Gość Paweł Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, proszę przesłanie szczegółowych wymiarów projektu - pbr@wp.pl Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, proszę przesłanie szczegółowych wymiarów projektu - pbr@wp.pl Pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy Państwa zdaniem zmiana kąta nachylenia dachu na wynikające z MPZP 30 stopni "pogorszy" wygląd domku?? Istnieje jakakolwiek możliwość "podpatrzenia" jak by to wyglądało?? Chciałabym uniknąć sytuacji, że po zakupie projektu i jego adaptacji dom nie będzie mi się podobał... Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy Państwa zdaniem zmiana kąta nachylenia dachu na wynikające z MPZP 30 stopni "pogorszy" wygląd domku?? Istnieje jakakolwiek możliwość "podpatrzenia" jak by to wyglądało?? Chciałabym uniknąć sytuacji, że po zakupie projektu i jego adaptacji dom nie będzie mi się podobał... Dziękuję i pozdrawiam Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość tom Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: tserwatka(małpa)gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: tserwatka(małpa)gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. Interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: paula.urbanowicz17@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. Interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: paula.urbanowicz17@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zestawienia kosztorysowe powinny być dostępne pod koniec sierpnia – dopiero zleciliśmy wycenę dla tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. Interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: pm130420@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam, Proszę o wysłanie wymiarów projektu. Interesują mnie również orientacyjne koszty budowy poszczególnych etapów: pm130420@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan na wskazanego maila materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Matekr Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam, proszę o wysłanie wymiarów projektu oraz jeśli to już możliwe orientacyjnych kosztów budowy na adres matekr@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam, proszę o wysłanie wymiarów projektu oraz jeśli to już możliwe orientacyjnych kosztów budowy na adres matekr@onet.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Martin Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam. Czy mogą coś Państwo napisać jaki jest kolor elewacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam. Czy mogą coś Państwo napisać jaki jest kolor elewacji? Dzień dobry, W projekcie Nela IV został zastosowany na elewacjach tynk w kolorze białym, płytki kamienne w kolorze szarym, deska elewacyjna drewnopodobna w kolorze jasny dąb oraz płyty elewacyjne typu HPL w kolorze jasny dąb. Natomiast cokół został pokryty tynkiem mozaikowym w kolorze szarym. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Martin Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam. Czy mogą coś Państwo napisać jaki jest kolor elewacji? Dzień dobry, W projekcie Nela IV został zastosowany na elewacjach tynk w kolorze białym, płytki kamienne w kolorze szarym, deska elewacyjna drewnopodobna w kolorze jasny dąb oraz płyty elewacyjne typu HPL w kolorze jasny dąb. Natomiast cokół został pokryty tynkiem mozaikowym w kolorze szarym. Pozdrawiam! Ale chyba nie jest to typowa biel, a raczej jakiś jej odcień? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Ale chyba nie jest to typowa biel, a raczej jakiś jej odcień? Nie podajemy odcieni bieli ze względu na to, że każdy monitor wyświetla kolory w inny sposób. Wystarczy, że zmieni Pan jasność ekranu lub wyświetlania. Cytuj
Gość Ilona S. Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam, proszę o wysłanie wymiarów projektu oraz kosztów budowy na adres ilonam89@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam, proszę o wysłanie wymiarów projektu oraz kosztów budowy na adres ilonam89@op.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotr Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów budynku oraz jeśli jest dostępny kosztorys na adres: menzo1979@gmail.com. Z góry dziękuję. Piotr M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów budynku oraz jeśli jest dostępny kosztorys na adres: menzo1979@gmail.com. Z góry dziękuję. Piotr M. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość bmadej Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Witam,Jestem zainteresowana projektem Nela IV i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu, wymiary pomieszczeń i wszelkie pomocne materiały, które pomogą mi się zdecydować na ten projekt. Z góry dziękuje.Kontakt: bmadej90@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowana projektem Nela IV i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu, wymiary pomieszczeń i wszelkie pomocne materiały, które pomogą mi się zdecydować na ten projekt. Z góry dziękuje. Kontakt: bmadej90@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mk Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Fajny dom. Szkoda, że nie ma projektu w konstrukcji szkieletowej. Ogólnie niezłe i fajnie pomyślane projekty. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Fajny dom. Szkoda, że nie ma projektu w konstrukcji szkieletowej. Ogólnie niezłe i fajnie pomyślane projekty. Dzień dobry, W naszej ofercie wszystkie domy są w technologii tradycyjnej murowanej. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. Rozwiązania technologiczne często różnią się od siebie w zależności wykonawcy. Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą np. Wolf System. Pozdrawiam! Cytuj
Gość mk Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2017 Fajny dom. Szkoda, że nie ma projektu w konstrukcji szkieletowej. Ogólnie niezłe i fajnie pomyślane projekty. Dzień dobry, W naszej ofercie wszystkie domy są w technologii tradycyjnej murowanej. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. Rozwiązania technologiczne często różnią się od siebie w zależności wykonawcy. Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą np. Wolf System. Pozdrawiam! Dziękuję za odpowiedź. Chciałbym jeszcze raz wyrazić uznanie dla projektantów i ich projektów - eleganckich i funkcjonalnych. Podpatrzyłem u Państwa wiele dobrych rozwiązań. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi