Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, chciałabym zakupić ten projekt gdyż bardzo mi się podoba. Wcześniej jednak chciałabym zapoznać się z dodatkowymi materiałami do tego projektu. Proszę o materiały na adres astefaniak7@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, chciałabym zakupić ten projekt gdyż bardzo mi się podoba. Wcześniej jednak chciałabym zapoznać się z dodatkowymi materiałami do tego projektu. Proszę o materiały na adres astefaniak7@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam, chciałabym zakupić ten projekt gdyż bardzo mi się podoba. Wcześniej jednak chciałabym zapoznać się z dodatkowymi materiałami do tego projektu. Proszę o materiały na adres astefaniak7@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
magemini Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy użyty przy rejestracji. Magda Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy użyty przy rejestracji. Magda Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie dodatkowej dokumentacji do tego projektu na adres Ganusiewicz.m@gmail.com. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie dodatkowej dokumentacji do tego projektu na adres Ganusiewicz.m@gmail.com. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: leszekkruszyk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: leszekkruszyk@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anetta Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: akd@autograf.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: akd@autograf.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Alabama IV, czy mogłbym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: piotr.domanskii@wp.pl . Z góry dziękuje dom wydaje sie byc idealny Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Alabama IV, czy mogłbym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: piotr.domanskii@wp.pl . Z góry dziękuje dom wydaje sie byc idealny Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Damian Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Alabama IV, czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych. Mój adres mail: damiandumle@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Alabama IV, czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych. Mój adres mail: damiandumle@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV lub Alabama III, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: malgimalgi@gmail.com Cytuj
Gość Adrian Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projekty. Z tym ze w warunkach zabudowy mam określony kąt nachylenia od 30 do 40 stopni. Czy jest możliwość adaptacji projektu pod te wytyczne? Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres paulina25.12.1993@vp.pl? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Alabama IV lub Alabama III, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres mailowy: malgimalgi@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres paulina25.12.1993@vp.pl? Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projekty. Z tym ze w warunkach zabudowy mam określony kąt nachylenia od 30 do 40 stopni. Czy jest możliwość adaptacji projektu pod te wytyczne? Pozdrawiam. WItam W ramach adaptacji projektu można oczywiście zmienić kąt nachylenia dachu - nasza Pracownia wystawi zgodę na realizację takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Dzień dobry. Rozważam zakup projektu Alabama IV lub Fabia IX. Czy mogłabym otrzymać szczegółowe rysunki, z wymiarami poszczególnych pomieszczeń, na adres joanna_2@wp.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Dzień dobry. Rozważam zakup projektu Alabama IV lub Fabia IX. Czy mogłabym otrzymać szczegółowe rysunki, z wymiarami poszczególnych pomieszczeń, na adres joanna_2@wp.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały dla domu Alabama IV prześlemy w dniu dzisiejszym. Projekt Fabia IX aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres kasprzak@wwiw.pl? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres kasprzak@wwiw.pl? Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi