Gość Aneta Chlopecka Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 poprosze o przesłanie kosztorysu na adres aneta.04@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 poprosze o przesłanie kosztorysu na adres aneta.04@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość dominika zalewska Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 witam czy tabela kosztorysu na stronie będzie uzupełniona interesują mnie szacunkowe koszty . Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 witam czy tabela kosztorysu na stronie będzie uzupełniona interesują mnie szacunkowe koszty . Witam Wyceny kosztorysowe dla domu Lukrecja III powinny być na stronie www jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres pawloaga@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres pawloaga@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam jest zainteresowany kupnem projektu lukrecja III bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : damian.kicilinski@gmail.com Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam jest zainteresowany kupnem projektu lukrecja III bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : damian.kicilinski@gmail.com Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marzena Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III . Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl Z gory serdecznie dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III . Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl Z gory serdecznie dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość kinga Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2017 witam,poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ejkinia@wp.pl Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 witam,poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ejkinia@wp.pl Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III ( garaż ze strony prawej). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : markot@interia.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III ( garaż ze strony prawej). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : markot@interia.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail: joannalustig81@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail: joannalustig81@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ankaleshugo@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ankaleshugo@o2.pl Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu na adres e-mail: cinek9@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu na adres e-mail: cinek9@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Potrzebuję jednak rysunku rzutu wraz wymiarami. Mój adres dambik18@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Potrzebuję jednak rysunku rzutu wraz wymiarami. Mój adres dambik18@o2.pl. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail: oleam@op.pl. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi