Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Witam, czy istnieje możliwość zaprojektowania schodow na poddasze i zagospodarowania poddasza? mój mail: Lukasz.caban@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2018 Witam. poprosze o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnosnie projektu bianka II na adres mkozdrun@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2018 Witam. poprosze o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnosnie projektu bianka II na adres mkozdrun@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2018 Witam poproszę o dokumentację na adres b.trojanowski4@wp.pl Dziękuję pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam poproszę o dokumentację na adres b.trojanowski4@wp.pl Dziękuję pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość veXtreme Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2018 Witam. Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2018 Witam. Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bianka Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Dzień dobry . Jestem zainteresowany projektem, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres hary5@op.pl. Z góry dziękuję Krzysztof. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Dzień dobry . Jestem zainteresowany projektem, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres hary5@op.pl. Z góry dziękuję Krzysztof. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 witam jestem zainteresowany tym projektem prosze o przeslanie rozstawienia we wnątrz domu na adres; handtranskolacz@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 witam jestem zainteresowany tym projektem prosze o przeslanie rozstawienia we wnątrz domu na adres; handtranskolacz@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość LECH Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. przyczepykempingowe@interia.eu Cytuj
Gość Justyna Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Proszę o przesłanie informacji oraz o rysunki szczegółowe na maila tysia150579@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. przyczepykempingowe@interia.eu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Proszę o przesłanie informacji oraz o rysunki szczegółowe na maila tysia150579@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość mateusz Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Bardzo ciekawy projekt, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na email mateuszgluszek91@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila: aniarm32@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila: aniarm32@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila jwisniewska2805@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila jwisniewska2805@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość edyta Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2018 Witam ktoś wybudował ten dom na podkarpaciu proszę o odpowiedz chciała bym obejrzeć go w rzeczywistości jeśli to możliwe.I porozmawiać. edyta.kusnierz@op.pl z góry serdecznie dziękuję za odpowiedz Cytuj
Gość Zdzisiek Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila wodnik57@buziaczek.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi