Gość Piotr Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 A można wiedzieć ile Pan za robociznę zapłacił a ile za materiał? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawska Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 ja również chetnie sie dowiem nazwy miejscowości, poza tym czy koszt budowy belli nie przewyższa budowy innego domku parterowego z poddaszem?. Nie ukrywam, że jest to mój wymarzony projekt ale ogromnie boje sie kosztów, biorąc nawet pod uwage dach 250m 2 z garażem jednostanowiskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 witam, z jakiej miejscowości , ja chętnie też bym zobaczyła na żywo belle ponieważ mamy zamiar kupić ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Dom jest w mazowieckim zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 13 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Bella ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 WITAM, PROSZĘ O INFO NA MAILA W JAKIEJ MIEJSCOWOŚCI MOGĘ ZOBACZYĆ DOMEK. mail alina_18@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 witam, przyłączam się do prośby o możliwość obejrzenia domu: agaspox@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Witam!! Tez buduje ten dom tylko z jednym garażami. Pan ma juz dach. Jaki był całkowity koszt budowy: materiały + robocizna. W jakiej części Mazowieckiego Pan buduje ten domek. Jesli moge to proszę nazwę miejscowości. Dziekuje i pozdrawiam a mogę zobaczyć zdj z wersji z garażem? alina_18@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Dom mozna obejrzeć blisko Grójca a Białobrzegami woj mazowieckie a koszta jakie ponieslismy do tego stanu to 134 tys zl wiecej inf. maxio4@autograf.pk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateo Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Witam!! Tez buduje ten dom tylko z jednym garażami. Pan ma juz dach. Jaki był całkowity koszt budowy: materiały + robocizna. W jakiej części Mazowieckiego Pan buduje ten domek. Jesli moge to proszę nazwę miejscowości. Dziekuje i pozdrawiam Witam czyli buduje Pani Bella 2 ? też właśnie chcemy zna Pani może rzeczywiste koszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karol Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Witam przymierzam się do budowy tego domu chętnie zobaczyłbym go na żywo a mieszkam w okolicy Białobrzegów .PROSIŁBYM o jakiś namiar karmal13@wp.pl. ( jeśli to nie sprawiłoby kłopotu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Podoba nam się projekt Belle. Planujemy budowę tego domu, ale bardzo byśmy chcieli zobaczyć go na żywo. Czy może ktoś wybudował już i da możliwość obejrzenia? Jesteśmy ze śląska, ewentualnie proszę o kontakt: auto.ada@wp.pl Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Bella ciąg dalszy witam, czy istnieje możliwość zobaczenia domku na żywo? jestem ze Śląska jeśli nie byłoby problemu to proszę o info na email auto.ada@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Oczywiście że można adres do kontaktu maxio4@autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 Witam czy ma ktoś moze rozpisane zbrojenie żelbetu w projekcie jest teriva i nie za bardzo wiem jak przekształcić terive na żelbetonowy strop. Dziekuje za odpowiedz z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 Masz muraza on jest od tego sam nie łam sobie głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TelesTity Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Budowa domu czyli od czego zaczac robote papierkowa te wszystkie pozwolenie zezwolenia ktos juz przerabial to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magdalena Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Witam jaki mają państwo przewidziany budżet na budowę w stanie deweloperskim?? Ile wzięła firma za budowę stanu surowego zamkniętego.Przeznaczone mam na budowę 300000tys i boję się czy to starczy . Chcemy zrezygnować z kominka i pozostać przy jednym kominie. Pozdrawiam, super projekt, gratuluję wyboru!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martyba Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Pani Magdalena. My również chcemy przeznaczyć około 300 tys na budowę i właśnie dziś dostane projekt belli do reki Analizowałam wiele projektów, później wzięłam pod lupę właśnie ten. Zorientowałam się co do kosztów dach, robocizny itp. Popytalam wielu fachowców co i jak i czy w ogóle się da. Na wiosnę zaczynamy, wierzę że damy rade. Wiadomo- bez złotych klamek, ale z rożadną głową. Wioafomo- można kupić płytki za 30 a można też za 100 i tak z wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 12 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Dalszy etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 piotr Dalszy etap witam, jakie koszta do tej pory? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WrzoS Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Witam mam pytanko ile m/w wynoszą koszty elektryki materiały + robocizna, ile hydraulika , co bez pieca + robocizna i tynki wewnątrz + robocizna , z góry dziekuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agaspox Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Witam czy jest tu ktoś z lubelskiego kogo można odwiedzić i zobaczyć ten piękny domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 26 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Dalsza budowa wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Witam. Jakie wymiary strzemion pan stosował do ław fundamentowych. Bo jestem w trakcie kupna projektu a chce już zacząć robić zbrojenie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi