Gość OLGA Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2019 Dnia 17.03.2017 o 13:47, Gość Małgorzata napisał: Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. MY WŁASNIE ROBIMY ALABAME IV Z ZADASZENIEM. Cytuj
Gość Projekt domu Alabama IV Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2019 Witam jestem na etapie wyboru projektu . Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki projektu??? Dziękuję anetalewkowska78@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2019 2 godziny temu, Gość Projekt domu Alabama IV napisał: Witam jestem na etapie wyboru projektu . Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki projektu??? Dziękuję anetalewkowska78@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 Witam ile kosztowaloby zaprojektowanie zadaszenia w Alabamie IV tak jak w Alabamie III? kasiabor6@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 1 godzinę temu, Gość Kasia napisał: Witam ile kosztowaloby zaprojektowanie zadaszenia w Alabamie IV tak jak w Alabamie III? kasiabor6@wp.pl Dzień dobry, w sprawie wyceny zmian proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl. Tego typu zmiany można również wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość rafal Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 Witam, Zastanawiam się nad wyborem projektu Alabama IV. Prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych na sciborr@gmail.com. Dziękuję, Rafal Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 2 minuty temu, Gość rafal napisał: Witam, Zastanawiam się nad wyborem projektu Alabama IV. Prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych na sciborr@gmail.com. Dziękuję, Rafal Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość wiodor Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2019 Witam Czy ktoś buduje ten dom w województwie małopolskim ?????? Cytuj
Patryk Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2019 Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu alabamy IV wraz z materiałem potrzebnym . Dziękuje i pozdrawiam patryk541@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2019 7 godzin temu, Patryk napisał: Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu alabamy IV wraz z materiałem potrzebnym . Dziękuje i pozdrawiam patryk541@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzybek Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 Dzień dobry, czy ktoś buduje lub budował ten dom w woj.śląskim? Cytuj
Gość jarzabek Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2020 Hej, czy ktoś buduje ten dom w województwie mazowiecki? Prośba o kontakt: jestem.tomek@wp.pl Cytuj
Gość Bartłomiej Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2020 Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu Alabamy IV. E-mail: bartazmazur@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2020 19 godzin temu, Gość Bartłomiej napisał: Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu Alabamy IV. E-mail: bartazmazur@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2020 Dzień dobry, czy w tym projekcie można dodać częściowe podpiwniczenie? (ok. 60 metrów) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość Przemek napisał: Dzień dobry, czy w tym projekcie można dodać częściowe podpiwniczenie? (ok. 60 metrów) Pozdrawiam Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2020 Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie materiałów na maselko21@o2.pl . Czy w projekcie jest rekuperacja? Jaki jest system ogrzewania? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2020 12 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie materiałów na maselko21@o2.pl . Czy w projekcie jest rekuperacja? Jaki jest system ogrzewania? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W każdym projekcie założono ogrzewanie gazowe, można zmienić sposób ogrzewania na etapie adaptacji. Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Alabama IV. Proszę o przesłanie materiałów (kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków) pod ten projekt na adres bukaj@onet.eu Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2020 12 godzin temu, Gość Kuba napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Alabama IV. Proszę o przesłanie materiałów (kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków) pod ten projekt na adres bukaj@onet.eu Dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kate Napisano 21 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kasia.strojs@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2020 14 godzin temu, Gość Kate napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kasia.strojs@gmail.com Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Janków Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2020 Witam porsze o podeslanie dodatkowych materiałów (w tym rysunki szczegółowe ) na adres jankow.marcin@gmail.com dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2020 W dniu 15.08.2020 o 11:25, Gość Marcin Janków napisał: Witam porsze o podeslanie dodatkowych materiałów (w tym rysunki szczegółowe ) na adres jankow.marcin@gmail.com dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2020 Szanowni Pańśtwo, Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres mateuszkulis2@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi