Gość Tomas Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2018 Dobrý den. Prosím o konkrétní materiály k této stavbě. Děkuji Můj mail: laurencik.tomas@seznam.cz Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2018 9 godzin temu, Gość Tomas napisał: Dobrý den. Prosím o konkrétní materiály k této stavbě. Děkuji Můj mail: laurencik.tomas@seznam.cz Good morning, drawings have been sent to your e-mail address. Greetings. Cytuj
Gość Klaudia Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe materiały/informacje na maila kulus.popiol@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2018 2 minuty temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe materiały/informacje na maila kulus.popiol@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Rafał D. Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2019 Witam! Jestem zainteresowany tym domem, proszę o materiały na maila. rafalakros@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2019 7 godzin temu, Gość Rafał D. napisał: Witam! Jestem zainteresowany tym domem, proszę o materiały na maila. rafalakros@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anna.k.pawlowska@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anna.k.pawlowska@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anka.d0@buziaczek.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 38 minut temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o szczegółowe materiały na adres: anka.d0@buziaczek.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 Dzień dobry, Nie codziennie buduję domy ? stąd moje pytanie: Czy istnieje możliwość zmniejszenie metrażu projektu Dolores o ok 20m2? Projekt tego domu jest piękny ale za duzy. Pokoje na piętrze mogłyby być mniejsze. A zamiast łazienki prywatnej- garderoba Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 8 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, Nie codziennie buduję domy ? stąd moje pytanie: Czy istnieje możliwość zmniejszenie metrażu projektu Dolores o ok 20m2? Projekt tego domu jest piękny ale za duzy. Pokoje na piętrze mogłyby być mniejsze. A zamiast łazienki prywatnej- garderoba Dzień dobry, Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Czy interesuje Panią zmniejszenie powierzchni użytkowej domu czy zmniejszenie powierzchni zabudowy? Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres cholujpawel@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 12 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres cholujpawel@wp.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe, tabelka z zestawieniem kosztów oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są natomiast dostępne do zakupu w naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość darius94ster Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Dzień dobry, można prosić o szczegółowe materiały na adres darius94ster@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość darius94ster napisał: Dzień dobry, można prosić o szczegółowe materiały na adres darius94ster@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adaś Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adik.22@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 15 godzin temu, Gość Adaś napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adik.22@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość cris Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2019 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres gdowskik@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość cris napisał: Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysów na adres gdowskik@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ania Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 Witam, zainteresował nas ten projekt, choć pewnie po jego zakupieniu prosilibyśmy o jakieś zmiany. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych materiałów (wymiarów i przekroju budynku na adres aniasalaj@poczta.fm, oraz informację o jaką kwotę zwiększyłby się koszt tego projektu po dodaniu piwnicy. Pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 10 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, zainteresował nas ten projekt, choć pewnie po jego zakupieniu prosilibyśmy o jakieś zmiany. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych materiałów (wymiarów i przekroju budynku na adres aniasalaj@poczta.fm, oraz informację o jaką kwotę zwiększyłby się koszt tego projektu po dodaniu piwnicy. Pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres tomek4087@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 8 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres tomek4087@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jakub Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem, czy można prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, zestawienia materiałów i przedmiaru robót na adres kubabos@op.pl. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi