Gość Agnieszka Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Witam ,czy ktoś już buduje ten dom ? Cytuj
Gość Robert Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 Witam ,czy ktoś już buduje ten dom ? tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Cytuj
Gość Mateusz J. Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 Witam, czy mogę prosić o szczegółowe rysunki do tego projektu? e-mail: jarma@autograf.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 6 godzin temu, Gość Mateusz J. napisał: Witam, czy mogę prosić o szczegółowe rysunki do tego projektu? e-mail: jarma@autograf.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2018 Witam, czy ja też mogę prosić o szczegółowe rysunki do tego projektu? e-mail: ddw@poczta.fm 1. Czy nad jadalnią jest pustka? Pytam bo na rzucie piętra jest puste miejsce. 2. Jeśli to pustka czy możliwa jest wersja z dodaniem w tym miejscu pomieszczenia? 3. Czy możliwe jest uproszczenie dachu do takiego jak np. w proj. Honorata II ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 W dniu 11.08.2018 o 15:46, Gość Dawid napisał: Witam, czy ja też mogę prosić o szczegółowe rysunki do tego projektu? e-mail: ddw@poczta.fm 1. Czy nad jadalnią jest pustka? Pytam bo na rzucie piętra jest puste miejsce. 2. Jeśli to pustka czy możliwa jest wersja z dodaniem w tym miejscu pomieszczenia? 3. Czy możliwe jest uproszczenie dachu do takiego jak np. w proj. Honorata II ? Dzień dobry, Oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe. Tak, nad jadalnią znajduje się pustka. Na etapie adaptacji projektu do działki można wprowadzić zmianę: zaprojektować w tym miejscu strop, aby powstała dodatkowa przestrzeń na pomieszczenie na piętrze budynku. W budynku Honorata II występują tarasy na parterem, nie ma wysunięcia w postaci zadaszenia nad tarasem, a obrys budynku na piętrze jest zbliżony do prostokąta. Jeśli bardziej odpowiada Panu charakter budynku Honorata II, sugeruję wybrać ten projekt i ewentualnie do niego wprowadzić zmiany. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail bonkowski_m@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail bonkowski_m@wp.pl. Dziękuję Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Kostrzewiak Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2018 W dniu 20.07.2018 o 22:46, Gość Robert napisał: tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Dzień dobry, a istniała by możliwość obejrzenia Pana realizacji? Mieszkam niedaleko. Jeżeli tak to prosił bym o kontakt na prv: kostrzewiak@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 Witam. Czy jest możliwość otrzymania kosztorysu szczegółowego tego projektu? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 21 minut temu, Gość Dominika napisał: Witam. Czy jest możliwość otrzymania kosztorysu szczegółowego tego projektu? Pozdrawiam Dzień dobry, udostępniamy tylko zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty (nieodpłatnie), natomiast kosztorysy są dodatkowo płatne. Na naszej stronie internetowej w zakładce sklep jest pełny opis co zawierają poszczególne kosztorysy wraz z cenami, Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2018 Witam czy można zbudować antresolą na piętrze i zrobić pomieszczenie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 W dniu 1.09.2018 o 10:04, Gość Dominika napisał: Witam czy można zbudować antresolą na piętrze i zrobić pomieszczenie? Witam Tak, można zabudować antresolę. Wówczas zostanie stworzona przestrzeń dla nowego pomieszczenia na piętrze. pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2018 W dniu 20.07.2018 o 22:46, Gość Robert napisał: tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Dzień dobry, a istniała by możliwość obejrzenia Pana realizacji? Mieszkam niedaleko. Jeżeli tak to prosił bym o kontakt na prv: kostrzewiak@gmail.com Pozdrawiam Dzien dobry, Ja również jestem zaintersowana obejrzeniem Państwa domu. Jeśli jest taka możliwośc bardzo proszę o kontakt : apg@onet.pl. Dziękuję, Pozdrawiam Cytuj
Gość Jola Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 W dniu 20.07.2018 o 22:46, Gość Robert napisał: tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Dzień dobry, a istniała by możliwość obejrzenia Pana realizacji? Mieszkam niedaleko. Jeżeli tak to prosił bym o kontakt na prv: kostrzewiak@gmail.com Pozdrawiam Dzien dobry, Ja również jestem zaintersowana obejrzeniem Państwa domu. Jeśli jest taka możliwośc bardzo proszę o kontakt : apg@onet.pl. Dziękuję, Pozdrawiam Witam, zastanawiamy się nad budową takiego domu, nasz obecny nie do końca jest funkcjonalny. Przy kolejnym domu, chcielibyśmy uniknąć błędów. Czy można się z Panem skontaktować w kwestii paru pytań? Pozdrawiam. Cytuj
Gość Darek Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2018 Dzień dobry, Proszę o informację, czy jest możliwa realizacja tego projektu ( z ewentualnymi adaptacjami) w technologii szkieletowej. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2018 4 minuty temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry, Proszę o informację, czy jest możliwa realizacja tego projektu ( z ewentualnymi adaptacjami) w technologii szkieletowej. pozdrawiam Dzień dobry, Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. Rozwiązania technologiczne często różnią się od siebie w zależności wykonawcy. Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości. Pozdrawiam Cytuj
Gość robert Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2018 kontakt dla Joli 509845843 Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2018 W dniu 20.07.2018 o 22:46, Gość Robert napisał: tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Dzień dobry, a istniała by możliwość obejrzenia Pana realizacji? Mieszkam niedaleko. Jeżeli tak to prosił bym o kontakt na prv: kostrzewiak@gmail.com Pozdrawiam Dzien dobry, Ja również jestem zaintersowana obejrzeniem Państwa domu. Jeśli jest taka możliwośc bardzo proszę o kontakt : apg@onet.pl. Dziękuję, Pozdrawiam Witam. Czy mogą Państwo podesłać zdjęcia swojego domu na maila: skj.omnibus@gmail.com ? Z góry dziękuję Cytuj
Gość wintom Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail wintom@o2.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość wintom napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail wintom@o2.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, dzisiaj prześlemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj
Gość wintom Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2018 W dniu 20.07.2018 o 22:46, Gość Robert napisał: tak budujemy taki dom w okolicach Mińska Mazowieckiego mamy prawie stan zamknięty Dzień dobry, a istniała by możliwość obejrzenia Pana realizacji? Mieszkam niedaleko. Jeżeli tak to prosił bym o kontakt na prv: kostrzewiak@gmail.com Pozdrawiam Dzien dobry, Ja również jestem zaintersowana obejrzeniem Państwa domu. Jeśli jest taka możliwośc bardzo proszę o kontakt : apg@onet.pl. Dziękuję, Pozdrawiam Witam. Czy mogą Państwo podesłać zdjęcia swojego domu na maila: skj.omnibus@gmail.com ? Z góry dziękuję Dzień Dobry. Czy mogą Państwo przesłać zdjęcia budowanego domu na maila wintom@o2.pl ?? Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Adrian Napisano 23 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail adrianflorczak@interia.eu. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2018 6 godzin temu, Gość Adrian napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 na adres e-mail adrianflorczak@interia.eu. Z góry dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży 2 oraz Pompejusz 2 na adres kujak85@gmail.com. Z góry dziękuje. PS. Kiedy można liczyć na wizualizację Pompejusza 2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi