Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 18 godzin temu, Gość wik napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie projektu (rzuty, przekroje) na mail: kaczor.wiktorpk@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maksymilian Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2020 Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2020 4 godziny temu, Gość Maksymilian napisał: Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maksymilian II Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2020 Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować? Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2020 11 godzin temu, Gość Maksymilian II napisał: Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować? Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam. Dzień dobry, okna dachowe są w tym przypadku niezbędne do zapewnienia odpowiedniego oświetlenia pomieszczenia według Warunków Technicznych. Można również powiększyć okna balkonowe, żeby zachować odpowiedni stosunek powierzchni szklenia do powierzchni pokoju. Pozdrawiam Cytuj
Gość Balkon Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 59 minut temu, Gość Balkon napisał: Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę na etapie adaptacji. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kosz budowy 2020 Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2020 Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2020 4 godziny temu, Gość Kosz budowy 2020 napisał: Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020? Dzień dobry, należy doliczyć około 15-20 % ceny budowy domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2020 Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2020 4 godziny temu, Gość Tomasz napisał: Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
masterdzix Napisano 9 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2020 Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres masterdzix@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2020 15 godzin temu, masterdzix napisał: Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres masterdzix@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Bartek G Napisano 12 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów na adres bartek.g86@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2020 22 godziny temu, Bartek G napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów na adres bartek.g86@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 26 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2020 15 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prośba Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 10 godzin temu, Gość Prośba napisał: Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Nie udostępniamy materiałów konstrukcyjnych do projektów Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2020 WItam mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2020 14 minut temu, Gość Jacek napisał: WItam mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 14 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. mateuszstank@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Mateusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2020 11 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. mateuszstank@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Mateusz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi