Redaktor Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Projekt domu Lukrecja III Szczegółowy opis projektu domu Lukrecja III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/lukrecjaIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Witam Projekt Lukrecja III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Witam Projekt Lukrecja III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Witam, a jak jest z rysunkiem szczegółowym ? Jak długo trzeba czekać ? jestem również zainteresowana zakupem tego projektu natomiast potrzebuję wiedzieć dokładnie na dzień dzisiejszy jaki jest czas oczekiwania ( aga75aga@wp.pl) . Pozdrawiam Agnieszka Zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Proszę o informację kiedy można spodziewać się dodatkowych informacji na temat tego projektu np rysunek szczegółowy . Jestem zainteresowana zakupem tego projektu na już. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Witam, a jak jest z rysunkiem szczegółowym ? Jak długo trzeba czekać ? jestem również zainteresowana zakupem tego projektu natomiast potrzebuję wiedzieć dokładnie na dzień dzisiejszy jaki jest czas oczekiwania ( aga75aga@wp.pl) . Pozdrawiam Agnieszka Zając Witam Rozpoczęliśmy prace nad dokumentacją dla domu Lukrecja III. Planowany termin zakończenia prac - połowa marca 2017r. Wówczas dostępne będą szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Proszę o informację kiedy można spodziewać się dodatkowych informacji na temat tego projektu np rysunek szczegółowy . Jestem zainteresowana zakupem tego projektu na już. Pozdrawiam Witam Rozpoczęliśmy prace nad dokumentacją dla domu Lukrecja III. Planowany termin zakończenia prac - połowa marca 2017r. Wówczas dostępne będą szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń. rakoczy_artur@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń. rakoczy_artur@interia.pl Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Lukrecja III. Projekt powinien być gotowy w II połowie marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość katia Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 jest już druga połowa marca czy można prosić wycenę? Jaki jest strop, jakie przewidziane ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 jest już druga połowa marca czy można prosić wycenę? Jaki jest strop, jakie przewidziane ogrzewanie? Witam Niestety termin zakończenia opracowania dokumentacji projektowej dla Lukrecji III przesunął się na połowę kwietnia - za co bardzo przepraszamy. Dopiero wtedy będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu. W projekcie przewidziano strop gęstożebrowy Teriva, a ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anna brandt Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Dobry wieczór, czy byłaby mozliwiśc zamiany w projekcie spadku dachu na 35 st. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Dobry wieczór, czy byłaby mozliwiśc zamiany w projekcie spadku dachu na 35 st. Pozdrawiam Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Czy na etapie adaptacji projektu można zmienić strop na drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Czy na etapie adaptacji projektu można zmienić strop na drewniany? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rakoczy Artur Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to Rakoczy_artur@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to Rakoczy_artur@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to Rakoczy_artur@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam, ja również jestem zainteresowany projektem i czekam na rysunki szczegółowe. Jeśli są jużdostępne proszę o przesłanie na adres p.panek85@gmail.com. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Witam, ja również jestem zainteresowany projektem i czekam na rysunki szczegółowe. Jeśli są jużdostępne proszę o przesłanie na adres p.panek85@gmail.com. Z góry dziękuje. Dzień dobry, otrzyma Pan rysunki w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym domkiem. Mógłbym dostać rysunki? Mój adres to: boruwa111@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Podobnie jak poprzednicy, ja też jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o wysłanie rysunków i kosztorysu na adres: dzaski92@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym domkiem. Mógłbym dostać rysunki? Mój adres to: boruwa111@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Podobnie jak poprzednicy, ja też jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o wysłanie rysunków i kosztorysu na adres: dzaski92@o2.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Chlopecka Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 poprosze o przesłanie kosztorysu na adres aneta.04@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 poprosze o przesłanie kosztorysu na adres aneta.04@wp.pl Witam Aktualnie jeszcze nie mamy opracowanego kosztorysu dla domu Lukrecja III. Powinien być gotowy w I połowie maja. Jak tylko wyceny będą gotowe - pojawią się na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi