Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Gość dominika zalewska
Napisano

witam czy tabela kosztorysu na stronie będzie uzupełniona interesują mnie szacunkowe koszty .

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam jest zainteresowany kupnem projektu lukrecja III bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : damian.kicilinski@gmail.com

Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam jest zainteresowany kupnem projektu lukrecja III bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : damian.kicilinski@gmail.com

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki. Pozdrawiam!

Gość Marzena
Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III . Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl

Z gory serdecznie dziękuje.

Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III . Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl Z gory serdecznie dziękuje.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 4 weeks later...
Napisano

witam,poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ejkinia@wp.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III ( garaż ze strony prawej). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : markot@interia.pl. Dziękuję

Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III ( garaż ze strony prawej). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : markot@interia.pl. Dziękuję

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail: joannalustig81@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję.

Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ankaleshugo@o2.pl Dziękuję

Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem projektu lukrecja III, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : ankaleshugo@o2.pl Dziękuję

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu na adres e-mail: cinek9@op.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Potrzebuję jednak rysunku rzutu wraz wymiarami. Mój adres dambik18@o2.pl. Pozdrawiam