el.instal.tech Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres el.instal.tech@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2019 14 godzin temu, el.instal.tech napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres el.instal.tech@gmail.com Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały wysłane. Pełne kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 W dniu 30.10.2018 o 17:13, Gość Agata napisał: Witam, Czy ktoś buduje/ budował ten dom? Chętnie wymienię się uwagami/ doświadczeniami. Witam, tak budujemy dom w woj.mazowieckim. A Pan już wybudował ten dom czy jest w trakcie realizacji? Dom już wybudowany, jestem na etapie wykańczania. Też mazowieckie Cytuj
Gość Kamila Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2019 W dniu 5.02.2019 o 21:02, Gość Łukasz napisał: Dom już wybudowany, jestem na etapie wykańczania. Też mazowieckie Jeżeli mogliby Państwo podzielić się uwagami na temat projektu (który też ostatecznie wybraliśmy) a przede wszystkim realizacji, to będę bardzo bardzo wdzięczna!!!! Bardzo proszę o kontakt na maila kpodstawka@o2.pl Cytuj
Gość Piotr Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 W dniu 30.10.2018 o 17:13, Gość Agata napisał: Witam, Czy ktoś buduje/ budował ten dom? Chętnie wymienię się uwagami/ doświadczeniami. Witam, tak budujemy dom w woj.mazowieckim. A Pan już wybudował ten dom czy jest w trakcie realizacji? Dom już wybudowany, jestem na etapie wykańczania. Też mazowieckie Witam Panie Łukaszu, czy istnieje możliwość przesłania zdjęć domu chociaż trochę od wewnątrz i zewnątrz? Jesteśmy poważnie zainteresowani budową tylko i wyłącznie tego projektu, niemniej jednak bardzo ciężko doszukać się gdziekolwiek zdjęć z jego realizacji. Piotr.domanskii@wp.pl Cytuj
Artur Kierzkowski Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Witam, jestem zainteresowany tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie .A.Kierzkowski (akierzko2@gmail.com) Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 6 godzin temu, Artur Kierzkowski napisał: Witam, jestem zainteresowany tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie .A.Kierzkowski (akierzko2@gmail.com) Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena K. Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowana tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie. marlena.sieczkos@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 3 minuty temu, Gość Marlena K. napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie. marlena.sieczkos@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 Witam. Jestem, zainteresowany projektem alabama 4, czy mogli by państwo wysłać mi rysunki szczegółowe na adres lukasz850314@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 6 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Witam. Jestem, zainteresowany projektem alabama 4, czy mogli by państwo wysłać mi rysunki szczegółowe na adres lukasz850314@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Tecław Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowany tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie. Pozdrawiam Piotr peterscott@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 19 godzin temu, Gość Piotr Tecław napisał: Witam, jestem zainteresowany tym projektem . Proszę o przesłanie kosztorysu i innych dostępnych materiałów na tym etapie. Pozdrawiam Piotr peterscott@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bartosz Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 Witam, jestem w trakcie budowy domu Alabama 2c, chętnie udzielę kilku porad bo na etapie budowy robię wiele przeróbek. Projekt nie jest doskonały tylko ładnie wygląda no ale wiadomo dla architekta papier wszystko przyjmie. 607 336 958 Cytuj
Gość tomkowicz Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres tomaszkoper@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość tomkowicz napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres tomaszkoper@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość mms Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Witam, kosztorys projektu Alabama IV umieszczony na str z którego jest roku? czy jest na rok 2019? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 49 minut temu, Gość mms napisał: Witam, kosztorys projektu Alabama IV umieszczony na str z którego jest roku? czy jest na rok 2019? Dzień dobry, kosztorysy podane na stronie zostały opracowane w II kwartale 2017 roku. Pozdrawiam. Cytuj
Gość JJnT Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2019 Poproszę o przeslanie szczegolowych materiałów na temat Alabama IV+ kosztorys na adres: mleckor2@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Gość JJnT napisał: Poproszę o przeslanie szczegolowych materiałów na temat Alabama IV+ kosztorys na adres: mleckor2@wp.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość JJnT Napisano 22 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Gość JJnT napisał: Poproszę o przeslanie szczegolowych materiałów na temat Alabama IV+ kosztorys na adres: mleckor2@wp.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Czy mógłbym poprosić o lustrzane odbicie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2019 5 godzin temu, Gość JJnT napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Czy mógłbym poprosić o lustrzane odbicie? Materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2019 Dnia 5.02.2019 o 21:02, Gość Łukasz napisał: Dom już wybudowany, jestem na etapie wykańczania. Też mazowieckie Dzień dobry, czy istnieje możliwość przesłania zdjęć domu chociaż trochę od wewnątrz i zewnątrz? Własnie jesteśmy na etapie budowy, dom już zamknięty teraz czekamy na elektryka. a.oleksak92@gmail.com Cytuj
monika.kusal Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2019 Jesteśmy w trakcie wyboru projektu, czy można prosić o podesłanie więcej zdjęć z zewnątrz? Podaje email: mmonika12348@wp.pl Cytuj
Gość Piotr dolny śląsk Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2019 Witam. Właśnie wchodzę w etap wykończenia. Jakby ktoś chciał poznać koszty do tej pory(skrupulatnie prowadzony plik exel) i zobaczyć parę zdjęć z budowy mogę podesłać. Rzadko tu zaglądam więc proszę zainteresowane osoby o kontakt mailowy: piotrtarasewicz@gmail.com chętnie się podzielę doświadczeniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi