Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dobrý den. Prosím o konkrétní materiály k této stavbě. Děkuji Můj mail: laurencik.tomas@seznam.cz
  • Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Napisano
Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe materiały/informacje na maila kulus.popiol@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
  • 4 weeks later...
Gość Rafał D.
Napisano
Witam! Jestem zainteresowany tym domem, proszę o materiały na maila. rafalakros@gmail.com
  • 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,
czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anna.k.pawlowska@o2.pl
Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,
czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anka.d0@buziaczek.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Marta
Napisano

Dzień dobry,
Nie codziennie buduję domy ? stąd moje pytanie: Czy istnieje możliwość zmniejszenie metrażu projektu Dolores o ok 20m2? Projekt tego domu  jest piękny ale za duzy. Pokoje na piętrze mogłyby być mniejsze. A zamiast łazienki prywatnej- garderoba

Napisano
8 godzin temu, Gość Marta napisał:

Dzień dobry,
Nie codziennie buduję domy ? stąd moje pytanie: Czy istnieje możliwość zmniejszenie metrażu projektu Dolores o ok 20m2? Projekt tego domu  jest piękny ale za duzy. Pokoje na piętrze mogłyby być mniejsze. A zamiast łazienki prywatnej- garderoba

Dzień dobry,

Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Czy interesuje Panią zmniejszenie powierzchni użytkowej domu czy zmniejszenie powierzchni zabudowy?

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Witam

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów  na adres cholujpawel@wp.pl

Napisano
12 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Witam

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów  na adres cholujpawel@wp.pl

Dzień dobry,

rysunki szczegółowe, tabelka z zestawieniem kosztów oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres.

Kosztorysy są natomiast dostępne do zakupu w naszej pracowni.

Pozdrawiam

Gość darius94ster
Napisano
Dzień dobry, można prosić o szczegółowe materiały na adres darius94ster@gmail.com
Gość Adaś
Napisano
Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adik.22@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
15 godzin temu, Gość Adaś napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adik.22@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Napisano
Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres gdowskik@poczta.fm
Napisano
9 godzin temu, Gość cris napisał:

Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres gdowskik@poczta.fm

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. 

Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki).

W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu.

Pozdrawiam. 

Napisano
Witam, zainteresował nas ten projekt, choć pewnie po jego zakupieniu prosilibyśmy o jakieś zmiany. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych materiałów (wymiarów i przekroju budynku na adres aniasalaj@poczta.fm, oraz informację o jaką kwotę zwiększyłby się koszt tego projektu po dodaniu piwnicy. Pozdrawiamy
Napisano
10 godzin temu, Gość Ania napisał:

Witam, zainteresował nas ten projekt, choć pewnie po jego zakupieniu prosilibyśmy o jakieś zmiany. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych materiałów (wymiarów i przekroju budynku na adres aniasalaj@poczta.fm, oraz informację o jaką kwotę zwiększyłby się koszt tego projektu po dodaniu piwnicy. Pozdrawiamy

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. 

Gość Tomasz
Napisano
Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres tomek4087@interia.pl Pozdrawiam
Napisano

Witam,

jestem zainteresowany projektem, czy można prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, zestawienia materiałów i przedmiaru robót na adres kubabos@op.pl. 

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie