Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Antares na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2012 Witam. Czy ktoś już może wybudował i zna realne koszty Antaresa?? bo mocno się zastanawiam nad tym projektem ale nie wiem czy nie porywam się z motyką na księzyc Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2012 Proszę, niech ktoś w końcu umieści jakieś zdjęcia tej pięknej rezydencji :)Pozdrawiam"Zniecierpliwiona" Cytuj
Gość aga Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2012 Witam. Bardzo jestem ciekawa salonu w tym domu ,czy ktoś może umieścić zdjęcia.Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2012 Witam, czy można zobaczyc projekt Antares w 3D? Cytuj
Gość Mateusz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2012 Witam serdecznie. Czy mógłby ktoś zamieścić rzuty poddasza tego projektu w przypadku jego adaptacji? Poza tym zachęcam do dodawania zdjęć z realizacji! Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam serdecznie. Czy mógłby ktoś zamieścić rzuty poddasza tego projektu w przypadku jego adaptacji? Poza tym zachęcam do dodawania zdjęć z realizacji! Witam Proszę o podanie adresu mailowego lub kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlę zaproponowane przez nas rozwiązania poddasza dla domu Antares. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2012 Nie psujcie projektu przeróbkami bo jest d o s k o n a ł y. Mieszkamy od 2 miesięcy i gdybym miał budowac drugi raz to byłby Antares. Gabinecik jest akurat, ale jak go pomniejszysz nie będzie dobrze. Pomieszczenie gospodarcze jest tak duże i ustawne, że zmieściliśmy tam dwie pakowne szafki na zapasy. Jedyne zmiany jakie wprowadziliśmy to likwidacja ściany między kuchnią a jadalnią i likwidacja ściany dzielącej salon od korytarza. To był strzał w dzieisiątkę! Budujcie Antaresa. Cytuj
Gość marta Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2012 Widzę, że parę osób już jest po budowie tego domu. Może ktoś zamieści zdjęcia? Czy ten dom naprawdę z zewnątrz wygląda tak fajnie jak na etapie projektu? Ciekawość mnie zżera. Cytuj
Gość Kasia Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2013 Nie psujcie projektu przeróbkami bo jest d o s k o n a ł y. Mieszkamy od 2 miesięcy i gdybym miał budowac drugi raz to byłby Antares. Gabinecik jest akurat, ale jak go pomniejszysz nie będzie dobrze. Pomieszczenie gospodarcze jest tak duże i ustawne, że zmieściliśmy tam dwie pakowne szafki na zapasy. Jedyne zmiany jakie wprowadziliśmy to likwidacja ściany między kuchnią a jadalnią i likwidacja ściany dzielącej salon od korytarza. To był strzał w dzieisiątkę! Budujcie Antaresa. :D/> Witam! Też przymierzam się do budowy tego domku w świętokrzyskiem. Bardzo chciałabym zobaczyć go w realu. Jak wygląda ta pustka nad salonem? Mam jeszcze inne pytania do Mirka i innych, którzy wybudowali lub budują ten dom. Projekt wydaje się tak fantastyczny, jak żaden inny - a obejrzałam bardzo wiele. Liczę, na odpowiedź. Kasia Cytuj
Gość Bartek Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2013 Witam serdecznie, mam gorącą prośbę o załączenie zdjęć z realizacji tego projektu oraz opisanie kolejnych etapów budowy i przedstawienie realnych kosztów tej inwestycji bo te zaprezentowane na stronie projtu wydają się być lekko zawyżone. pozdrawiam Wszystkich! Cytuj
Gość Arlenka Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2013 Nie psujcie projektu przeróbkami bo jest d o s k o n a ł y. Mieszkamy od 2 miesięcy i gdybym miał budowac drugi raz to byłby Antares. Gabinecik jest akurat, ale jak go pomniejszysz nie będzie dobrze. Pomieszczenie gospodarcze jest tak duże i ustawne, że zmieściliśmy tam dwie pakowne szafki na zapasy. Jedyne zmiany jakie wprowadziliśmy to likwidacja ściany między kuchnią a jadalnią i likwidacja ściany dzielącej salon od korytarza. To był strzał w dzieisiątkę! Budujcie Antaresa. :D/> Witaj Mirku, Ja muszę jeszcze poczekać chwilkę z budową domu, ale na 99,9 % będzie to antares. Zamieść proszę zdjęcia, albo przeslij na maila: marlenaweder@interia.pl. Z góry bardzo bardzo dziękuję i pozdrawiam, Daj znać (jeżeli możesz)gdzie wybudowałeś dom - Ja jestem z Wrocławia. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2013 Nie psujcie projektu przeróbkami bo jest d o s k o n a ł y. Mieszkamy od 2 miesięcy i gdybym miał budowac drugi raz to byłby Antares. Gabinecik jest akurat, ale jak go pomniejszysz nie będzie dobrze. Pomieszczenie gospodarcze jest tak duże i ustawne, że zmieściliśmy tam dwie pakowne szafki na zapasy. Jedyne zmiany jakie wprowadziliśmy to likwidacja ściany między kuchnią a jadalnią i likwidacja ściany dzielącej salon od korytarza. To był strzał w dzieisiątkę! Budujcie Antaresa. :D/> Cytuj
Gość Ania Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2013 Mirek dlaczego nikogo nie słuchasz tyle ludzi prosi cię o zdjęcia ja także chętnie bym je zobaczyła bo przymierzamy się do kupna projektu pozdrawiam i czekam na zdjęcia Ania Cytuj
Gość Arlenka Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2013 Tomaszu prześlij proszę zdjęcia. Jeżeli nie chcesz na forum to chociaż na priva albo podaj stronę internetową z galerią. Bardzo proszę - marlena (marlenaweder@interia.pl). Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Mirek Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2013 Mirek dlaczego nikogo nie słuchasz tyle ludzi prosi cię o zdjęcia ja także chętnie bym je zobaczyła bo przymierzamy się do kupna projektu pozdrawiam i czekam na zdjęcia Ania MocneTo nie tak, że nie słucham. Jak już wybudujecie swoje domki, też nie będziecie siedzieć na forum ... tylko przy kominku. Zaraz postaram się coś wkleić Cytuj
Gość Mirek Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2013 Pojawił się problem bo nie udaje mi się tu wstawić zdjęć. Arlenka, zdjęcia poszły na maila. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2013 W takim razie bardzo prosimy o wrzucenie tych zdjęć na jakiś serwer, na przykład picasweb albo imageshack i wstawienie linku na forum Cytuj
Gość Zenek Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2013 Witam, Ja też myślę o tym projekcie. Ciekawy jestem, czy wprowadzaliście jakieś zmiany dla poprawy jego energooszczędności. Na stronie da się go wyszukać w kategorii domów energooszczędnych, ale z tego co się dowiedziałem aktualna wersja nie jest ponadprzeciętnie energooszczędna, a tylko nadaje się do adaptacji na dom energooszczędny. No i bardzo chciałbym zobaczyć jego prawdziwe zdjęcia. Mam prośbę, szczególnie do Mirka, o udostępnienie zdjęć. Chociaż pewnie Mirek nieprędko tu znowu zajrzy, więc może Arlenka mogłaby udostępnić...(tylko za zgodą Mirka oczywiście)? Będę wdzięczny. Może być na maila: zed07@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Arlenka Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2013 Pojawił się problem bo nie udaje mi się tu wstawić zdjęć. Arlenka, zdjęcia poszły na maila. :)/> Wielkie dzięki za zdjęcia Mirku. Już nie mogę doczekać się budowy.Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Arlenka Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2013 U mnie widać same linki a zdjęcia widac tylko wtedy gdy dam napisz (wówczas jak przejdę scrollem w dół to widzę). A Wy? Arlenka Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2013 U mnie widać same linki a zdjęcia widac tylko wtedy gdy dam napisz (wówczas jak przejdę scrollem w dół to widzę). A Wy? Arlenka Witam Udało mi się poprawić tak, żeby zdjęcia były widoczne. Teraz chyba powinno być OK Pozdrawiam Cytuj
Gość Arlenka Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2013 Dziękujęmy Panu redaktorowi/Pani Redaktor za pomoc. Radość wszystkich forumowiczów bezcenna. Ale gdzieś zniknęła I część zdjęć. Pozdrawiam, Arlenka Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2013 Dziękujęmy Panu redaktorowi/Pani Redaktor za pomoc. Radość wszystkich forumowiczów bezcenna. Ale gdzieś zniknęła I część zdjęć. Pozdrawiam, Arlenka Witam ponownie Niestety pierwsza częśc do mnie nie dotarła - pojawiło się tylko to, co jest widoczne powyżej. Proszę więc o ponowne jej umieszczenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arlenka Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2013 Zdjecia cz I Nr 1 Nr 2 Nr 3 Nr 4 Nr 5 Nr 6 Nr 7 Nr 8 Nr 9 Postanowiłam nadać numery co ułatwi komentowanie zdjęć potem ;)/>/>/>/>/>/> Pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi