Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dnia 17.03.2017 o 13:47, Gość Małgorzata napisał:

Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. 

MY WŁASNIE ROBIMY ALABAME IV Z ZADASZENIEM. 

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Projekt domu Alabama IV
Napisano

Witam jestem na etapie wyboru projektu . Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki projektu??? 

Dziękuję 

anetalewkowska78@wp.pl 

Napisano
2 godziny temu, Gość Projekt domu Alabama IV napisał:

Witam jestem na etapie wyboru projektu . Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki projektu??? 

Dziękuję 

anetalewkowska78@wp.pl 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam ile kosztowaloby zaprojektowanie zadaszenia w Alabamie IV tak jak w Alabamie III? kasiabor6@wp.pl 

Napisano
1 godzinę temu, Gość Kasia napisał:

Witam ile kosztowaloby zaprojektowanie zadaszenia w Alabamie IV tak jak w Alabamie III? kasiabor6@wp.pl 

Dzień dobry,

w sprawie wyceny zmian proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl. Tego typu zmiany można również wprowadzić na etapie adaptacji.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, 

Zastanawiam się nad wyborem projektu Alabama IV. Prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych na sciborr@gmail.com.

Dziękuję,

Rafal

Napisano
2 minuty temu, Gość rafal napisał:

Witam, 

Zastanawiam się nad wyborem projektu Alabama IV. Prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych na sciborr@gmail.com.

Dziękuję,

Rafal

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
7 godzin temu, Patryk napisał:

Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu alabamy IV wraz z materiałem potrzebnym . Dziękuje i pozdrawiam 

patryk541@op.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 1 month later...
Gość jarzabek
Napisano

Hej, czy ktoś buduje ten dom w województwie mazowiecki?  Prośba o kontakt: jestem.tomek@wp.pl

Gość Bartłomiej
Napisano

Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu Alabamy IV.
E-mail: bartazmazur@interia.pl

Napisano
19 godzin temu, Gość Bartłomiej napisał:

Witam . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu Alabamy IV.
E-mail: bartazmazur@interia.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

Gość Przemek
Napisano

Dzień dobry, 

czy w tym projekcie można dodać częściowe podpiwniczenie? (ok. 60 metrów)

Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość Przemek napisał:

Dzień dobry, 

czy w tym projekcie można dodać częściowe podpiwniczenie? (ok. 60 metrów)

Pozdrawiam

Dzień dobry,

można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie materiałów na maselko21@o2.pl . Czy w projekcie jest rekuperacja? Jaki jest system ogrzewania?

Napisano
12 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie materiałów na maselko21@o2.pl . Czy w projekcie jest rekuperacja? Jaki jest system ogrzewania?

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. W każdym projekcie założono ogrzewanie gazowe, można zmienić sposób ogrzewania na etapie adaptacji.

Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem Alabama IV. Proszę o przesłanie materiałów (kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków) pod ten projekt na adres bukaj@onet.eu

Dziękuję!

Napisano
12 godzin temu, Gość Kuba napisał:

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem Alabama IV. Proszę o przesłanie materiałów (kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków) pod ten projekt na adres bukaj@onet.eu

Dziękuję!

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, 

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kasia.strojs@gmail.com

Z góry dziękuję. 

• 4 weeks later...
Gość Marcin Janków
Napisano

Witam 

porsze o podeslanie dodatkowych materiałów (w tym rysunki szczegółowe )  na adres jankow.marcin@gmail.com 

dziękuje

Napisano
W dniu 15.08.2020 o 11:25, Gość Marcin Janków napisał:

Witam 

porsze o podeslanie dodatkowych materiałów (w tym rysunki szczegółowe )  na adres jankow.marcin@gmail.com 

dziękuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Szanowni Pańśtwo,

Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres mateuszkulis2@gmail.com

Pozdrawiam