Dobre Domy Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2019 5 godzin temu, Gość lukrecja 3 napisał: Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3 ,proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres; bogdan.kolor@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leonard Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2019 Dzień dobry. Jestem z okolic Bydgoszczy. Jaki jest orientacyjny na dzisiaj koszt wykonania ław i stóp fundamentowych Lukrecji III ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2019 6 godzin temu, Gość Leonard napisał: Dzień dobry. Jestem z okolic Bydgoszczy. Jaki jest orientacyjny na dzisiaj koszt wykonania ław i stóp fundamentowych Lukrecji III ? Dzień dobry, według kosztorysu opracowanego w I kwartale 2017 roku cena wykonania fundamentów wraz z izolacjami wynosi 39588 zł. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebcio3 Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2020 Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3 ,proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i dokładnych wymiarów budynku, pomieszczeń, dachu, a także poszczególne rysunki bądź rzuty fundamentów, parteru i poddasza jeśli to możliwe na adres sebusiek3@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2020 21 godzin temu, Gość Sebcio3 napisał: Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3 ,proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i dokładnych wymiarów budynku, pomieszczeń, dachu, a także poszczególne rysunki bądź rzuty fundamentów, parteru i poddasza jeśli to możliwe na adres sebusiek3@wp.pl Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja III. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów na email: marekm96@interia.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 15 godzin temu, Gość Marek napisał: Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja III. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów na email: marekm96@interia.eu Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystyna Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2020 Witam, Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy mogłabym prosić o szczegółowe rysunki i kosztorys? Z góry dziękuję. Mój mail: kryy515@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 11 godzin temu, Gość Krystyna napisał: Witam, Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy mogłabym prosić o szczegółowe rysunki i kosztorys? Z góry dziękuję. Mój mail: kryy515@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów ( rysunków) na adres; barteckipiotr@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 W dniu 25.09.2020 o 19:58, Gość Piotr napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów ( rysunków) na adres; barteckipiotr@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość DG Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów (wymiary szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres gaparts5@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 1 godzinę temu, Gość Gość DG napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów (wymiary szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres gaparts5@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wioleta Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to smerfik_z1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 Godzinę temu, Gość Wioleta napisał: Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to smerfik_z1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 21 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2021 Dzień dobry, Czy ja również mogę prosić dostępne materiały do tego projektu pod adres nascar1@poczta.onet.pl ? Będę wdzięczny. pozdrawiam Serdecznie Cytuj
Redaktor Napisano 22 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2021 13 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry, Czy ja również mogę prosić dostępne materiały do tego projektu pod adres nascar1@poczta.onet.pl ? Będę wdzięczny. pozdrawiam Serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Lukrecja lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1029654991221598 Cytuj
Gość Sylwia Napisano 31 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2022 Wiatam mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na e-mail: ksylwia8170@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2022 W dniu 31.10.2022 o 19:13, Gość Sylwia napisał: Wiatam mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na e-mail: ksylwia8170@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukrecja III Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Napisano 8 Marzec Dzień dory, czy mogę poprosić o szczegółową dokumentację z wymiarami i rzutem na lidia.kroskowska@gmail.com? Dziękuję, Lidia Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Napisano 11 Marzec W dniu 8.03.2024 o 17:53, Gość Lukrecja III napisał: Dzień dory, czy mogę poprosić o szczegółową dokumentację z wymiarami i rzutem na lidia.kroskowska@gmail.com? Dziękuję, Lidia Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi