Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Maksymilian
Napisano

Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com

Napisano
4 godziny temu, Gość Maksymilian napisał:

Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Maksymilian II
Napisano

Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować?

Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam.

Napisano
11 godzin temu, Gość Maksymilian II napisał:

Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować?

Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam.

Dzień dobry,

okna dachowe są w tym przypadku niezbędne do zapewnienia odpowiedniego oświetlenia pomieszczenia według Warunków Technicznych. Można również powiększyć okna balkonowe, żeby zachować odpowiedni stosunek powierzchni szklenia do powierzchni pokoju.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Balkon
Napisano

Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? 

Napisano
59 minut temu, Gość Balkon napisał:

Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? 

Dzień dobry,

można wprowadzić taką zmianę na etapie adaptacji. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Kosz budowy 2020
Napisano

Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020?

Napisano
4 godziny temu, Gość Kosz budowy 2020 napisał:

Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020?

Dzień dobry,

należy doliczyć około 15-20 % ceny budowy domu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com  Dziękuje i pozdrawiam

Napisano
2 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com  Dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com

dziękuje

Napisano
4 godziny temu, Gość Tomasz napisał:

Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com

dziękuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
15 godzin temu, masterdzix napisał:

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres masterdzix@gmail.com Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. 

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
15 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. 

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

Napisano

Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano
10 godzin temu, Gość Prośba napisał:

Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl

Pozdrawiam

•  

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Nie udostępniamy materiałów konstrukcyjnych do projektów

Pozdrawiam

Napisano

WItam

mogę prosić o szczegółowe rysunki  oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
14 minut temu, Gość Jacek napisał:

WItam

mogę prosić o szczegółowe rysunki  oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, 

czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2.

mateuszstank@gmail.com

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Mateusz

Napisano
11 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry, 

czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2.

mateuszstank@gmail.com

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Mateusz

Dzień dobry,

Pozdrawiam