Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Mariusz
Napisano

Witam. poprosze o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnosnie projektu bianka II na adres mkozdrun@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam

Gość veXtreme
Napisano

Witam.

Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl.

Dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam. Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry . Jestem zainteresowany projektem, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres hary5@op.pl. Z góry dziękuję Krzysztof.

Napisano

witam jestem zainteresowany tym projektem prosze o przeslanie rozstawienia we wnątrz domu na adres; handtranskolacz@interia.pl

• 2 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl

Napisano

Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość LECH
Napisano

Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

przyczepykempingowe@interia.eu

Gość Justyna
Napisano

Proszę o przesłanie informacji oraz o rysunki szczegółowe na maila tysia150579@wp.pl pozdrawiam

Napisano

Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. przyczepykempingowe@interia.eu

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 1 month later...
Gość mateusz
Napisano

Bardzo ciekawy projekt, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na email mateuszgluszek91@o2.pl Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila: aniarm32@o2.pl. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila jwisniewska2805@wp.pl

Napisano

Witam ktoś wybudował ten dom na podkarpaciu proszę o odpowiedz chciała bym obejrzeć go w rzeczywistości jeśli to możliwe.I porozmawiać. edyta.kusnierz@op.pl z góry serdecznie dziękuję za odpowiedz 

• 3 weeks later...
Gość Zdzisiek
Napisano

Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila

wodnik57@buziaczek.pl