ktoś widział ten dom gdzieś na podkarpaciu? Podoba mi się ten projekt ale obawiam się czy przez to że garaż jest w jednej płaszczyźnie z domem nie bedzie w realu wyglądał troche jak stodoła... Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj
Gość sylwia Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres kwk.bobrek@interia,pl projektu Maksymilian 2. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, Zastanawiamy się nad budową domu według projektu Maksymilian 2. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres angelika.ochalek@wp.pl? Czy jest możliwość usunięcia balkonu, zmiany drzwi garażowych na okno oraz dodania drzwi pomiędzy pokojem na parterze a pomieszczeniem gospodarczym? Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji – nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres kwk.bobrek@interia,pl projektu Maksymilian 2. Dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Milena Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2017 Witam czy jest możliwy projekt ze stropem TERIVA. pozdrawiam proszę o odp na m.grala@organique.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Witam czy jest możliwy projekt ze stropem TERIVA. pozdrawiam proszę o odp na m.grala@organique.pl Witam W projekcie przewidziano strop gęstożebrowy Teriva. Jedynie w okolicach kominów i klatki chodowej kawałkiem występuje strop lany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Witam serdecznie, czy na poddaszu (piętrze) istnieje możliwość budowy ścianek działowych z bloczków zamiast g-k? pozdrawiam Tomek Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam serdecznie, czy na poddaszu (piętrze) istnieje możliwość budowy ścianek działowych z bloczków zamiast g-k? pozdrawiam Tomek Dzień dobry, Konstrukcja budynku przeliczana jest przez konstruktora dla ścian z płyt g-k, chęć zmiany na bloczki wiąże się ze sprawdzeniem jej przez architekta adaptującego podczas adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Płachta Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres magdaP11a@op.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres magdaP11a@op.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres andreus15@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres andreus15@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres mirekwolfik@wp.pl Dziekuje!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres mirekwolfik@wp.pl Dziekuje!! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 na adres wojtekmm13@gmail.com Dziekuje!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi