Gość Iwona Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Witam, mogę wiedzieć na jaki rozmiar zmienil Pan wymiary okien, bo tez mamy ten projekt i w nim są 180/150 i tez chcemy zmniejszyć. Czy zmniejszal Pan tez okno tarasowe, czy pozostało zgodnie z projektem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 Tak zmieniliśmy okno na ten wymiar co jest w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 To okno boczne tarasowe zmieniliśmy na to co jest w kuchni a resztę okien zostało tak jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola W Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Zastwanawiamy sie z mezem nad kupnem projektu Bella, jednak nigdzie nie ma mozliwosci "podejrzenia" jak wyglada poddasze... czy jest szansa, aby dostac od Pana jakies zdjecia z poddasza na adres mailowy? Bylaby to zawsze jakas dodatkowa informacja. Rozumiem, ze podwyzszaliscie Panstwo ściankę kolankowa. W oryginalnym projekcie wysokosc ta wynosi 87 cm, a ile w takim razie u Panstwa? Moj mail: aleksandra_c@op.pl. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 24 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Dalszy etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Kasia Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Witam. Bardzo proszę o informację jakie ma Pan wymiary domu. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszL22 Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Witam, czy ma Pan juz zrobioną elewację zewnętrzną? Może Pan pokazać zdjęcia. Szukamy inspiracji jak wykończyć nasz domek i komin zewnetrzny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejSco Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Witam, czy bylaby mozliwosc obejrzec dom w pazdzierniku ? Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejdzej Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 10 godzin temu, dzejdzej napisał: Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Dzień dobry! W sprawie powierzchni prosimy o przesłanie zapytania na adres: info@dobredomy.pl, zostanie opracowana szczegółowa odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 21 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 26.08.2018 o 16:40, AndrzejSco napisał: Witam, czy bylaby mozliwosc obejrzec dom w pazdzierniku ? Pozdrawiam Andrzej Witam oczywiście że można proszę pisać na emaila maxio4@autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 21 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 27.08.2018 o 21:56, dzejdzej napisał: Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Nie mam obecnych zdjęć wykończenia jak zrobię to prześle jeśli można to pisać na emaila bo nie mam czasu przebywać na forum budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romaxx Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Budując dom warto także zapoznać się z ofertą http://www.bramykolobrzeg.pl/pl/oferta/dla-domu. Oferują świetne bramy garażowe i mają spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 4 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 Ostatni etap budowy zakonczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaZebrowska Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Witam, mozna prosić orientacyjne koszty budowy do tego finalnego stanu ? Mój mail paulinamichalakto@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stroop Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Również chciałbym poznać orientacyjny koszt budowy od fundamentów po wykończenie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podolska Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 bardzo fajnie wyszło, gratuluję pomysłów proszę dać znać, jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 29 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 W dniu 18.01.2019 o 14:45, Stroop napisał: Również chciałbym poznać orientacyjny koszt budowy od fundamentów po wykończenie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Koszta które poniosłem od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podolska Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 20 godzin temu, maly0404 napisał: Koszta które poniosłem od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty to super, bardzo fajnie wyszło jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaanna Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Witam. Proszę o kontakt ze mna mam kilka pytań ☺ anna.anna22@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaanna Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 W dniu 23.03.2017 o 20:21, Gość Pawel napisał: Tak sie składa ze ja tez Ja rowniez, mozna na emaila przejsc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 10 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 W dniu 30.01.2019 o 13:21, podolska napisał: to super, bardzo fajnie wyszło jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany? Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni jedynie co zmieniliśmy to klatkę schodową poszerzyliśmy łazienka na poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek i garderoby nie ma jest duża sypialnia może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 10 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Mało przebywam na forum jak coś to piszcie na emaila maxio4@autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podolska Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 W dniu 10.02.2019 o 20:27, maly0404 napisał: Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni jedynie co zmieniliśmy to klatkę schodową poszerzyliśmy łazienka na poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek i garderoby nie ma jest duża sypialnia może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba Mam nadzieję, że mimo mniejszego holu niż chcieliście to będzie Wam się dobrze mieszkało Pomysł z małym schowkiem też bardzo praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaanna Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 W dniu 23.03.2017 o 20:21, Gość Pawel napisał: Tak sie składa ze ja tez Ja rowniez, mozna na emaila przejsc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi