Gość ewa14 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2013 Witam A czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Witam .Jeśli to jeszcze aktualne, mogę podesłać kilka z budowy. Cytuj
Gość bartek Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2013 Jak najbardziej aktualne.Zdjecia prosze przeslac na tukas@poczta.fm.z góry dziękuje Cytuj
Gość iwona Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2014 Witam!Pani Iwono dostała Pani jakieś fotki itp. odnośnie tego projektu?Pozdrawiam!Marcin Niestety ,ale nic bez odzewu szkoda ,ale już za kilka dni zaczynam i dodawała będę wszystkie zdjęcia na forum pozdrawiam !! Cytuj
Gość iwona Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2014 Dlaczego nikt na forum nie perzesyła zdjęć proszę na innych forach projektów jest tego mnóstwo Proszę dodawać zdjecia Cytuj
Gość Adam Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Niestety ,ale nic bez odzewu szkoda ,ale już za kilka dni zaczynam i dodawała będę wszystkie zdjęcia na forum pozdrawiam !! Witam, Też planuję zamówić ten projekt. Czy zaczęła może Pani wrzucać gdzieś te zdjęcia/obserwacje? Jak tak to prosił bym o informację gdzie bo z wielką chęcią bym się z nimi zapoznał. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2014 Dlaczego nikt na forum nie perzesyła zdjęć proszę na innych forach projektów jest tego mnóstwo Proszę dodawać zdjecia Witam serdecznie Pani Iwono na dniach planuje zamówic ten projekt, widzę że post z marca jest i pisała Pani że za parę dni zaczyna.... czy robiła Pani jakieś zmiany w projekcie? i jesli ma pani fotki chetnie się przyjrzę na jakim etapie budowy pani jest albo czy może juz Pani zakonczyła? Jesli mogłaby pani podzielić sie informacjami chetnie przyjmę wszelkie info dziekuję i pozdrawiam Sylwia Cytuj
Gość Radek Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Jeśli ktoś posiada zdjęcia z przebiegu budowy lub po jej zakończeniu bardzo proszę o przesłanie na grabowski.radek@wp.pl chętnie zobaczę jak wygląda w rzeczywistości. Z góry dziękuje Cytuj
Gość iwona Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Jeśli ktoś posiada zdjęcia z przebiegu budowy lub po jej zakończeniu bardzo proszę o przesłanie na grabowski.radek@wp.pl chętnie zobaczę jak wygląda w rzeczywistości. Z góry dziękuje Przepraszam ,że tak póznoo odpisuję ale jeśli jest ktoś zainteresowany mam kilka zdjęć którę mogę przesłać!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Przepraszam ,że tak póznoo odpisuję ale jeśli jest ktoś zainteresowany mam kilka zdjęć którę mogę przesłać!! Witam Zachęcam do umieszczenia zdjęć tu na forum oraz do wzięcia udziału w organizowanym przez Pracownię konkursie - wystarczy przysłać kilka zdjęć domu, jego wnętrz. Do wygrania ciekawe nagrody!! Szczegóły konkursu można zobaczyć tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2015 Witam, mam pytanie czy ten domek nadaje się na działkę, do które wjazd jest od południa?czy jest możliwość zmiany wyglądu elewacji?tzn. chodzi mi oto aby zewnętrznie wyglądał jak agaton II?czy jest możliwość przesunięcia schodów aby nie pomniejszać pokoju? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam, mam pytanie czy ten domek nadaje się na działkę, do które wjazd jest od południa?czy jest możliwość zmiany wyglądu elewacji?tzn. chodzi mi oto aby zewnętrznie wyglądał jak agaton II?czy jest możliwość przesunięcia schodów aby nie pomniejszać pokoju? Witam Odpowiedzi zamieszczam poniżej na kolorowo przy każdym z pytań: Witam, mam pytanie czy ten domek nadaje się na działkę, do które wjazd jest od południa? Jeżeli dopuszczalne jest doświetlenie kuchni słońcem południowym to prawnie nie jest to zabronione. Oczywiście kwestie doświetlenia salonu i jadalni są wówczas gorzej rozwiązane. czy jest możliwość zmiany wyglądu elewacji ?tzn. chodzi mi oto aby zewnętrznie wyglądał jak agaton II? Można zmienić materiały i kolorystykę w ramach adaptacji projektu do działki czy jest możliwość przesunięcia schodów aby nie pomniejszać pokoju? Można ale wówczas hol będzie bardzo ciasny. Sugeruję pół na pół trochę powiększyć pokój i ale schody na hol przesunąć tylko częściowo. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2015 Witam, mam pytanie czy ten domek nadaje się na działkę, do które wjazd jest od południa?czy jest możliwość zmiany wyglądu elewacji?tzn. chodzi mi oto aby zewnętrznie wyglądał jak agaton II?czy jest możliwość przesunięcia schodów aby nie pomniejszać pokoju? Witam Odpowiedzi zamieszczam poniżej na kolorowo przy każdym z pytań: Witam, mam pytanie czy ten domek nadaje się na działkę, do które wjazd jest od południa? Jeżeli dopuszczalne jest doświetlenie kuchni słońcem południowym to prawnie nie jest to zabronione. Oczywiście kwestie doświetlenia salonu i jadalni są wówczas gorzej rozwiązane. czy jest możliwość zmiany wyglądu elewacji ?tzn. chodzi mi oto aby zewnętrznie wyglądał jak agaton II? Można zmienić materiały i kolorystykę w ramach adaptacji projektu do działki czy jest możliwość przesunięcia schodów aby nie pomniejszać pokoju? Można ale wówczas hol będzie bardzo ciasny. Sugeruję pół na pół trochę powiększyć pokój i ale schody na hol przesunąć tylko częściowo. Pozdrawiam czy jest możliwość dostosowani tego domu do wjazdu od południa? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 czy jest możliwość dostosowani tego domu do wjazdu od południa? Jeżeli dopuszczalne jest doświetlenie kuchni słońcem południowym to prawnie nie jest to zabronione. Oczywiście kwestie doświetlenia salonu i jadalni są wówczas gorzej rozwiązane. Cytuj
Gość luc Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam, planuje budowę domu wg. tego projektu i serdecznie proszę o jakichkolwiek zdjęć z jego realizacji. adres: nowicki.l@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Witam. Czy istnieje możliwość powiększenia kuchni i spiżarni w tym projekcie, na etapie adaptacji, tak by tworzyć jedną linię z garażem,aby dach wyglądał jak w projekcie LETYCJA? Czy można również zmienić wygląd okien w kuchni i zrobić jedno duże jak w Letycji? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Witam. Czy istnieje możliwość powiększenia kuchni i spiżarni w tym projekcie, na etapie adaptacji, tak by tworzyć jedną linię z garażem,aby dach wyglądał jak w projekcie LETYCJA? Czy można również zmienić wygląd okien w kuchni i zrobić jedno duże jak w Letycji? Pozdrawiam Witam. Zmiana tego typu jest możliwa do zaprojektowania. Możne ją wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Projekt ze zmianami mogą również przygotować architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2016 jakie jest ocieplenie budynku na parterze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2016 jakie jest ocieplenie budynku na parterze? Witam. Styropian Termo Organika gr.14cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2016 Czy pracownia posiada chociaż jedno zdjęcie z realizacji projektu? Bardzo bym prosiła o przesłanie na adres k.bankiewicz@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2016 Czy pracownia posiada chociaż jedno zdjęcie z realizacji projektu? Bardzo bym prosiła o przesłanie na adres k.bankiewicz@wp.pl Pozdrawiam Witam, Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karola Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Udało mi się odnaleźć krążące zdjęcia AGATONa w internecie. Gdyby ktoś był nim równie zainteresowany jak Ja. Gdy w końcu zaczniemy budowę domu będę wstawiać wszystkie zdjęcia, tak jak jest na innych forach Już niedługo zamówimy ten projekt bo jest on dla Nas idealny. Czy pracownia ma do dyspozycji rysunki poglądowe oraz bezpłatny kosztorys, tak jak w przypadku domu AGIS? Proszę o przesłanie na kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Udało mi się odnaleźć krążące zdjęcia AGATONa w internecie. Gdyby ktoś był nim równie zainteresowany jak Ja. Gdy w końcu zaczniemy budowę domu będę wstawiać wszystkie zdjęcia, tak jak jest na innych forach Już niedługo zamówimy ten projekt bo jest on dla Nas idealny. Czy pracownia ma do dyspozycji rysunki poglądowe oraz bezpłatny kosztorys, tak jak w przypadku domu AGIS? Proszę o przesłanie na kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Witam Zestaw materiałów prześlemy dzisiaj na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2017 Witam, czy jest mozliwosc zrobienia podpiwniczenia pod polowa domu i przeniesienia kotlowni do piwnicy oraz schodow na miejsce pom. Gospodarczego tak zeby klatka schodowa byla zaraz na lewo od glownego wejscia? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam, czy jest mozliwosc zrobienia podpiwniczenia pod polowa domu i przeniesienia kotlowni do piwnicy oraz schodow na miejsce pom. Gospodarczego tak zeby klatka schodowa byla zaraz na lewo od glownego wejscia? Witam Zmianę taką można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam, prosze o przeslanie zestawienia materialow i kosztorys na adres email sabahtani1@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi