Gość Joanna Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 Jesteśmy z mężem na etapie wyboru projektu i na 90% zdecydowani jesteśmy na projekt Antares. Bardzo nam zależy na zobaczeniu tego domu na żywo. Czy byłaby możliwość obejrzenia go u Państwa?. Myślę, że nie zajmiemy Państwu więcej niż pół godzinki. Z góry dziękuję i czekam na szybką odpowiedź. wozniak.yoanna@gmail.com Cytuj
Gość Kamil Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2016 Witam Jeśli chciał by ktoś podzielić się zdjęciami wybudowanego domu będę bardzo wdzięczny doa@onet.eu Cytuj
Gość Sebastian i Agnieszka Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 My właśnie zakupiliśmy projekt Antares, zaczynamy budowę :-) pod Warszawą :-) Cytuj
Gość agnieszka Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2016 My właśnie zakupiliśmy projekt Antares, zaczynamy budowę :-) pod Warszawą :-) Witam czy jest możliwość zobaczenia domku bardzo proszę o wiadomość zwrotną .agarasinska1@wp.pl Cytuj
Gość Seba Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2016 Całkiem przypadkiem znaleźliśmy Antaresa w Choszcznie (Zachodniopomorskie) . Wygląda przepięknie. . Cytuj
Gość Aga i Seba Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2016 My właśnie zakupiliśmy projekt Antares, zaczynamy budowę :-) pod Warszawą :-) Witam czy jest możliwość zobaczenia domku bardzo proszę o wiadomość zwrotną .agarasinska1@wp.pl Witam,My dopiero odebraliśmy dzisiaj pozwolenie na budowę, na pewno bedziemy się dzielić z Wami Naszą budową . Ale podeślę Pani coś na meila.PozdrawiamyAgnieszka i Sebastian Cytuj
Gość Mariusz Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2016 My właśnie zakupiliśmy projekt Antares, zaczynamy budowę :-) pod Warszawą :-) Witam. Byłaby możliwość podjechania do Państwa i obejrzenia placu budowy?Kupiłem projekt Antares i teraz robimy małe zmiany. Też jestem z okolic Warszawy. Proszę o kontakt mailowy geojaszczuk@gmail.com.Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylvo i Magda Napisano 23 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2016 Witam. U nas dach montują i robi się naprawdę ładny. Nasz Antares buduje sie Tarnobrzegu. Jak ktoś w pobliżu to zapraszamy. Cytuj
Gość Bartek Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2016 A My budujemy w Kozienicach. Jesteśmy na etapie stropu. Za 2 tyg zaczynamy dach i mam nadzieję że dom nabierze kształtów. Cytuj
Gość Mariusz Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji Gdzie Państwo mieszkają? czy byłaby możliwość obejrzenia Państwa domu? proszę o wiadomość na mail geojaszczuk@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka i Sebastian Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2016 Witamy wszystkich, Zaczynamy w przyszłym tygodniu lać fundamenty. Jeżeli kogoś interesuje ten etap budowy to zapraszamy w okolice Grodziska Mazowieckiego. Szczegóły kontaktu na meil: agnieszkabartus@wp.pl Agnieszka i Sebastian Cytuj
Gość Agnieszka i Sebastian Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2016 Witam Pani Aniu, Czy mogę również poprosić o zdjęcia - będę bardzo wdzięczna. agnieszkabartus@wp.pl Agnieszka i Sebastian Cytuj
Gość kamil Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam serdecznie Czy ktoś z Państwa wybudował Antaresa z poddaszem użytkowym? Bardzo proszę o wysłanie mi każdych zdjęć jakie ktoś z Państwa posiada czy to z budowy czy już skończonego domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam erick27@op.pl Cytuj
Gość Aga i Seba Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Zapraszamy na naszego Bloga na FB : https://www.facebook.com/budujemyantaresa/ Pozdrawiamy Agnieszka i Sebastian Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Witam, My dopiero odebraliśmy dzisiaj pozwolenie na budowę, na pewno bedziemy się dzielić z Wami Naszą budową . Ale podeślę Pani coś na meila. Pozdrawiamy Agnieszka i Sebastian https://www.facebook.com/budujemyantaresa/ - zapraszamy Cytuj
Gość Marta Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam, zdecyzdowaliśmy się w 99% projekt Antares. Czy macie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji? najbardziej zależy mi na zobaczeniu jak wygląda andresola? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam, zdecyzdowaliśmy się w 99% projekt Antares. Czy macie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji? najbardziej zależy mi na zobaczeniu jak wygląda andresola? Witam, nie posiadamy zdjęć z realizacji. Może któryś z Inwestorów podzieli się dokumentacją fotograficzną. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Seba i Aga Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam, nie posiadamy zdjęć z realizacji. Może któryś z Inwestorów podzieli się dokumentacją fotograficzną. Pozdrawiam. zapraszamy na FaceBooka, : Budujemy Antaresa Cytuj
Gość antares Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 witam. jak moge skontaktowac sie z panstwem co buduja antares Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi