Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość eretofonofil Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość dorota Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 dzien dobry, mam pytanie czy istnieje mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 40st (wymagania planu zagospodarowania) bez szkody dla architektury budynku oraz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem adres: dorota.m@vp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 dzien dobry, mam pytanie czy istnieje mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 40st (wymagania planu zagospodarowania) bez szkody dla architektury budynku oraz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem adres: dorota.m@vp.pl pozdrawiam Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 kto z panstwa zdecydowal sie na budowe tego domu?? prosze o kontakt jemiolomagdalena@interia.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz szczegółowych rysunków (projektów) na adres: marcinwarka@interia.pl. Jaki byłby przybliżony koszt wprowadzenia dwóch zmian w projekcie: 1) przerobienia dachu nad wejściem (analogicznie jak w projekcie Alabama III) oraz powiększenia garderoby oraz toalety (ok. 2 m kw, tj. głównie o prysznic) kosztem łazienki za garderobą. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz szczegółowych rysunków (projektów) na adres: marcinwarka@interia.pl. Jaki byłby przybliżony koszt wprowadzenia dwóch zmian w projekcie: 1) przerobienia dachu nad wejściem (analogicznie jak w projekcie Alabama III) oraz powiększenia garderoby oraz toalety (ok. 2 m kw, tj. głównie o prysznic) kosztem łazienki za garderobą. Pozdrawiam Dzień dobry, wiadomość została przekierowana do wyceny wprowadzenia zmian. W dniu jutrzejszym otrzyma Pan odpowiedź z materiałami szczegółowymi. Bardzo proszę o zadawanie pytań dotyczących wyceny bezpośrednio na adres mailowy: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Klaudia Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres dzieciecagarderobka@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ale.jasz Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz projektu ALABAMA III na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz projektu ALABAMA III na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie! Witam, dokumentacja techniczna nie jest jeszcze gotowa. Proszę o przypomnienie się w drugiej połowie października. Pozdrawiam. Cytuj
Gość IWONA Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres iwonaszuscik@wp.pl. Proszę również o informację nt kosztu zmiany w projekcie - zależy mi na zadaszonym wejściem - tak jak w Alabama III. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres iwonaszuscik@wp.pl. Proszę również o informację nt kosztu zmiany w projekcie - zależy mi na zadaszonym wejściem - tak jak w Alabama III. Projekt Alabama III jest w trakcie opracowywania. Proszę pytać o rysunki szczegółowe początkiem października. Kosztorys powinien być gotowy w ciągu 2-3 tyg. po zakończeniu dokumentacji projektowej. W dniu dzisiejszym na podany adres prześlę rzut z podstawowymi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres malgi@plusnet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres malgi@plusnet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres ale.jasz@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gina lin Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres gina.lin@o2.pl? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres gina.lin@o2.pl? Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres hawrot.justyna@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres hawrot.justyna@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, chciałabym zakupić ten projekt gdyż bardzo mi się podoba. Wcześniej jednak chciałabym zapoznać się z dodatkowymi materiałami do tego projektu. Proszę o materiały na adres astefaniak7@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi