Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 13 godzin temu, Gość Oksana napisał: Dzień dobry, czy mogłabym poprosić również o szczegółowe rysunki budynku oraz kosztorys projektu Talita? E-mail: will1606@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2020 O to moja realizacja projektu Talita Cytuj
Gość Sebastian Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2020 Witam. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami pomieszczeń i kosztorysu na adres sebasurma@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 14 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Witam. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami pomieszczeń i kosztorysu na adres sebasurma@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 2 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2020 Dnia 26.05.2020 o 14:11, Gość Jacek napisał: O to moja realizacja projektu Talita Witam. Gdzie się Pan buduje? Czy mógłby Pan podesłać więcej zdjęć? Interesuje mnie jak wygląda dom z przodu. Podaje maila: mmonika12348@wp.pl Cytuj
Gość Magda Napisano 9 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2020 Dnia 8.05.2019 o 09:40, Gość Jaco napisał: Witam realizuje budowę domu talita chętni po zdjęcia budynku na stan surowy zamknięty proszę pisać. Witam, czy mogłabym prosić zdjęcia z realizacji domu ? Na adres magda.pruchnicka@onet.pl Cytuj
Monika M. Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2020 Dzień dobry, Czy ja również mogę prosić o zdjęcia z realizacji domu i ewentualne koszty?:) mój mail: monika.motyka67@gmail.com Pozdrawiam Monika M. Cytuj
Gość Lukasz Napisano 25 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2020 Witam czy moglbym prosic o zestawienie materialow i szczegolowych rysunkow projektu Talita na lukasz11011@interia.pl z gory dziekuje !! Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2020 10 godzin temu, Gość Lukasz napisał: Witam czy moglbym prosic o zestawienie materialow i szczegolowych rysunkow projektu Talita na lukasz11011@interia.pl z gory dziekuje !! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kosztorys Napisano 26 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2020 Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorys u na Ewelinka 97@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2020 14 godzin temu, Gość Kosztorys napisał: Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorys u na Ewelinka 97@onet.eu Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Ka Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Talita. Proszę o przesłanie zestawu kosztorysowego oraz wizualizację wnatrza (zdjęcia, projekty). Czy możliwe są ewentualne zmiany w projekcie, jeśli tak to jakie i którym etapie (adaptacja projektu czy przed nabyciem). Warunki Zabudowy wskazują na konieczność położenia kalenicy równolegle do drogi dojazdowej. Jak u Państwa określone jest jej położenie. Pytanie jest dla mnie istotne z uwagi na zgodność z WZ w kontekście uzyskania pozwolenia na budowę. Dziękuję. Cytuj
Gość Tomasz Ka Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2020 W uzupełnieniu do powyższego przesyłam adres mailowy kalinowski.lodz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2020 12 godzin temu, Gość Tomasz Ka napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Talita. Proszę o przesłanie zestawu kosztorysowego oraz wizualizację wnatrza (zdjęcia, projekty). Czy możliwe są ewentualne zmiany w projekcie, jeśli tak to jakie i którym etapie (adaptacja projektu czy przed nabyciem). Warunki Zabudowy wskazują na konieczność położenia kalenicy równolegle do drogi dojazdowej. Jak u Państwa określone jest jej położenie. Pytanie jest dla mnie istotne z uwagi na zgodność z WZ w kontekście uzyskania pozwolenia na budowę. Dziękuję. Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Wizualizacje wnętrz do tego projektu nie zostały opracowane. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. W projekcie występuje dach namiotowy w związku z czym nie ma kalenicy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2020 Dnia 3.06.2019 o 15:13, Gość Dominik napisał: Witam realizuje budowę domu talita chętni po zdjęcia budynku na stan surowy zamknięty proszę pisać. Jaco podeslij cos na email mateuszmaj1804@o2.pl Hej. jeśli możesz podeślij jakieś foto aktualnego stanu. Czy były jakieś problemy techniczne projekt->rzeczywistość? koszty przybliżone aktualnego stanu? pozdrawiam dominik.ner@prokonto.pl Cytuj
Gość NATI Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2020 Dnia 13.12.2017 o 10:01, Gość Agnieszka napisał: Witam, jestem zainteresowana realizacją projektu Talita. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami pomieszczeń i kosztorysu na adres agnix24@wp.pl Pozdrawiam i życzę Dobrego Dnia. Rowniez poprosze o dane na mail: tomekpol1989@wp.pl. Dzieki Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2020 W dniu 6.11.2020 o 20:43, Gość NATI napisał: Rowniez poprosze o dane na mail: tomekpol1989@wp.pl. Dzieki Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
tomekpol1989 Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 Witam Czy ktos z forum kto skonczyl juz budowac badz jest w trakcie moglby wyslac jakies zdjecia realizacji?? Prosze na maila: tomekpol1989@wp.pl Dzieki z gory Cytuj
Gość Talita Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2021 Dzień dobry mogłabym prosić o dokładne rysunki domu i szczegółowy kosztorys ? e.lacek13@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2021 21 godzin temu, Gość Talita napisał: Dzień dobry mogłabym prosić o dokładne rysunki domu i szczegółowy kosztorys ? e.lacek13@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunki szczegółowe Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bero1983@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2021 17 minut temu, Gość Rysunki szczegółowe napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bero1983@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Talita dom Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2021 Witam. Ja również poproszę o rysunki szczegółowe am na adres kamila1985@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 29 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2021 W dniu 28.12.2021 o 08:17, Gość Talita dom napisał: Witam. Ja również poproszę o rysunki szczegółowe am na adres kamila1985@wp.pl Dzień dobry, Prześlemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech Napisano 18 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2023 Dzień dobry poproszę o szczególowe rysunki na adres wojciech.lewikowski@o2.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi