Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
6 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Szanowni Pańśtwo,

Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres mateuszkulis2@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. 

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień  dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków wraz z zestawieniem materiałów oraz projektu na adres agnieszka.slupinska1990@wp.pl, 

Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość Aga napisał:

Dzień  dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków wraz z zestawieniem materiałów oraz projektu na adres agnieszka.slupinska1990@wp.pl, 

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, 

Proszę o przesłanie wszystkich szczegółowych materiałów dla projektu na adres pawacnik@gmail.com

• 1 month later...
Gość Dominika
Napisano

Dobry wieczór. Poproszę o przesłanie na mój adres email donia121@wp.pl materiałów dodatkowych dot. projektu Alabama IV. 

Napisano
21 godzin temu, Gość Dominika napisał:

Dobry wieczór. Poproszę o przesłanie na mój adres email donia121@wp.pl materiałów dodatkowych dot. projektu Alabama IV. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Gość Łukasz
Napisano

Dzień dobry,

Poproszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie domów Alabama III i IV na adres chodkowskilukasz@gmail.com.  Zależy mi przedewszystkimna dokładnych wymiarach wszytkich pomieszczeń.

Napisano
16 godzin temu, Gość Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry,

Poproszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie domów Alabama III i IV na adres chodkowskilukasz@gmail.com.  Zależy mi przedewszystkimna dokładnych wymiarach wszytkich pomieszczeń.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
W dniu 2.06.2021 o 16:15, Gość Luk@s napisał:

Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres l.m3@wp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
13 godzin temu, macirk666win napisał:

Dzien dobry,

Bardzo prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych projektow Alabama(1 2 3 4 5 6 ) na adres agusia1055@wp.pl

Dziekuje i pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić zestawienie materiałów i rzut z wymiarami pomieszczeń i okien na sdamian6@o2.pl. Z góry dziękuje. 

Napisano
W dniu 10.09.2022 o 21:43, Gość Damian napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić zestawienie materiałów i rzut z wymiarami pomieszczeń i okien na sdamian6@o2.pl. Z góry dziękuje. 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 11 months later...
Napisano

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Alabama 1, 2, 3, 4, 5 i 6 na adres adam.janicki1023@proton.me

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 21.08.2023 o 09:59, Gość Adam napisał:

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Alabama 1, 2, 3, 4, 5 i 6 na adres adam.janicki1023@proton.me

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane.

Napisano
W dniu 21.08.2023 o 10:56, Gość Adam napisał:

Dodatkowo jeszcze prosiłbym o kosztorys dla Alabama IV

Kosztorysy udostępniane są odpłatnie. W celu zamówienia proszę o kontakt z naszym biurem (telefonicznie lub mailowo na adres info@dobredomy.pl).