redakcja Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Projekt Arkas II Szczegółowy opis projektu domu Arkas II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/arkasII Link do projektu: Projekt Arkas II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Czy ktoś buduje ten piękny domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcel_76 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Czy ktoś buduje ten piękny domek? Myślę nad tym projektem ale chciałbym zobaczyć chodziaż stan surowy - ale nigdzie nie mogę znaleźć osób budujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Arkas II na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malwina Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Witam Niem miałam jakoś okazji wcześniej zajerzeć na tą stronkę od momentu zakupu projektu arkas II lustro, no a co za tym idzie nawet nie zauważyłam, że jest coś takiego jak forum.Pewnie gdyby było inaczej już dawno bym napisała. My z mężem budujemy ten dom od połowy sierpnia zeszłego roku w okolicach Radomia, obecnie jesteśmy na etapie zakończonym to dach już z pokryciem blacha, ocieplenie zewnętrzne, okna, w środku prace natomiast prace trwają, elektryka, hydraulika skończona, czekamy teraz na wejście ekipy od tynków. ogólnie projekt domku bardzo fajny,co prawda wnieśliśmy trochę małych zmian w środku. polecam, zainteresowanym mogę przesłać foto na meila. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Witam Niem miałam jakoś okazji wcześniej zajerzeć na tą stronkę od momentu zakupu projektu arkas II lustro, no a co za tym idzie nawet nie zauważyłam, że jest coś takiego jak forum.Pewnie gdyby było inaczej już dawno bym napisała. My z mężem budujemy ten dom od połowy sierpnia zeszłego roku w okolicach Radomia, obecnie jesteśmy na etapie zakończonym to dach już z pokryciem blacha, ocieplenie zewnętrzne, okna, w środku prace natomiast prace trwają, elektryka, hydraulika skończona, czekamy teraz na wejście ekipy od tynków. ogólnie projekt domku bardzo fajny,co prawda wnieśliśmy trochę małych zmian w środku. polecam, zainteresowanym mogę przesłać foto na meila. pozdrawiam Witam, Zachęcam także do umieszczania zdjęć projektu Arkas II na naszym forum. Dodatkowo proszę wziąć spróbować "swoich sił" w naszym konkursie fotograficznym. Szczegóły znajdzie Pani na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniak Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witam Niem miałam jakoś okazji wcześniej zajerzeć na tą stronkę od momentu zakupu projektu arkas II lustro, no a co za tym idzie nawet nie zauważyłam, że jest coś takiego jak forum.Pewnie gdyby było inaczej już dawno bym napisała. My z mężem budujemy ten dom od połowy sierpnia zeszłego roku w okolicach Radomia, obecnie jesteśmy na etapie zakończonym to dach już z pokryciem blacha, ocieplenie zewnętrzne, okna, w środku prace natomiast prace trwają, elektryka, hydraulika skończona, czekamy teraz na wejście ekipy od tynków. ogólnie projekt domku bardzo fajny,co prawda wnieśliśmy trochę małych zmian w środku. polecam, zainteresowanym mogę przesłać foto na meila. pozdrawiam Witam Poproszę o fotki jak domek wygląda w rzeczywistości maaniak@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Również proszę o fotki tego projekt jak wygląda w rzeczywistości e-mail: bhp.ppoz1@wp.pl pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Honorata Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Mogę również prosić o fotki tego domku bo zamierzamy taki budować . honia273@buziaczek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Mogę również poprosić o fotki na e-maila: smerfeka.9@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Czy ktoś wybudował arkas II i mógłby podesłać kilka zdjęć, ewentualnie jakieś opinie? krzysztofpopek1991@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Witam. Chciałbym prosić o wstępny kosztorys krzysztofpopek1991@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Witam. Chciałbym prosić o wstępny kosztorys krzysztofpopek1991@gmail.com Pozdrawiam. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe, szczegółowe rysunki. Materiały przesyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi