Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość Jakub napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem, czy można prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, zestawienia materiałów i przedmiaru robót na adres kubabos@op.pl. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość MG Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 Witam, również poproszę o szczegółowe dane na adres monika.gruszczynska1@o2.pl (wersja Dolores z lustrzanym odbiciem). Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 46 minut temu, Gość MG napisał: Witam, również poproszę o szczegółowe dane na adres monika.gruszczynska1@o2.pl (wersja Dolores z lustrzanym odbiciem). Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ljay Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 Witam Mogę poprosić dokumentację domku z wyceną włącznie? mój email: ljay.84@outlook.com z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 W dniu 12.05.2019 o 09:11, Gość ljay napisał: Witam Mogę poprosić dokumentację domku z wyceną włącznie? mój email: ljay.84@outlook.com z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolina Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 Posiada ktoś zdjęcia zbudowanego domu z tego projektu? Cytuj
Gość Gość M Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Dzień dobry, czy istnieje możliwość powiększenia garażu w projekcie do 42 m2 ? I czy jest już ktoś w trakcie realizacji projektu i mógłby udzielić kliku praktycznych informacji ? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Gość M napisał: Dzień dobry, czy istnieje możliwość powiększenia garażu w projekcie do 42 m2 ? I czy jest już ktoś w trakcie realizacji projektu i mógłby udzielić kliku praktycznych informacji ? Pozdrawiam. Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę od projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mirek Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam. Czy ktos buduje ten dom w odbiciu lustrzanym? Prosze o zdjecia oraz uwagi. Mam pytanie rowniez co do zmian, mianowicie czy mozna zrobic drzwi wyjsciowe z pomieszczenia gospodarczego na ogród i czy w pokojach na pietrze o wymiarach 14,1m i 12,2m,od strony poludnia mozna tam rowniez zrobic drzwi wyjsciowe na balkon. Z jednego pokoju bylo by to wyjscie na taras nad salonem a z drugiego pokoju na tzw. balkon nad tarasem. Prosze o wiadomosc , ewentualnie o uwagi , pomysly lub chciazby rysunki z takimi zmianami. Dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Gość Mirek napisał: Witam. Czy ktos buduje ten dom w odbiciu lustrzanym? Prosze o zdjecia oraz uwagi. Mam pytanie rowniez co do zmian, mianowicie czy mozna zrobic drzwi wyjsciowe z pomieszczenia gospodarczego na ogród i czy w pokojach na pietrze o wymiarach 14,1m i 12,2m,od strony poludnia mozna tam rowniez zrobic drzwi wyjsciowe na balkon. Z jednego pokoju bylo by to wyjscie na taras nad salonem a z drugiego pokoju na tzw. balkon nad tarasem. Prosze o wiadomosc , ewentualnie o uwagi , pomysly lub chciazby rysunki z takimi zmianami. Dziekuje. Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość adka Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2019 Szanowni Państwo, bardzo proszę o udostępnienie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowego na e-maila: adrianna.zagdanska@gmail.com Bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2019 2 minuty temu, Gość adka napisał: Szanowni Państwo, bardzo proszę o udostępnienie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowego na e-maila: adrianna.zagdanska@gmail.com Bardzo dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość WMM Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie pliku ze szczegółowymi rysunkami na adres markiewicz.witold@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2020 15 godzin temu, Gość WMM napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie pliku ze szczegółowymi rysunkami na adres markiewicz.witold@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ang Napisano 8 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2020 Dzień dobry. Piękny projekt ?. Czy mogłabym prosić o darmową dokumentacje? .Angelika.olton@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2020 3 godziny temu, Gość Ang napisał: Dzień dobry. Piękny projekt ?. Czy mogłabym prosić o darmową dokumentacje? .Angelika.olton@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ryszard Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2020 Szanowni Państwo Piękny i logiczny projekt, domek marzenie. Mam prośbę o przesłanie darmowej dokumentacji na adres temp@osadar.pl Czy ten projekt można dostosować do wymagań domu pasywnego? Zamierzam zainstalować rekuperację, fotowoltaikę, nie będę korzystał z kominka, kominów, pieca gazowego czy olejowego, więc kominy są mi zbędne. Czy można od Państwa uzyskać taką formę projektu domu? Z poważaniem Ryszard Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2020 15 godzin temu, Gość Ryszard napisał: Szanowni Państwo Piękny i logiczny projekt, domek marzenie. Mam prośbę o przesłanie darmowej dokumentacji na adres temp@osadar.pl Czy ten projekt można dostosować do wymagań domu pasywnego? Zamierzam zainstalować rekuperację, fotowoltaikę, nie będę korzystał z kominka, kominów, pieca gazowego czy olejowego, więc kominy są mi zbędne. Czy można od Państwa uzyskać taką formę projektu domu? Z poważaniem Ryszard Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Decyzję o budowie domu pasywnego najlepiej podjąć na etapie adaptacji. Architekt adaptujący projekt gotowy może zaproponować szereg rozwiązań, których spełnienie daje gwarancję komfortowego użytkowania, przy zapewnieniu oszczędności. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 29 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2023 Proszę o wysłanie darmowym materiałów na adres mailowy guchas@o2.pl. Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2023 17 godzin temu, Gość Marcin napisał: Proszę o wysłanie darmowym materiałów na adres mailowy guchas@o2.pl. Dziekuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 31 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2023 Witam czy mógłbym jeszcze prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres guchas@o2.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2023 21 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam czy mógłbym jeszcze prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres guchas@o2.pl Dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radoslaw Napisano 27 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2023 Witam, bardzo proszę o udostępnienie szczegółowych rysunków. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam autort@proton.me Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2023 W dniu 27.10.2023 o 14:41, Gość Radoslaw napisał: Witam, bardzo proszę o udostępnienie szczegółowych rysunków. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam autort@proton.me Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi