Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2014 ciekawe jaki jest koszt takiego domku ??? nie orientuje sie nikt? Witam Z przygotowaną przez firmę kosztorysową na podstawie dokumentacji projektowej wyceną, można się zapoznać pod adresem https://www.dobredomy.pl/kosztorysy Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukas Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2014 Witam Pani Aniu chciałbym zobaczyć dom Antares na żywo. Jestem z okolic Lublina czy może mi Pani pomóc. Mój nr tel to 515-194-191 Bardzo proszę. Cytuj
Gość Go Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2014 ciekawe jaki jest koszt takiego domku ??? nie orientuje sie nikt? Cytuj
Gość B. Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2014 ciekawe jaki jest koszt takiego domku ??? nie orientuje sie nikt? Witam,w tamtym roku 2013 w grudniu skończyłem stan surowy zamknięty. Wyszło mi 298.000 PLN.Przez zimę zrobiłem elektrykę: całość z robocizną: 14.000 PLN.W tym roku już tynki zacząłem: tynki wyją 23.000 PLN, wylewka podłogi z materiałem docieplającym podłogę 25.000 PLN i tak dalej i dalej . Planuję się wyrobić w 600.000. Cytuj
Gość Mary Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2014 ciekawe jaki jest koszt takiego domku ??? nie orientuje sie nikt?Witam, w tamtym roku 2013 w grudniu skończyłem stan surowy zamknięty. Wyszło mi 298.000 PLN. Przez zimę zrobiłem elektrykę: całość z robocizną: 14.000 PLN. W tym roku już tynki zacząłem: tynki wyją 23.000 PLN, wylewka podłogi z materiałem docieplającym podłogę 25.000 PLN i tak dalej i dalej . Planuję się wyrobić w 600.000. Dzień dobry B., jeśli mogę zapytać - budowa odbywa się metodą gospodarczą, czy korzystasz z firm ? Czy do projekty wprowadzane były jakieś zmiany, czy wszystko realizujesz zgodnie z projektem ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2014 cos tu koledze wyszly kosmiczne koszta,chyba ze dom w Warszawie jest stawiany:) Cytuj
Gość Ania Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2014 Może ktoś wie jak dodawać zdjęcia mogłabym coś wrzucić z budowy ale nie umiem. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2014 Może ktoś wie jak dodawać zdjęcia mogłabym coś wrzucić z budowy ale nie umiem. Witam Aby dodać zdjęcia należy dokonując wpisu skorzystać z szarego przycisku "więcej opcji" (w prawym dolnym rogu). Wówczas pod okienkiem wpisu pojawi się opcja "dodaj pliki" i tutaj dodajemy zdjęcia. Gdyby Pani miała jakieś problemy - proszę dać znać. Postaram się pomóc. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2014 Nie pojawia się dodaj pliki tylko dodaj odpowiedź i podgląd posta pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2014 Nie pojawia się dodaj pliki tylko dodaj odpowiedź i podgląd posta pozdrawiam Witam ponownie Zapomniałam dodać najważniejsze - jako "gość" nie można dodawać zdjęć. Trzeba się zalogować i założyć konto na forum - wtedy będzie działało dodawanie zdjęć tak jak opisałam powyżej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2014 Nie pojawia się dodaj pliki tylko dodaj odpowiedź i podgląd posta pozdrawiam Witam ponownie Zapomniałam dodać najważniejsze - jako "gość" nie można dodawać zdjęć. Trzeba się zalogować i założyć konto na forum - wtedy będzie działało dodawanie zdjęć tak jak opisałam powyżej. Pozdrawiam Zarejestrowałam się ale nie przychodzi nic na moją pocztę czy długo trzeba czekać na aktywację Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2014 Zarejestrowałam się ale nie przychodzi nic na moją pocztę czy długo trzeba czekać na aktywację Witam ponownie Mail potwierdzający założenie konta na forum z linkiem aktywacyjnym przychodzi od razu na wskazany w rejestracji adres mailowy. Może popełniła Pani jakąś literówkę wpisując swój adres mailowy? Pozdrawiam Cytuj
ania12 Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2014 Witam chyba nie uda mi się dołożyć zdjęć albo ja jestem mało rozgarnięta albo to nie jest takie łatwe mam zdjęcia z telefonu i jak chcę dołożyć plik ze zdjęciem to pokazuje mi że plik jest za duży jak zmiwnić ustawienia wielkości to są pojedyńcze zdjęcia pozdrawiam i poraz ostatni proszę o pomoc jak się nie uda to koniec prób. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2014 Witam chyba nie uda mi się dołożyć zdjęć albo ja jestem mało rozgarnięta albo to nie jest takie łatwe mam zdjęcia z telefonu i jak chcę dołożyć plik ze zdjęciem to pokazuje mi że plik jest za duży jak zmiwnić ustawienia wielkości to są pojedyńcze zdjęcia pozdrawiam i poraz ostatni proszę o pomoc jak się nie uda to koniec prób. Witam ponowie Maksymalny rozmiar jednego zdjęcia, jakie może Pani załączyć na forum to 32MB - to bardzo dużo. Jeśli jednak Pani zdjęcia mają większy rozmiar - konieczne będzie ich zmniejszenie w dowolnym programie graficznym na komputerze. Ewentualnie proszę je podesłać na adres mailowy projekty@dobredomy.pl - my umieścimy je na forum w Pani imieniu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zenek Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2014 cos tu koledze wyszly kosmiczne koszta,chyba ze dom w Warszawie jest stawiany:) Ja też zacząłem budować ten dom. Nie wprowadzaliśmy większych zmian. Na razie stoją ściany, czekamy na ekipę od stropu i dachu. I koszty na które się Kolega powołuje wcale nie wydają mi się kosmiczne. Chociaż mam nadzieję zakończyć stan surowy trochę niższą sumą. Czas pokaże czy się uda. To po prostu nie jest tani dom. Mocno zróżnicowana bryła, duży i urozmaicony dach, dużo okien, do tego dom parterowy... No i zaprojektowany też jest solidnie. Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2014 Ania12 prosimy o zdjęcia :0 a w zasadzie każdego kto już buduje chociażby fundamenty Cytuj
Gość Ania Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2014 Zenek koniecznie zamieść zdjęcia wszyscy czekają ! pozdrowienia Cytuj
Gość Ania Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2014 cos tu koledze wyszly kosmiczne koszta,chyba ze dom w Warszawie jest stawiany:) Ja też zacząłem budować ten dom. Nie wprowadzaliśmy większych zmian. Na razie stoją ściany, czekamy na ekipę od stropu i dachu. I koszty na które się Kolega powołuje wcale nie wydają mi się kosmiczne. Chociaż mam nadzieję zakończyć stan surowy trochę niższą sumą. Czas pokaże czy się uda. To po prostu nie jest tani dom. Mocno zróżnicowana bryła, duży i urozmaicony dach, dużo okien, do tego dom parterowy... No i zaprojektowany też jest solidnie. Zenek prosimy o zdjęcia obecnego stanu i każdego kolejnego etapu :)pozdr Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2014 Dodałam zdjęcia ale chyba jest coś nie tak bo się nie pojawiły na forum proszę o pomoc Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2014 Dodałam zdjęcia ale chyba jest coś nie tak bo się nie pojawiły na forum proszę o pomoc Zdjęcia są - zachęcamy do dodawania kolejnych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2014 DSC_0428-003.JPG Aniu super dziekujemy i czekamy, czekamy na więcej - może strona z tarasem myślę, że taka stała kronika budowy, zdjęcia, pomysły i uwagi to fajny pomysł Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2014 DSC_0428-003.JPG Aniu super dziekujemy i czekamy, czekamy na więcej - może strona z tarasem myślę, że taka stała kronika budowy, zdjęcia, pomysły i uwagi to fajny pomysł Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 Aniu, czy Twoj dom juz powstal? w jakiej czesci Polski go budujecie? czy bedzie mozliwe zobaczyc go na zywo? pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi