Gość Norbert Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany projektem domu Hermiona nowa 2,proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres e mail rekowski.norbert@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany projektem domu Hermiona nowa 2,proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres e mail rekowski.norbert@wp.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczacych projektu domu Hermiona Nowa II z garazem dwustanowiskowym na adres mailowy miezin_ewelina@interia.pl dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczacych projektu domu Hermiona Nowa II z garazem dwustanowiskowym na adres mailowy miezin_ewelina@interia.pl dziękuje. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Fabian Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam! Czy jest możliwość zmiany w projekcie pomieszczenia gospodarczego (kotłownia), do wymiaru garażu? Druga sprawa, czy zmiana stropu z żelbetowego na gęsto żebrowy wymaga zmian w projekcie? Dziękuję za odpowiedź. fabiosw@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Witam! Czy jest możliwość zmiany w projekcie pomieszczenia gospodarczego (kotłownia), do wymiaru garażu? Druga sprawa, czy zmiana stropu z żelbetowego na gęsto żebrowy wymaga zmian w projekcie? Dziękuję za odpowiedź. fabiosw@wp.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość awnek Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail wnekadam@wp.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail wnekadam@wp.pl Dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzes Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2017 Witam Państwa dołączam sie do pozostałych z działu forum i uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów kosztorys i zestawienie materiałów dot. projektu domu HERMIONA NOWA II z garażem dwustanowiskowym.Z góry Państwu dziękuje mój mail grzegorz.pietryk@wp.pl. Pozdrawiam Grzegorz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2017 Witam Państwa dołączam sie do pozostałych z działu forum i uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów kosztorys i zestawienie materiałów dot. projektu domu HERMIONA NOWA II z garażem dwustanowiskowym.Z góry Państwu dziękuje mój mail grzegorz.pietryk@wp.pl. Pozdrawiam Grzegorz. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail joanna.kilimon@wp.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail joanna.kilimon@wp.pl Dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem hermiona nova II. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów i rzutów na mail: ewelina.berdynska@wp.pl . Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem hermiona nova II. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów i rzutów na mail: ewelina.berdynska@wp.pl . Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Hermiona Nowa II, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz materiałów bezpłatnych dotyczących projektu na adres mailowy m.dawidd@wp.pl. Chciałabym również dokonać zmian w projekcie aby pasował do działki o wym. 21x43. W związku z powyższym czy istnieje możliwość zmniejszenia powierzchni garażu a zarazem powiększenia pom. gosp. do powierzchni garażu? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Monika Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Hermiona Nowa II, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz materiałów bezpłatnych dotyczących projektu na adres mailowy m.dawidd@wp.pl. Chciałabym również dokonać zmian w projekcie aby pasował do działki o wym. 21x43. W związku z powyższym czy istnieje możliwość zmniejszenia powierzchni garażu a zarazem powiększenia pom. gosp. do powierzchni garażu? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Monika Witam, materiały szczegółowe prześlemy w dniu dzisiejszym. Aby dom zmieścił się na działce należałoby zwężyć budynek garażu o 1,8 m. Ściana zewn. garażu wyrównałaby się wtedy ze ścianą zewn. pom. gosp, więc nie będzie możliwości jego powiększenia. Jeśli zależy Pani na powiększeniu pom. gosp. sugeruję zwężyć budynek garażu o 0,8 m i usunąć okna ze ściany bocznej budynku lub wypełnić otwory okienne luksferami. W takiej sytuacji można postawić budynek w odległości 3m od granicy działki. W konsekwencji poszerzenia pom. gosp. konieczne będzie wydłużenie fragmentu okapu nad tym pomieszczeniem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail mkarolkiewicz@interia.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail mkarolkiewicz@interia.pl Dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail partyka_tomi@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych kosztorysów oraz zestawień materiałów dot. projektu domu Hermiona Nowa II z garażem dwustanowiskowym - na mail partyka_tomi@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Jestem zainteresowana tym projektem ale czy jest szansa projektu z piwnicą.? Proszę o szczegółowe informacje na adres maila. dominikapapinigus@wp.pl , dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Jestem zainteresowana tym projektem ale czy jest szansa projektu z piwnicą.? Proszę o szczegółowe informacje na adres maila. dominikapapinigus@wp.pl , dziękuje. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Florczak Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres marta.florczak@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres marta.florczak@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Hermiona Nowa II . Jak moi przedmówcy chciałbym wyrównać pomieszczenie gospodarcze z garażem. Czy jest możliwość poszerzenia kuchni i salonu ( poprzez przesunięcie ściany zewnętrznej o np. 1 m oraz "wyprostowanie" narożnika salonu )? oraz czy jest możliwe podniesienie ścianki kolankowej o 20 - 30cm ? Moj mail : danny87@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi