Gość Laura Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Witam, poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami projektu oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń i zestawienie materiałów i ,kosztorys na maila laura4661@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 5 godzin temu, Gość Laura napisał: Witam, poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami projektu oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń i zestawienie materiałów i ,kosztorys na maila laura4661@wp.pl Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane do Pani we wtorek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zyziek Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2018 Witam, jestem bardzo zainteresowany projektem Lukrecja III. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu (+wymiary poszczególnych pomieszczeń) oraz zestawienie materiałów i kosztorys na adres: zyziolek@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2018 2 godziny temu, Gość zyziek napisał: Witam, jestem bardzo zainteresowany projektem Lukrecja III. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu (+wymiary poszczególnych pomieszczeń) oraz zestawienie materiałów i kosztorys na adres: zyziolek@interia.pl Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 Witam chcę zakupić projekt stokrotka 3 ale nie wiem co robić bo inne firmy też go mają i dają jeszcze różne dodatki ale nie wiem czy warto .I jeszcze jeszcze jedna sprawa czy można dostać kosztorys na maila grzes14658@gmail.com... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 12 minut temu, Gość Grzegorz napisał: Witam chcę zakupić projekt stokrotka 3 ale nie wiem co robić bo inne firmy też go mają i dają jeszcze różne dodatki ale nie wiem czy warto .I jeszcze jeszcze jedna sprawa czy można dostać kosztorys na maila grzes14658@gmail.com... Dziękuję Dzień dobry, proszę sprecyzować o jaki projekt chodzi- Lukrecja III czy Stokrotka. Nasza pracownia jest autorem wszystkich projektów jakie mamy na stronie, są one sprzedawane również przez pośredników. Do końca tego tygodnia obowiązuje promocja -250zł oraz pakiet dodatków: -kosztorys stanu wykończonego o wartości 305 zł w wersji elektronicznej -Tablica Budowlana o wartości 45 zł -Dziennik Budowlany o wartości 15 zł (do wyczerpania zapasów) -Pakiet Rozwiązań Energooszczędnych o wartości 130 zł -teczka na projekt o wartości 30 zł -darmowa wysyłka kurierska o wartości 25 zł Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 12 minut temu, Gość Grzegorz napisał: Witam chcę zakupić projekt stokrotka 3 ale nie wiem co robić bo inne firmy też go mają i dają jeszcze różne dodatki ale nie wiem czy warto .I jeszcze jeszcze jedna sprawa czy można dostać kosztorys na maila grzes14658@gmail.com... Dziękuję Dzień dobry, proszę sprecyzować o jaki projekt chodzi- Lukrecja III czy Stokrotka. Nasza pracownia jest autorem wszystkich projektów jakie mamy na stronie, są one sprzedawane również przez pośredników. Do końca tego tygodnia obowiązuje promocja -250zł oraz pakiet dodatków: -kosztorys stanu wykończonego o wartości 305 zł w wersji elektronicznej -Tablica Budowlana o wartości 45 zł -Dziennik Budowlany o wartości 15 zł (do wyczerpania zapasów) -Pakiet Rozwiązań Energooszczędnych o wartości 130 zł -teczka na projekt o wartości 30 zł -darmowa wysyłka kurierska o wartości 25 zł Pozdrawiam. Chodziło mi o lukrecja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 14 minut temu, Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry, proszę sprecyzować o jaki projekt chodzi- Lukrecja III czy Stokrotka. Nasza pracownia jest autorem wszystkich projektów jakie mamy na stronie, są one sprzedawane również przez pośredników. Do końca tego tygodnia obowiązuje promocja -250zł oraz pakiet dodatków: -kosztorys stanu wykończonego o wartości 305 zł w wersji elektronicznej -Tablica Budowlana o wartości 45 zł -Dziennik Budowlany o wartości 15 zł (do wyczerpania zapasów) -Pakiet Rozwiązań Energooszczędnych o wartości 130 zł -teczka na projekt o wartości 30 zł -darmowa wysyłka kurierska o wartości 25 zł Pozdrawiam. Chodziło mi o lukrecja 3 Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W mailu zostało wysłane zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek91 Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2019 Witam , proszę o przesłanie jak największej ilości informacji o projekcie lukrecja III . Jestem na niego zdecydowany. Jaki jest koszt wprowadzenia zmian przez Panstwa ( usuniecie zew. Kominka) ? Moj mail piotrgedos@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 11 godzin temu, Piotrek91 napisał: Witam , proszę o przesłanie jak największej ilości informacji o projekcie lukrecja III . Jestem na niego zdecydowany. Jaki jest koszt wprowadzenia zmian przez Panstwa ( usuniecie zew. Kominka) ? Moj mail piotrgedos@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl, natomiast jeśli zmiana dotyczy tylko usunięcia kominka zalecamy wprowadzić ją na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanisław Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Proszę o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń na adres: js662@wp.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Godzinę temu, Gość Stanisław napisał: Proszę o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń na adres: js662@wp.pl. Dzień dobry, Rysunki zostały już przesłane. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Beata Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu lukrecja III na adres beatabakowska0310@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 18 godzin temu, Gość Beata napisał: dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu lukrecja III na adres beatabakowska0310@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B.J. Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Malwina oraz Lukrecja III (z informacją czy jest możliwa zmiana garażu na jednostanowiskowy i w tym miejscu zrobienia kotłowni na paliwo stałe). adres jerzyjar@vp.pl Z góry dziekuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 23 godziny temu, Gość B.J. napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Malwina oraz Lukrecja III (z informacją czy jest możliwa zmiana garażu na jednostanowiskowy i w tym miejscu zrobienia kotłowni na paliwo stałe). adres jerzyjar@vp.pl Z góry dziekuję za odpowiedź. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Istnieje możliwość zmiany garażu w projekcie Lukrecja III na jednostanowiskowy i wykorzystanie powstałej po drugim stanowisku powierzchni na kotłownię. Będzie to skutkowało zmianami w wyglądzie budynku, ponieważ brama garażowa ulegnie zwężeniu. Myślę jednak, że uda się skomponować elewację frontową tak, żeby nie straciła na swojej atrakcyjności. Tego typu zmiany w projektach można zlecić nam. W celu otrzymania wyceny proszę o wysłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl. Odpowiedź zostanie wysłana w ciągu 1-2 dni roboczych. Zmiany może wprowadzić również projektant adaptujący. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowana projektem Lukrecja III. W związku z tym mam pytanie czy można zamówić ten projekt bez wykuszu? Posiada może ktoś kosztorys tego domu? Mój mail: j.gargolinska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Asia napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Lukrecja III. W związku z tym mam pytanie czy można zamówić ten projekt bez wykuszu? Posiada może ktoś kosztorys tego domu? Mój mail: j.gargolinska@wp.pl Dzień dobry! Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zestawienie materiałów zostało wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Dzień dobry, kupiliśmy z mężem projekt Lukrecja III - potrzebowalibyśmy do niego kosztorys. Proszę o przesłanie na adres darmi@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 5 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, kupiliśmy z mężem projekt Lukrecja III - potrzebowalibyśmy do niego kosztorys. Proszę o przesłanie na adres darmi@op.pl Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Lukrecja III na adres: budujemy.home@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 43 minuty temu, Gość Piotr napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Lukrecja III na adres: budujemy.home@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość barb Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami (najlepiej odbicie lustrzane) na maila: bartwa@op.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 18 minut temu, Gość barb napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami (najlepiej odbicie lustrzane) na maila: bartwa@op.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukrecja 3 Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Lukrecja 3 ,proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres; bogdan.kolor@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi