Redaktor Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Projekt domu Talita Szczegółowy opis projektu domu Talita znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/talita Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gomez Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, proszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,i czy będzie dostępna wizualizacja wnętrza ? pijok16@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Witam, proszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,i czy będzie dostępna wizualizacja wnętrza ? pijok16@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Talita. Projekt powinien być gotowy w I połowie lutego - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gomez Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na pijok16@poczta.onet.pl dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na pijok16@poczta.onet.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość artur Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 witam poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku na artek2@tlen.pl dziekuje i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 witam poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku na artek2@tlen.pl dziekuje i pzdr. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agata Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na agt07@wp.pl dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na agt07@wp.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, marzec@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, marzec@onet.eu Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam serdecznie,Jeszcze nie tak dawno prosiłam o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Adele. Dziś proszę o Talite Moje plany się zmieniły, a Talita wydaje się byż bardziej funkcjonalna, gdyż posiada dużą kuchnię i spiżarnię.Proszę o przesłanie materiałów na adres yassou2@op.plpozdrawiam,Klaudia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam serdecznie, Jeszcze nie tak dawno prosiłam o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Adele. Dziś proszę o Talite Moje plany się zmieniły, a Talita wydaje się byż bardziej funkcjonalna, gdyż posiada dużą kuchnię i spiżarnię. Proszę o przesłanie materiałów na adres yassou2@op.pl pozdrawiam, Klaudia Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ludwiczek07@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ludwiczek07@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 8 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres jacek0805w@tlen.pl. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres jacek0805w@tlen.pl. dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres mwojtek@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres mwojtek@onet.eu Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pomocnicze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry, Wybraliśmy ten projekt... proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres asinmp@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Dzień dobry, Wybraliśmy ten projekt... proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres asinmp@vp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi