Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość eretofonofil
Napisano

Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl

• 2 weeks later...
Gość dorota
Napisano

dzien dobry,

mam pytanie czy istnieje mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 40st (wymagania planu zagospodarowania) bez szkody dla architektury budynku oraz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem adres: dorota.m@vp.pl

pozdrawiam

Napisano

dzien dobry, mam pytanie czy istnieje mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 40st (wymagania planu zagospodarowania) bez szkody dla architektury budynku oraz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem adres: dorota.m@vp.pl pozdrawiam

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
Napisano

Witam,

jestem zainteresowany zakupem tego projektu, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz szczegółowych rysunków (projektów) na adres: marcinwarka@interia.pl. Jaki byłby przybliżony koszt wprowadzenia dwóch zmian w projekcie: 1) przerobienia dachu nad wejściem (analogicznie jak w projekcie Alabama III) oraz powiększenia garderoby oraz toalety (ok. 2 m kw, tj. głównie o prysznic) kosztem łazienki za garderobą.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

jestem zainteresowany zakupem tego projektu, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz szczegółowych rysunków (projektów) na adres: marcinwarka@interia.pl. Jaki byłby przybliżony koszt wprowadzenia dwóch zmian w projekcie: 1) przerobienia dachu nad wejściem (analogicznie jak w projekcie Alabama III) oraz powiększenia garderoby oraz toalety (ok. 2 m kw, tj. głównie o prysznic) kosztem łazienki za garderobą.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

wiadomość została przekierowana do wyceny wprowadzenia zmian. W dniu jutrzejszym otrzyma Pan odpowiedź z materiałami szczegółowymi.

Bardzo proszę o zadawanie pytań dotyczących wyceny bezpośrednio na adres mailowy: info@dobredomy.pl

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl

Gość ale.jasz
Napisano

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz projektu ALABAMA III na adres ale.jasz@wp.pl?

Pozdrawiam serdecznie!

Napisano

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz projektu ALABAMA III na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie!

Witam, dokumentacja techniczna nie jest jeszcze gotowa. Proszę o przypomnienie się w drugiej połowie października. Pozdrawiam.

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres iwonaszuscik@wp.pl.

Proszę również o informację nt kosztu zmiany w projekcie - zależy mi na zadaszonym wejściem - tak jak w Alabama III.

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres iwonaszuscik@wp.pl. Proszę również o informację nt kosztu zmiany w projekcie - zależy mi na zadaszonym wejściem - tak jak w Alabama III.

Projekt Alabama III jest w trakcie opracowywania. Proszę pytać o rysunki szczegółowe początkiem października. Kosztorys powinien być gotowy w ciągu 2-3 tyg. po zakończeniu dokumentacji projektowej. W dniu dzisiejszym na podany adres prześlę rzut z podstawowymi wymiarami. Pozdrawiam

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres malgi@plusnet.pl

• 2 weeks later...
Gość Aleksandra
Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres gina.lin@o2.pl? Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres hawrot.justyna@wp.pl

Napisano

Witam, chciałabym zakupić ten projekt gdyż bardzo mi się podoba. Wcześniej jednak chciałabym zapoznać się z dodatkowymi materiałami do tego projektu. Proszę o materiały na adres astefaniak7@gmail.com

Pozdrawiam